Psiha i seks 28. rujna 2023.

5 znakova zodijaka koji mrze sukobe i učinit će sve da ih izbjegnu

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Neki sukobe vole, drugi ih smatraju potrebnima, a treći bježe od njih. Za znakove zodijaka koji nisu skloni sukobljavanju, to je način života i oni se drže podalje od njega.

U astrologiji postoje određene osobine ličnosti koje su pogodne za sukobljavanje, a to su asertivnost, pouzdanje u svoja uvjerenja i snaga. Često se zbog sukoba moraš zauzeti sama za sebe, pogotovo kada osjećaš da si iskorištena ili da ti je učinjena nepravda.

Koliko god sukob mogao biti neugodan, često je koristan alat, osobito u poslu. Ne morate biti nasilni da biste se zauzeli za sebe. Ne mora svaki sukob biti agresivan, već možete racionalno razgovarati s nekim o svojim problemima i to je puno bolje za odnose. Pokušajte ostati smirena i usredotočena tijekom sukoba kako ne bi nastala velika šteta i drama.

Ipak ovi horoskopski znakovi izbjegavaju sukobe kad god mogu.

Vaga

(23. rujna - 22. listopada)

Vage imaju tendenciju zadržati velik dio svojih osjećaja za sebe sve dok ne mogu više izdržati i eksplodiraju. Vage više vole biti neutralne i mirne, osim ako nije u pitanju nešto u čemu su strastvene. Većinu vremena će učiniti sve da izbjegnu sukob. One će radije skrivati svoje osjećaje, ponašati se pristojno čak i kad se ljute, ili se pretvarati da ne vide tu osobu s kojom imaju problem jer ne postoje pravo vrijeme i mjesto za sukob.

Rak

(21. lipnja - 22. srpnja)

Rakovi sve pamte. Sjećaju se što se dogodilo zadnji put kada su bili prisiljeni na sukob i kako su se zbog toga osjećali, a to nije nešto što žele ponoviti u skorije vrijeme. Sukobi često utječu na njihove odnose ili stanje pa ga izbjegavaju. Rakovi nisu uvjereni da će sukob učiniti nešto boljim i misle da sukob nije vrijedan te vrste negativne energije. 

Možda te zanima... 3 stvari koje uzrokuju stres kod horoskopskih znakova Psiha i seks

Djevica

(23. kolovoza - 22. rujna)

Djevice se ne boje sukoba, samo su vrlo vrijedni radnici i njihovi umovi su obično posvuda samo ne na potencijalnom sukobu. Vjerojatnije će pronaći rješenje problema koje neće uključivati agresivno unošenje u nečije lice. Istina je da Djevice ne mogu kontrolirati ishod sukoba i nemaju vremena popraviti svu štetu koju sukobi mogu učiniti. Radije bi bile kreativne i učinile nešto što će popraviti ono što je pokvareno, a da se pritom nitko ne uzrujava.

Strijelac

(22. studenog - 21. prosinca)

Strijelac može razgovarati s bilo kim o bilo čemu, sve dok im to ne uzrokuje stres ili tjeskobu. Ne radi to dobro pod pritiskom i puno više naginje bijegu nego borbi. Psihički i fizički pritisak sukoba često je za njih neodoljiv. Strijelac će radije otići negdje na egzotično mjesto nego ostati i raspravljati o nečemu. Ako je sukob prijeko potreban, Strijelac će to učiniti, ali neće biti sretan zbog toga i trebat će vremena da ga prebrode. 

Možda te zanima... 5 astroloških znakova koji imaju najjaču intuiciju! Psiha i seks

Ribe

(19. veljače - 20. ožujka)

Ribe uopće ne vole sukobe. Osjećaju se kao da su bespomoćno dijete kada netko viče na njih ili ima bilo kakve teške riječi za njih. Često se Ribe ne mogu sjetiti što bi trebale reći i nemaju pojma kako raspršiti svu negativnu energiju. Ako se Ribe nađu u sukobu za koji se čini da traje zauvijek, isključit će se i otići na sigurno mjesto u svojoj glavi. Trude se ne komunicirati s ljudima koji su bijesni ili emocionalno nabijeni. Ribe mogu živjeti s činjenicom da su ponekad osobe na koje se lako može utjecati.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.