Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Evo iskreno ja ga ne pijem...tj ja sam od onih ljudi kojima jako smetaju mljijeko i mliječne prerađevine..e sad ,ne pijem ga jer ga nisam niti probala nikad u životu. Mislim da je slično jogurtu barem tako miriši pa se
…prikaži još! ne usudim...zbog toga sam imala kojekakvih problema u trudnoći ne velikih ali ipak..U odgoju sina i njegovoj prehrani provodim ipak drugačije pravilo...sve ono sto ja ne volim nema veze ipak mu kuham...tako da sam evo dosad zajedno sa sinčićem sa skoro30 god uspješno počela jesti mahune i špinat koje nikad prije nisam jela..Svejsna sam kolike su prednosti koje probiotici donose pa se nadam da ce uskoro i za mene doći vrijeme da ih degustiram,.jer se sin i muž "dave" u njima.Nadam se da cete mi vi bar malo u toj želji i pomoći! Unaprijed hvala Mihaela
Probiotik jako volim piti jer mi ima fini ukus i osvježava me. Osim toga je jako zdrav za probavu i blagotvorno djeluje na organizam.Nastojim svaki dan popiti bar šalicu tog finog napitka . Moja obitelj jako voli mliječne proizvode i
…prikaži još! zbog toga u mom hladnjaku uvijek mora biti jogurta , mlijeka, sira .Proizvodi iz Vindije posebnog su okusa i mi ih najviše i kupujemo i zato bih voljela dobiti njihov poklon jer smo doista vjerni kupci.
Volim jogurte, pogotovo s veeelikim komadima voća. Zbog praktičnog korištenja odavno su postali neizostavni dio moje marende. Često koristim baš one s probiotikom, jer su zdraviji, osvježavaju i mislim da me neće udebljati.
Prije nego što sam počela piti probiotik jogurte imala sam stalno problema s probavom, često me nakon jela bolio trbuh. No, otkad to redovito pijem, više nemam nikakvih problema :) Sad pomažu i pri održavanju težine. Kad sam gladna popijem
…prikaži još! jogurt, umjesto da pojedem nešto nezdravo! Da ne postoje, trebalo bi ih izmisliti!
Radi toga što ga smatram idealnim međuobrokom ili večerom uz zobene pahuljice. Obavezno ga svakodnevno koristim u jednoj od te 2 kombinacije. Problemi sa kožom su pod kontrolom, a uz zdravi stil života pomaže mi već godinu dana održavati idealnu
…prikaži još! težinu. Zaista vrijedan svakodnevni prijatelj!
ja stvarno, ali stvarno ne volim jesti (a najčešće i ne stignem...), ali Vindijini probiotici mi uvijek izmame osmijeh na lice. oni su čuvari mojeg imuniteta, a kada poželim svojem iscrpljenom organizmu zahvaliti što me trpi obogatim ih žitaricama i
…prikaži još!i suhim voćem - ah kakva je to onda gozba!!! da ih nema trebalo bi ih izmisliti jer bez njih svoj život ne mogu zamisliti!!!!!
Oduvijek sam imala problema sa stolicom, ali jedan još mnogo veći problem su hemoroidi (prije deset godina sam ih operirala, ali opet su mi počeli stvarati probleme). Na nagovor prijateljice počela sam uzimati probiotike i moji problemi sa hemoroidima postali
…prikaži još! su mnogo manji, a ja se osjećam lako, nema više one grozne nadutosti. Super - petica za probiotike i savjet za sve - uzimajte svaki dan probiotik i osjećat ćette se mnogo bolje.
Zdrave tajne probiotika
Komentari 89
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.