Hrana 09. srpnja 2012.

Kako hrana utječe na tvoje ponašanje?

Hrana-Video
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pogledaj epizodu ''Hrana i ponašanje'' popularne znanstvene emisije ''Na rubu znanosti' u kojoj je gostovala naša kolumnistica Jadranka Boban Pejić i glavna urednica portala Zdrava Krava, Jasna Duspara

Uglavnom smo nesvjesni neizmjernog broja utjecaja koji svake sekunde oblikuju naše raspoloženje, misli i ponašanje - od kozmičkih utjecaja ili ritmova prirode do elektromagnetskih, kemijskih ili bioloških utjecaja. O svemu tome ne možemo odlučivati, ali jednu odluku ipak donosimo sami, a to je što jedemo, tj. koju ćemo i kakvu hranu unositi u svoj organizam.

Voditelj Krešimir Mišak je odlučio jednu emisiju posvetiti upravo toj temi: koliko se razlikuje hrana za različita godišnja doba, a koliko hrana za razna životna doba čovjeka. Kako hrana utječe na raspoloženje, agresivnost, na osjećaj sreće, kako utječe na našu kreativnost, na mir u svijetu, jer mir mora krenuti od mira u pojedincu?

I na kraju u kolikoj mjeri hrana utječe na našu sudbinu, a to su sve pitanja na koja će pokušati odgovoriti voditelj i njegovi gosti u emisiji.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.