Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Probiotike pijem svaki dan jer svaki tjedan mijenjam mjesto boravišta, a čim promijenim mjesto nemam redovitu stolicu. Probiotici mi pomažu da ona bude što redovitija.
ja stvarno, ali stvarno ne volim jesti (a najčešće i ne stignem...), ali Vindijini probiotici mi uvijek izmame osmijeh na lice. oni su čuvari mojeg imuniteta, a kada poželim svojem iscrpljenom organizmu zahvaliti što me trpi obogatim ih žitaricama i
…prikaži još!i suhim voćem - ah kakva je to onda gozba!!! da ih nema trebalo bi ih izmisliti jer bez njih svoj život ne mogu zamisliti!!!!!
Kad sam bila mala, mama je radila,a ja se trebala spremiti za skolu, mama uvijek pisala poruku na frizider: KAd se probudis ne zaboravi pojesti onaj zdravi jogurt i pahuljice.Bez toga se ne ide van! Tu sam naviku i ja
…prikaži još!ja htjela usaditi mog suprugu koji nikad ne jede dorucak, zapravo nista ne jede do rucka- smrt za zeludac! I tako sam i ja imala svoju malu igru da svog odraslog muskarca naucim nekim osbonavama zdrave prehrane koje je trebao daaaaaavno usvojiti.Ostavila sma mu poruku na frizideru uz obvezno: volim te i zelim ti dobar dan. Poruka je ostala na frizideru pricvrscena magnetom, procitana, ali ne dozivljena- bar sto se prvog dijela tice da pojede probiotik i pahuljice za promjenu, prije kave. Prolazili su dani, moje strpjenje je bilo na kusnji, ali danas te poruke nema na frizideru. " spajza nikad ne smije ostati bez zitarica, a frizider nikad ne smije ostati bez probiotika"- to je poruka mog supruga koja je zamijenila onu moju. I tako vec neko vrijeme moj suprug nema problema s bolnim zelucem, a ja nemam problema sa "sporom" probavom i lijenim metabolizmom. MIslim da je time sve receno zasto pijemo probiotik svaki dan! :)
tempo života iz dana u dan je sve nemilosrdniji, i često se dogodi da preskočim obrok,jer jednostavno nemam vremena, onda tu uskoči vindija s svojim probiotikom, i hvala vam što ste tu radi nas :-)
Pripadam u puniju umirovljeničku mladež,kad popijem probiotik izmami mi osmijeh na licu i dan mi započne lijepo,jer se osječam lagano i fit ,sa saznanjem da sam učinila za sebe nešto korisno,za svoj imunitet ,zdravlje i kilažu.Srdačan pozdrav od Linda10. Pečen
…prikaži još!Pečen praščić,
oštar nožić,
sretan Božić.
Pijenje probiotika je postala moja dnevna rutina. U tih par minuta što ga popijem barem sam sigurna da sam nešto kvalitetno učinila za svoje tijelo, pogotovo u ovom užurbanom svijetu i stresu. Probiotik je moj čuvar i nakon što ga
…prikaži još! popijem odmah vidim rezultate- instantno se osjećam bolje i laganije. Mislim da bi probiotik trebao biti dio svačijeg svakodnevnog menija.
Probitike popijem jednom tjedno, onako iz gušta, ali ih pije moja majka kojoj je doktor pripisao kao terapiju. Budući da ih dnevno popije barem dva, smatram da bi je ova zdrava nagrada od Vindije veoma razveselila.
