Ljepota i relax 06. studenoga 2009.

Spa & Golf Resort Sveti Martin

Hotel-Zk
1/6
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Spa & Golf Resort Sveti Martin je idealna destinacija za sve koji žele opuštanje, wellness, romantiku, idealnu seosku tišinu, uzbudljive sportske aktivnosti, rekreaciju, natjecanje u kraljevskom sportu - golfu, kongres i team building, vrhunski gurmanski doživljaj ili aktivan odmor za cijelu obitelj

Ova ekološki sačuvana destinacija nalazi se u zaštićenoj prirodi gornjeg Međimurja, a opet u blizini urbanih sredina, zanimljivih događanja, festivala i znamenitosti.

Spa Golfer Hotel 4* nudi moderno opremljene sobe koje gledaju na novouređeni golf teren s vježbalištem, inovativni wellness centar, lijepo uređen lounge bar, piano bar, hotelski noćni klub, vrhunske restorane s hranom pripremljenom po autentičnim, domaćim receptima i vinom domaćih vinara stvorenim mukotrpnim radom u okolnim vinogradima, bazene s ljekovitom termalnom vodom i brojne druge sportske sadržaje pokraj golfa.

Filozofija wellness centra

Vješte ruke terapeuta koji prate svjetske trendove i kombiniraju istočne i zapadne holističke tradicije u wellness i beauty centrima  ponovno ti vraćaju ravnotežu duše i tijela, a na raspolaganju ti je cijela lepeza tretmana koji objedinjuju saznanja klasične medicine, komplementarna medicinska saznanja te suvremene wellness & beauty metode.

Opusti se, uživaj i pomladi svoje tijelo cjelovitim tretmanima u SpaBody, SpaBeauty i SpaRelax zoni wellness centra Spa Golfer Hotela.

Pri odabiru odgovarajućeg tretmana iz ponude programa za uljepšavanje i masaža, pomaže ti tim stručnjaka. Kako bi se dostigla potpuna opuštenost tijela i duha, koriste se samo proizvodi vrhunske kvalitete dr. Murad.

Možeš sam odabrati svoj vlastiti tretman,osjetiti miris dalekih zemalja i popiti čašu pjenušca.

Salus per aquam

'Do zdravlja putem vode', rekli su stari Rimljani koji su obitavali na ovim prostorima. Voda - element iz kojeg izvire život, a prožima se kroz rituale opuštanja i revitalizacije u wellness centru Spa Golfer Hotela.

Holistički programi i individualni pristup pružaju jedinstvo duha i tijela, a moderna oprema, jednostavnost linija, vrhunski dizajn i pažljivi detalji savršeno nadopunjuju prirodni ambijent hotela i tvoj osjećaj ugode.

Seminari i team building

Spa & Golf Resort Sveti Martin idealno je mjesto za poslovna okupljanja, konferencije ili izložbe.

Usluge organiziranja svih vrsta okupljanja, od sastanaka za mali broj sudionika do velikih konferencija su zajamčene, zajedno s najsuvremenijom audiovizualnom opremom te ostalim priborom za uspješan rad i i vrhunska dostignuća.

Osim kongresa i stručnih skupova, moguće je organizirati i team building aktivnosti u samom hotelskom naselju ili okolici. Ako ugodna priroda u kojoj je smješten Spa & Golf Resort Sveti Martin probudi u tebi istraživačke porive, postoji mogućnost organizacije izleta, šetnji i degustacija.

Za ljubitelje povijesti, arheologije i kulturne baštine posjet crkvi Sv. Jeronima, Sv. Martina, dvorcu Terbotz, tvrđavi Zrinskih i brojnim drugim znamenitostima ostat će u nezaboravnoj uspomeni.

Raj za golfere

U sklopu sportskih sadržaja Svetog Martina nude se golf tereni na kojim se može igrati tijekom cijele godine, četiri teniska terena sa zemljanom i travnatom podlogom, sportska animacija, aqua aerobic, rent a bike, stolni tenis, igralište za odbojku na pijesku, košarku, nogomet, boćalište, jogging staze, fitness i wellness centar, otvoreni i zatvoreni bazeni, sportska dvorana s teretanom, ritmičnom dvoranom i caffee barom.

Golf kao zahtjevna igra uma i tjelesne snage za Spa & Golf Resort Sveti Martin predstavlja izvor sportskog i natjecateljskog duha, rekreacije, ali i uspješnog biznisa. Golf teren je idealno mjesto za druženje s klijentima, potencijalnim kupcima i ljudima od utjecaja.

U tom se kraljevskom sportu iz davnina plete mreža poznanstva temeljena na užitku i prestižu. Golf možete igrati tijekom cijele godine na grijanim greenovima terena s 9 rupa.

Ovo je najbliža golf destinacija za cijelu Europu, posebno centralnu. Spa & Golf Resort Sveti Martin postaje privlačna destinacija za 6-7 milijuna golfera u Europi, jer je u većem dijelu Europe sezona igranja golfa prilično kratka (7-8 mjeseci), a ovdje je to moguće gotovo cijelu godinu.

Bioterapija

Svako tijelo posjeduje i proizvodi svoju vlastitu energiju. Metoda Zdenka Domančića je znanstveno provjerena metoda bioenergetskog iscjeljivanja koja se uspješno primjenjuje već 30 godina.

Danas se primjenjuje širom svijeta kao ozbiljna i visoko strukturirana energetska praksa liječenja. Mladen Obadić – učenik poznatog iscjelitelja Zdenka Domančića održava četverodnevne terapije od četvrtka do nedjelje u popodnevnim i jutarnjim terminima.

Dopustite da ti Spa & Golf Resort pomogne u kreiranju tvog osobnog blagostanja i provedi vikend ozdravljenja u komfornim Apartmanima Regina već od 1 508 kuna ili luksuznom Spa Golfer Hotelu već od 1 916 kuna!

Paket Bioterapije uključuje po tvom odabiru: 3 noćenja s doručkom ili 3 polupansiona ili 3 puna pansiona u Apartmanima Regina 4* ili Spa Golfer Hotelu, bogatu buffet ponudu pansionskih restorana, terapiju bioenergijom i večernju animaciju te sportsku rekreaciju.

Omogućeno je neograničeno korištenje svih bazena Spa & Golf Resorta Sveti Martin (termalni bazen s hidromasažnim mlaznicama temperature 29- 36 stupnjeva celzijusa, ostali unutarnji i vanjski bazeni , 4 whirlpoola, pećina, razni vodeni efekti), noćno kupanje pod zvijezdama, korištenje parne i finske saune po specijalnim cijenama.

Sve dodatne informacije potraži na www.spa-golf.com.hr ili www.toplicesvetimartin.hr i rezerviraj svoj smještaj na: info@toplicesvetimartin.hr ili na broj telefona: 040/371 111.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.