Možda imate manji rizik od infekcije koronavirusom ako ste alergični na hranu
Smanjuje li alergija na hranu rizik od covida?
Smanjuje li alergija na hranu rizik od covida?
Neke od najsmrtonosnijih bolesti koje prijete čovječanstvu uzrokovali su patogeni koji su prešli sa životinja na ljude.…
Pad kvocijenta inteligencije bio je još veći kod ljudi s dugim covidom, koji su izgubili šest IQ bodova (kvocijent inte…
Uz novu varijantu virusa Sars-CoV-2 JN.1 vidi se koliko se bolest promijenila od početka pandemije – i što se dogodilo …
Prilikom primanja cjepiva, obično vas pitaju u koju ruku biste radije primili injekciju, a mnogi odaberu svoju nedomina…
Kineski znanstvenici eksperimentirali su s mutiranim sojem koronavirusa koji je 100 posto smrtonosan kod miševa, unatoč…
Gotovo 10.000 smrtnih slučajeva od covida-19 prijavljeno je u prosincu, objavila je Svjetska zdravstvena organizacija (…
Novim istraživanjem utvrdilo se da padom temperature u nosu od samo pet stupnjeva proizvodnja stanica koje štite od vir…
Crveno meso, odnosno govedina, janjetina, svinjetina i prerađeno meso poput salama, slanine i kobasica, može kod nekih …
Nova studija sugerira da trajanje sna modulira odnos između već postojećih zdravstvenih stanja i dugotrajnog covida.
S dolaskom hladnijeg vremena stope koronavirusne bolesti ponovno rastu diljem sjeverne hemisfere, s nekoliko novih vari…
Iako je još uvijek dosta nepoznanica o dugom covidu, sada su dostupni rezultati istraživanja o učincima dugotrajnog cov…
Epidemiologinja Dijana Mayer izjavila je u srijedu da je situacija s koronavirusom u Hrvatskoj stabilna, dnevno se evid…
Europska komisija rekla je u petak da je odobrila ažuriranu inačicu cjepiva protiv covida-19 tvrtke BioNTech-Pfizer.