Mlada sam mama i imam velikog gladuša od djeteta starog 5mj.kojeg još uvijek samo dojim,pa se trebam zdravo i kvalitetno hraniti,i zato pijem probiotik svaki dan! ..a i nagrada bi me posebno razveselila :-)) pozdrav
Probiotik zdrava je hrana Uživam u njemu svakoga dana Više snage imam za djecu svoju Probajte i vi, sve će biti na broju. Zdravlje, energija i osjećanje sjajno U tijelu zdrav duh i veselje bajno Svoju djecu probiotikom hranim Mijenjati
…prikaži još!Mijenjati tu naviku nikako ne kanim
Probajte i Vi , uvjerite se sami
Za novi početak dana i lakši san
Probiotik bajka uljepšat će vam dan
Mislim da današnji probiotici imaju utjecaja na naš probavni sustav,ali da baš u tolikoj mjeri uspije popraviti sve ono što mi brzom hranom, (da ne spominjem količinu hrane/smeća) unesemo i probamo provariti, ne vjerujem!! Jer poanta je u tome da
…prikaži još!da jedemo pomalo i zdravo, pa ćemo s probioticima i održati neko zdravlje i imunitet!
ja sam ko cura pila kefir(sami smo doma radili, svaki dan neke gljivice pretakali u novu čašu, uzgajali ih) i acidofil, mislim koliko sam ja shvatila sve su to probiotici, ali se onda i drugačije jelo, ne u smislu baš zdravo (svinjska mast na kruhu, jaja, više se jela svinjetina, a danas je fora piletina/puretina). Bitno je to da onda nitko od nas nije imao nikakvu alergiju na pelud, na prašinu u kući itd, osjetljivost na neku vrstu hrane i slične kombinacije, neg smo jeli samo domaće(neki bi rekli sirotinjske) bedastoće (koje mi fale!).
Preporučila bih da je potrebno konzumirati ajmo reći probiotike, ali isto tako svatko treba znati da ne unese kilu ćevapa, pa hamburgera, a onda kao popit neki probiotik i reći : "eto sad sam zaštićen od boleštine"!
ja sam pristalica da se vratimo na "staru hranu," ionak je pola ljudi na burzi, pa nema se kaj doma previše jesti, pa treba iskombinirati ono kaj se ima (grah, mahune, kuhano voće kao desert, a ne sladolede, čokoladu (koju ja osobno obožavam!!)
Ovo bi kao trebao biti komentar da bi možda pohvalila Vindijin proizvod, pa eto dobijem paket, ali mislim da je bitnije kupiti si sam nešto za zdravlje nego čekati da mi netko pokloni!
pozdrav svima!
pro bios = za zivot. stoga bih kvalitetan probioticki pripravak, kao namirnicu koja je ujedno i lijek, stavila na pijedestal svih mlijecnih proizvoda. konzumacija probiotika vidno mi poboljsava probavu te pomaze u odrzavanju zdrave crijevne mikroflore. probiotike bih toplo preporucila
…prikaži još! posebno zenama jer redovitom konzumacijom kvalitetnih probiotika potpomazemo i zdravu vaginalnu floru. a probiotici ne samo da ublazavaju nuspojave antibiotika, vec i, gradeci imunitet, umanjuju vjerojatnost da ce nam antibiotici uopce zatrebati. sama imam problema s probavljanjem laktoze, a probiotici mi pomazu u tome da i ja uzivam u mlijecnim proizvodima. moram napomenuti da je, kad je u pitanju vindija, moj favorit vitaktiv limeta & aloe vera kojeg, zbog osvjezavajuceg okusa i prakticnog pakiranja, posebno rado kupujem kad sam na ulici i moram uzeti nesto ''s nogu''. priznajem, probiotike ne konzumiram bas svaki dan, ali im redovito dajem prednost pred ostalim mlijecnim proizvodima (kao sto opcenito ''zivim'' probioticima dajem prednost pred suhim pilulicama) te im se uvijek vracam i provodim svoje ''kure''. bilo bi idealno kada bi i vindija u buducnosti kreirala probioticke pripravke radjene na sokovima ili sojinom mlijeku, sto bi zadovoljilo i vegane, odnosno opcenito osobe koje ne konzumiraju mlijecne proizvode. vindija bi takve proizvode, jos uvijek rezervirane za ograniceni broj prodajnih mjesta, mogla uciniti dostupnima svima koji su ''za zivot''. :)
Zašto pijem probiotik svaki dan? Ne pijem ga baš svaki dan,neću vam lagati,ali popijem ga barem3-4 puta tjedno,ne zbog vitkosti nego zbog toga što osjećam da mi ujutro kad kad ga popijem natašte oko 6.30,dobro sjedne na prazan želudac,dugo me
…prikaži još! drži sitom,a ne izaziva mi grčeve i bolove u trbuhu kao druga hrana tako rano ujutro. Eto,toliko
Probiotik jako volim piti jer mi ima fini ukus i osvježava me. Osim toga je jako zdrav za probavu i blagotvorno djeluje na organizam.Nastojim svaki dan popiti bar šalicu tog finog napitka . Moja obitelj jako voli mliječne proizvode i
…prikaži još! zbog toga u mom hladnjaku uvijek mora biti jogurta , mlijeka, sira .Proizvodi iz Vindije posebnog su okusa i mi ih najviše i kupujemo i zato bih voljela dobiti njihov poklon jer smo doista vjerni kupci.
