Komentari 89

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    lelapetar28
    Evo iskreno ja ga ne pijem...tj ja sam od onih ljudi kojima jako smetaju mljijeko i mliječne prerađevine..e sad ,ne pijem ga jer ga nisam niti probala nikad u životu. Mislim da je slično jogurtu barem tako miriši pa se …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ivana3
    Otkad mi je ginekolog preporučio probiotik svako jutro, manje ga viđam :) napokon :) Canesten, rosalgin, lactogyn, rojazol....bye bye
  • Default avatar -
    ALIMDAR
    Probiotik jako volim piti jer mi ima fini ukus i osvježava me. Osim toga je jako zdrav za probavu i blagotvorno djeluje na organizam.Nastojim svaki dan popiti bar šalicu tog finog napitka . Moja obitelj jako voli mliječne proizvode i …prikaži još!
  • Default avatar -
    innaaa
    Volim jogurte, pogotovo s veeelikim komadima voća. Zbog praktičnog korištenja odavno su postali neizostavni dio moje marende. Često koristim baš one s probiotikom, jer su zdraviji, osvježavaju i mislim da me neće udebljati.
  • Default avatar -
    isollea
    Prije nego što sam počela piti probiotik jogurte imala sam stalno problema s probavom, često me nakon jela bolio trbuh. No, otkad to redovito pijem, više nemam nikakvih problema :) Sad pomažu i pri održavanju težine. Kad sam gladna popijem …prikaži još!
  • Default avatar -
    Deanna
    Radi toga što ga smatram idealnim međuobrokom ili večerom uz zobene pahuljice. Obavezno ga svakodnevno koristim u jednoj od te 2 kombinacije. Problemi sa kožom su pod kontrolom, a uz zdravi stil života pomaže mi već godinu dana održavati idealnu …prikaži još!
  • Default avatar -
    sjajna
    ja stvarno, ali stvarno ne volim jesti (a najčešće i ne stignem...), ali Vindijini probiotici mi uvijek izmame osmijeh na lice. oni su čuvari mojeg imuniteta, a kada poželim svojem iscrpljenom organizmu zahvaliti što me trpi obogatim ih žitaricama i …prikaži još!
  • Default avatar -
    dadoitea
    Oduvijek sam imala problema sa stolicom, ali jedan još mnogo veći problem su hemoroidi (prije deset godina sam ih operirala, ali opet su mi počeli stvarati probleme). Na nagovor prijateljice počela sam uzimati probiotike i moji problemi sa hemoroidima postali …prikaži još!
  • Default avatar -
    stanli
    Probiotik pijem svaki dan jer je moja probava uz njeg postala kao švicarski sat. Problem "napuhanosti" je nestao i ja se osjećam baš super.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.