Biljne alternative mesu nisu bolje od mesa za zdravlje srca, pokazalo je istraž…
Ljudi koji su jeli biljne alternative mesu nisu imali značajne razlike u kardiometaboličkim zdravstvenim pokazateljima …
Ljudi koji su jeli biljne alternative mesu nisu imali značajne razlike u kardiometaboličkim zdravstvenim pokazateljima …
Prema nedavnoj studiji o hrani bogatoj proteinima, uključujući govedinu i tofu, otkrivena je mikroplastika u gotovo 90 …
Proizvodi za vaping ili e-cigarete bili su najbrže rastuća kategorija u trgovini mješovitom robom u Ujedinjenom Kraljev…
Zdravi blizanci koji su se držali veganske prehrane u osam tjedana imali su niži "loš" lipoprotein niske gustoće, ili L…
Na događaju koji su tijekom vikenda organizirali Europski konzervativci i reformisti (ECR), Italija je najavila da će d…
Iako se pokazalo da roštiljanje mesa može biti štetno za organizam, znanstvenici još uvijek ne znaju koliko često biste…
Dijete bez mesa, bez glutena, jaja ili ribe sve su popularnije što iz osobnih uvjerenja, tako i iz zdravstvenih razloga…
Mnogi zbog ljubavi prema životinjama i brige za planet smanjuju ili se potpuno odriču mesa. Prehrambena industrija pomn…
Eurozastupnica Biljana Borzan predstavila je u ponedjeljak rezultate istraživanja o manipulaciji svojstvima, porijeklom…
Jedan od dražih načina pripreme hrane kada dođe lijepo vrijeme je na roštilju. Osim što je omiljen kao hrana, priprema…
Stručnjaci nisu pronašli dokaze da konzumiranje govedine, svinjetine i janjetine može povećati stopu srčanih bolesti, r…
Zamrzavanje hrane obično je odlična ideja jer možeš spriječiti njezino bacanje, ali postoje namirnice koje ipak ne bi t…
Jetra, srce, bubrezi, tripice – sve su to namirnice životinjskog porijekla koje se u našim krajevima tradicionalno jedu…
Unatoč modernom tempu života, trebali bismo pronaći vremena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Uz savjete nutricion…