Torta od lješnjaka i kestena, zdrava i slasna
Jadranka Boban Pejić, prvo ime prirodne kuhinje u Hrvatskoj i autorica kuharice 'Prirodno i slatko: cjeloviti deserti b…
Jadranka Boban Pejić, prvo ime prirodne kuhinje u Hrvatskoj i autorica kuharice 'Prirodno i slatko: cjeloviti deserti b…
U današnje vrijeme, sve više ljudi okreće se zdravom načinu života u čemu ogromnu ulogu igra organska hrana koja je sve…
Ovogodišnja konferencija Naša dobra hrana bavi se pitanjima održivijih oblika proizvodnje hrane, pravednijih sustava di…
Vjerujete da u Hrvatskoj nema GMO hrane ili da znate dovoljno o toj temi i stoga se osjećate sigurno? Moguće je da svak…
Povodom Martinja istražili smo prednosti organskih vina koja se proizvode od organskog grožđa koje nije tretirano štetn…
Organska hrana postaje sve popularnija, a time počinje zauzimati i sve veći udio na tržištu. Sve više supermarketa na s…
Prvi korak u sadnji bambusa je iskapanje rupe čija dubina ovisi o veličini korijena biljke. Potom se u rupu stavi…
Prateći nove trendove u maloprodaji, te istodobno osluškujući potrebe kupaca, u Gardenu se otvorio novi odjel gdje…
Zdrava Krava posjetila je međunarodni sajam organskih i prirodnih proizvoda 'Sana' u Bologni. Posjetitelji 26. sajma …
Povodom Dana zaštite okoliša, koji se obilježava 5. lipnja, Zdrava Krava ti poklanja vodič za očuvanje okoliša koji mož…
Koliko si puta čula ili upotrijebila rečenicu 'sol nije zdrava'? Činjenica je da naš organizam ne može sam proizvesti s…
U današnje vrijeme smanjena je kupovna moć potrošača što nikako ne pomaže organskim proizvodima koje obilježava i viš…
Sodu bikarbonu sigurno već imaš u kuhinjskom ormariću i koristiš je povremeno za kolače, palačinke ili kao 'prvu pomo…
Prva misao koja nas povezuje sa Švicarskom, osim čokolade i sira jest švicarska točnost. U to se ove jeseni uvjerila i…