Hrana Hrana kao lijek 29. veljače 2020.

Kurkuma, limun i đumbir u kombinaciji s vodom za jači imunitet

Foto: Zdrava Krava
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kombinacija kurkume, đumbira, limuna i vode puna je antioksidansa i neutralizira slobodne radikale. Također, može reducirati upalne procese u organizmu, pojačati imunitet i sniziti kolesterol. Donosimo ti recept za napitak od sastojaka koji blagotvorno djeluju na tvoj organizam:

Potrebni sastojci

  • 3 limuna
  • 1 čajna žličica kurkume u prahu
  • komadić đumbira
Kurkuma1_1 Možda te zanima... Kurkuma – čudotvorni začin za postizanje i očuvanje dobrog zdravlja Zdravlje

Način pripreme: Đumbir naribaj u, dodaj kurkumu te iscijedi limun. Pomiješaj sve sastojke i dodaj 4 čaše vode. Napitak drži u hladnjaku.

Konzumacija: Četiri čaše napitka su za dva dana. Prvi dan popij jednu i pol čašu ujutro, a pola čaše napitka navečer. Idući dan ponovi isto od preostale količine napitka. Ovaj napitak konzumiraj od 2 do 3 tjedna zatim napravi pauzu od 3 do 4 mjeseca.

Đumbir i mršavljenje Možda te zanima... Sok od đumbira i limuna za brže mršavljenje i protiv celulita Dijeta
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar Lucy_Brookes
      Lucy_Brookes

      Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivati od njega. Sada to može dobiti bilo koja osoba na Zemlji i započeti s zarađivanjem više dolara na internetu. posjetite ovu stranicu za više detalja ........... >>>>>> w­­­w­­­w­­­­.­­­C­­­a­­­s­­­h­­­F­­­l­­­o­­­w­­­7­­­7­­­.­­­C­­­O­­­M

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.