Ljepota i relax Wellness 10. studenoga 2017.

Uzbudljiva masaža: Jesi li spremna za novi wellness trend orgazmičke meditacije?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Novi wellness trend u New Yorku pomiče granice meditacije i joge. Dosad se orgazmička meditacija preporučala parovima kako bi isprobali nevjerojatno energičan i produhovljen seks, no od sada ovu uslugu možeš pronaći i u specijaliziranim salonima

Orgazmička meditacija ili 'OMing' dosada je bila aktivnost predviđena za intimno, jedan-na-jedan vrijeme kod parova koji vole meditaciju i jogu. 

Možda te zanima... Blokirana seksualna čakra uzrokuje ljubomoru, spolne infekcije i neplodnost Kolumne

Kako sve uvijek u modernom prelazi u ekstreme, sada postoji i tvrtka koja nudi ovaj način 'masaže' kao uslugu ženama. U ulozi masažera mogu biti njihovi partneri koji su dobrodošli na tečaj. 

Stručnjaci za meditaciju kažu da je ova, orgazmička, dobra za one koji vole pružati užitak drugoj osobi, ali nisu navikli ili im nije ugodno kada ga dobivaju i ovo čine više zbog orgazmičkog iskustva nego i samog klimaksa, koji je na primjer, karakterističan za yoni masažu, u kojoj se niže i po nekoliko orgazama u jednoj sesiji. 

U svakom slučaju, ti nećeš biti ta koja će obavljati sav 'posao'. 

 

Our new favorite sign in our NY center #lightitup #design #OrgasmicMeditation

A post shared by Orgasmic Meditation (@orgasmic_meditation) on

Tijekom mantre 'OM', jedna osoba gladi klitoris druge osobe oko 15 minuta s nikakvim ciljem osim toga da ona koja prima masažu osjeti određenu uzbudljivu senzaciju.

Izgovaranje mantre kombinira moć i pažnju meditacije s dubokim osjećajem orgazma

Svrha ovoga je da ljudi postanu više empatični, povezani jedni s drugima i darežljivi.

Orgazam povećava, pojačava i oživljava svakodnevno iskustvo, ali ne tako da ga mijenja, nego da upravo razotkriva njegovu istinsku prirodu, kažu iz ove neobične tvrtke. 

Žena_Orgazam Možda te zanima... Postizanje orgazma ovisi o anatomiji Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.