Psiha i seks Moje emocije 12. veljače 2022.

Tvoj horoskop za Valentinovo

Horoskop
Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako voliš ovaj najromantičniji dan u godini, možda će ti se svidjeti što su zvijezde spremile za tebe. Jaki utjecaj Venere i Marsa donijet će prilike za flert, spojeve pa i dugoročne veze sljedećih nekoliko mjeseci.

Kako bi stvari bile još romantičnije, Mjesec će se 14. veljače naći u znaku Lava koji voli iskazivati privrženost. Zbog njega ćeš komunicirati iskreno i iz srca te ćeš odvažno izražavati svoje prave osjećaje. Vrijeme je da otvoriš svoje srce i prepustiš se svemiru da se pobrine za ostalo. Evo što Valentinovo donosi za tvoj horoskopski znak.

Ovan

Pripremi se za zabavu! Čak i uz naporan radni raspored, spremna si za proslavu. Ako si zauzeta, isplaniraj sjajan spoj sa svojim partnerom. Ako si slobodna i tražiš nekoga, ovo je nevjerojatno vrijeme da se pokažeš jer će Mjesec aktivirati tvoju romantičnu stranu.

Bik

Stvari bi se mogle zagrijati u spavaćoj sobi. Večera uz svijeće i seksi igre večeras bi mogli biti jako zabavni. Ako si slobodna, pozovi prijateljice na druženje uz času vina i romantičnu komediju.

Blizanci

Komunikacija bi danas mogla biti u središtu pozornosti, što ti najviše voliš. Međutim, znaj da bi neki od razgovara mogli biti ozbiljni, pogotovo ako si već neko vrijeme sa svojim partnerom. Ako si slobodna, odjednom bi mogla osjetiti potrebu da se spojiš s nekim na dubljoj razini. 

Rak

Ovo bi mogao biti dan za pamćenje. S obzirom da Venera i Mars aktiviraju tvoju kuću partnerstva, tvoj odnos s parterom bi mogao dostići novu razinu. Ako si sama, to bi se moglo promijeniti. Mogla bi čak sklopiti unosno poslovno partnerstvo. U svakom slučaju pobjeđuješ!

Lav

Super si zauzeta, ali ne propusti proslaviti Valentinovo, bez obzira jesi li u vezi ili slobodna. S Mjesecom u tvom znaku, sigurno ćeš sve osjećati intenzivnije. Ako bivši iznenada pošalje poruku, sjeti se zašto je uopće bivši. Poštedi se drame za Valentinovo! 

Djevica

Večerašnja atmosfera izgleda nevjerojatno! Ako si slobodna, bit će idealna noć da izađeš i malo se poigraš. Ako si zauzeta, zašto ne bi s partnerom ponovila jedan od vaših prvih spojeva? Uz Veneru i Mars, koji će aktivirati tvoju romantičnu stranu, najvažnije je da uživaš i zabavljaš se!

Vaga

Za tebe je dom tamo gdje je srce, a trenutna kozmička energija govori ti da ostaneš doma. Čini se da si radila na tome da tvoj prostor izgleda prekrasno, stoga iskoristi ovu priliku da pokažeš svoje vrhunsko uređenje prostora najboljim prijateljicama ili partneru. 

Škorpion

Ovog Valentinova bit ćeš u središtu pažnje što čini idealan dan za izlazak. Zgrabi svog partnera ili svoju najbolju prijateljicu i rezerviraj otmjenu večeru na najmodernijem mjestu u gradu. Mjesec u lavu omogućit će ti da uživaš. Željna si pažnje i razgovora.

Strijelac

Proširi svoje vidike jer Mjesec u lavu traži da učiniš nešto neobično. Komunikacija i pripovijedanje danas će se istaknuti, stoga iznenadi svog partnera ili prijateljice putovanjem kroz uspomene dok dijeliš detalje nekih svojih epskih putovanja!

Jarac

Sreća te prati! Postoji mogućnost za novu vezu ili barem ozbiljnu pažnju od potencijalnog partnera. Bez obzira kako odlučiš provesti Valentinovo, uživaj i proslavi svoje uspjehe.

Vodenjak

Nisi jedna od onih koja prati trendove, ali sudbina te zove. Sunce u tvojem znaku moglo bi donijeti neke sudbinske i karmičke događaje pa obrati pozornost na ljude i veze koje se pojavljuju u ovom vremenu. Sve to bi moglo biti vrlo značajno.

Ribe

Romantika se u tvom životu pojavljuje kad se povežeš s istomišljenicima. Ako tražiš ljubav, zvijezde bi te mogle spojiti s nekim. Ako si zauzeta, ti i tvoj parter imate idealan odnos koji svi žele imati. Pokažite im kako se to radi!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.