Ljepota i relax 17. studenoga 2010.

Top tretmani za jači imunitet

Dumbir
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tretman opuštanja i akupresure, terapija u slanoj sobi, terapija đumbirom ili boravak u komori s ozonom zasigurno će osnažiti tvoj imunitet. Ako se ne možeš odlučiti na koji tretman otići ove zime, pročitaj naš prijedlog tretmana za jači imunitet

E Rejuvenation - anti stres program za poslovne ljude

Odlučiš li se na E Rejuvenation program možeš očekivati 75 minuta opuštanja i ugađanja svim osjetilima. Nakon što se udobno smjestiš u naslonjač poslužit će te čajem od ruže za detoksikaciju, a potom će uslijediti akupresura lica, glave, vrata, ramena, ruku i leđa kako bi se otklonile blokade i potaknuo protok energije. Za to vrijeme tvoje lice će zablistati zdravim sjajem i dobiti pomlađeniji izgled uz pomoć maske za lice koja sadrži 20 vrsta tibetanskih bilja.

Neće se zaboraviti ni na tvoja stopala jer slijedi refleksolgija stopala i tretman meridijana posebnim akupresurnim batićima. Nakon ‘taktilnog’ dijela polako će se umiriti tvoj um uz prirodnu vođenu relaksaciju i energetski tretman umirujućim, svjesnim disanjem, te opuštanjem svakog djelića tijela. Otvaranjem očiju osmijeh neće silaziti s lica, a ti ćeš uz lagani obrok biti ispunjen poletom i energijom za sve što ti donosi dan. E Rejuvenation program je jedini verificirani anti stres program od strane Hrvatskog društva za medicinu stresa i s preporukom liječnika, a cilj mu je u kratko vrijeme obnoviti vitalne kapacitete organizma i revitalizirati stresna oštećenja koja uzrokuju brz pad imuniteta.

Više info: www.nova-sol.hr

Terapija u slanoj sobi za cijelu obitelj

Boravak u slanim sobama osigurava preventivne mjere održavanja zdravlja, ublažavanje respiratornih bolesti i pružanje poboljšanje imunološkog sustava, na prirodan, udoban i opuštajući način. Slane sobe pomažu odagnati napetost, stres i mentalno naprezanje. Ljudi širom svijeta posjećuju slane sobe za liječenje, rehabilitaciju i za opuštanje u atraktivnoj i zdravoj okolini.

Slane sobe mjesto su koje koristi svakome, cijeloj obitelji, poslovnim ljudima, umirovljenicima - nema dobnih granica. Dječji kutak za igranje, učinit će boravak tvojoj djeci i tebi ugodnim i opuštajućim, uz ambijentalne i nenametljive meditativne efekte.

Više info: www.slane-sobe.hr

Tretmani

Đumbiroterapija idealna za zimu

Topli oblozi od đumbira opuštaju napete mišiće, pogodno djeluju na mnoge akutne ili kronične bolove kao što su reumatizam, artritis, bolovi u leđima,  menstrualni grčevi, te griju tijelo i jačaju imunitet tijekom hladnih zimskih dana.

Oblozi od đumbira pomažu tijelu da se oslobodi nakupljenih masnoća, toksina i sluzi koja stvara zastoj u protoku energije. Oni pokreću cirkulaciju i životnu energiju te zagrijavaju tijelo pa ih je zbog toga posebno dobro koristiti zimi.

Više info: www.makronova.com

 Kisik liječi gripe i prehlade

Boravak u Panthermal komori smanjuje sve vrste umora, naročito mamurluk koji nastaje zbog smanjenja količine kisika u organizmu.

U ovo doba godine značajna je i korist tretmana u prevenciji gripe i drugih sezonskih bolesti, jer mješavina kisika i ozona s jedne strane uništava viruse i bakterije, a s druge jača imunitet. Terapija kisikom i ozonom pomaže i kod anemije, kožnih bolesti, bolova i grčeva u mišićima, rješavanja celulita, problema mokraćnog sustava i raznih drugih bolesti.

Ako se želiš opustiti, regenerirati i očuvati vitalnost, dovoljno je odratiti i samo jedan tretman mjesečno.

Više info: www.aquathermal.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.