Pijem probiotik jutro svako
da bi dan mogla početi lako,
da nemam s probavom problema
i da je najbolji za mene nije dilema!
Bolesti i prehlade zaobilaze mene
i zato su Vindijinom jogurtu svi drugi sjene!!
Imam malog nećaka koji je neumoran i stalno trčim za njim i naprosto ne stignem jesti, a onda kad napokon uhvatim malo zraka uzmem probiotik (neki put u njega uspem pahuljice) i krenem jesti... ali dijete tada redovno zaguguče teeeta,
…prikaži još! teeeta... daj!!!! i onda htjela-nehtjela moram podijeliti svoj obrok s preslatkim dječakom. I baš Vas zato molim da mi pošaljete Vindijin paket da nas dvoje i dalje možemo uživati u toj poslastici zvanoj probiotik!Hvala!
Probiotik pijem svaki dan svaki dan za lakši san uz probiotik se budim zdrava, jer je stvarno prava hrana. Ništa drugo mi ne treba jer uz njega problema nema, sve tegobe lakše će proći kada probiotik vidim na svoje oči.
…prikaži još!svoje oči.
Probiotik prava hrana
to zna i svaka mama,
svojoj djeci probiotik daje
a od toga njima nima ništa sladje.
Od kolijevke pa do groba
najviše se pamti PROBIOTIK doba !
Zašto pijem probiotik svaki dan? Iskreno u ovom trenutku već mislim da je to zbog ovisnosti, dobro ne prijem ga svaki dan, ali ako zaliha nije u hladnjaku (panika, suha usta, suzne oči). Kako je započela naša priča? Mmmm nije
…prikaži još! nije to poezija već bajka :-)
Priča počinje daaaavnih dana kad sam bila student. Bilo je to vrijeme puno promjena, nervoze, izlazaka, putovanja, viška/manjka kilograma, čudne/nezdrave hrane, nisam znala kuhat, nisam slušala mamine savjete, a uostalom od najranijih sam dana "nježan cvjetić" kojem sve smeta, pomalo sve me to koštalo zdravlja, što je sljedilo mnoštvo tabletica, direktna posljedica? ja i wc najbolji prijatelji, družili se često i duuugo.
Nasreću tada se u priči pojavio moj vitez: probiotik.
Upoznali smo se na putovanju, (moram li spominjat kako su neugodne želučane tegobe na duuugom putovanju?), upoznao nas je prijatelj lječnik :-)
A sada završetak bajke: živjeli su dugo i sretno :-) da sretna, zaljubljena (princ me prvi put kad smo bili razdvojeni, a znali smo se tek kratko, dočekao, između ostalog, s hladnjakom punim meni omiljenog probiotika, bilo je to meni najslađe iznenađenje) zdrava, vitka jeeee, sad još samo želim živjeti sto godina, ali i tu pomaže probiotik zar ne?
Zdrave tajne probiotika
Komentari 89
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.