Psiha i seks 07. ožujka 2022.

Ovi znakovi zodijaka bit će najbolji i najljepši parovi 2022. godine

Horoskop
Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kada se ovi horoskopski znakovi 'sudare' 2022. godine, to može slutiti samo na dobro. Kao da su stvoreni jedno za drugo!

Prvih nekoliko mjeseci nove godine povezuje se s puno nade: mnogi samci pitaju se hoće li konačno pronaći pravu osobu i uskoro zajedno sa svojom srodnom dušom krenuti kroz život. Jedno je sigurno, postoje određena horoskopska zviježđa koja će spojiti osobito lijepe parove 2022. godine. Pogledaj jesi li i ti među njima…

Djevica i jarac

Djevice i jarci savršeno se slažu jer su s jedne strane osobe koje vole biti u vezi, a s druge strane pridaju veliku važnost i svojim karijerama. Ne moraju jedno drugom objašnjavati kada su zauzeti i imaju manje vremena za partnera, jer dijele iste vrijednosti i znaju da je njihov profesionalni napredak važan dio njihove cjelokupne sreće. Oboje vole ulagati svoj teško zarađeni novac u romantična putovanja te spontana vikend putovanja.

Rak i ribe

Za rakove i ribe je obiteljski život na prvom mjestu. Oboje su vrlo emotivni i osjetljivi te trebaju nekoga uz sebe tko njihove osjećaje shvaća ozbiljno te ujedno i poštuje. Kada se ova dva horoskopska znaka sretnu 2022. godine, ne samo da će biti u sedmom nebu i jedno drugome dati neopisiv osjećaj sigurnosti, nego će si pomoći da postanu najbolja verzija sebe.

Blizanci i vodenjak

Dok blizanci i vodenjak redovito inzistiraju na svom vlastitom prostoru, jako cijene međusobnu prisutnost. Intelektualno su na istoj razini i dijele isti smisao za humor, ali ova dva znaka zodijaka savršeno se usklađuju i na tjelesnoj razini. Oba znaka su također vrlo avanturistički nastrojeni te će 2022. godine, nakon dvije godine pandemije, svoju svakodnevicu učiniti vrlo raznolikom i još više se naći na zajedničkim putovanjima.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.