Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Imam nemirna crijeva, bila gladna ili sita ona se javljaju, krulj, krulj, krulj.. to mi je postalo nezgodno u interkaciji s ljudima, bilo na poslu ili s dečkom, gledaju me kao da se izgladnjujem. Probiotici odlično riješavaju ovaj za sada
…prikaži još! estetski problem, ali sigurna sam rade i puno više osim što uklanjaju nepoželjne i smiješne zvukove. Više ne zvučim neuhranjeno i smiješno i to je to!
Radi toga što ga smatram idealnim međuobrokom ili večerom uz zobene pahuljice. Obavezno ga svakodnevno koristim u jednoj od te 2 kombinacije. Problemi sa kožom su pod kontrolom, a uz zdravi stil života pomaže mi već godinu dana održavati idealnu
…prikaži još! težinu. Zaista vrijedan svakodnevni prijatelj!
Moja crijeva spavaju,
glavobolju mi zadvaju,
Zbog ubrzanog životnog ritma
prehrana nam postaje manje bitna.
Ja uvijek negdje žurim,
za novcima jurim.
Moja crijeva spavaju
glavobolju mi zadvaju!
Zato su probiotici prava stvar
i ja jako želim ovaj dar
Probiotike pijem jer mi pomažu da održim redovitu probavu pošto ne jedem previše voća i povrće i crijeva su mi se previše uljenila i zadaju mi tegobe.Ljeno mi je uzeti si nekad jesti i kad sam najviše gladna pa jedem
…prikaži još! razne gluposti i onda mi jedino pomaže probiotik da preradi sve od gluposti što sam natrpala u sebe tijekom večeri.
Znam dosta probioticima, a najvažnije što sam naučila jest da nisu sve bakterije štetne, naprotiv, postoje korisne bakterije ili probiotici koji u našem probavnom sistemu djeluju blagotvorno i tako jačaju cijeli organizam! Oduvijek mi je imunitet bio slab, ali otkad
…prikaži još! sam otkrila probiotike mogu reći da ne obolijevam tako često, razne infekcije koje sam prije imala su u potpunosti nestale!
Uskoro će se navršiti dvije godine od kad sam završila u bolnici zbog jakih bolova u području želuca. Dijagnosticiran mi je gastritis i rečeno mi je da pripazim sa hranom. Jedna madicinska sestra savjetovala mi je da prestanem piti kravlje
…prikaži još! mlijeko i da pokušam nekoliko tjedana konzumirati probiotik. Do onda nisam previše pažnje posvećivala probioticima, ali bolovi su bili tako strašni da sam stvarno, naravno, uz ostalu terapiju, počela svakodnevno konzumirati probiotik. Lijekove sam prestala uzimati, ali još uvijek svakodnevno popijem jedan probiotički jogurt i od tada nisam imala nikakve napadaje ni bolove. Ja vjerujem da je to od probiotika i stvarno sam jako zahvala med. sestri koja mi je to preporučila uzimati.
Pijem ih redovito jer pošto sam trudnica , podložnija sam kojekakvim bakterijama te pomoću probiotika održavam imunitet te zdravu floru.Probava je također sporiaj,pa je time također potaknem.Nije nužno da ih pijem , isto tako su ukusni preliveni sa palentom! Jednako
…prikaži još! tako smatram da jako povoljno utječe na bebu te se držim one izreke ''što mama voli i beba će '' :)
Stalno pijem probiotike jer su zdravi i olakšavaju probavu. Prije sam često jela suhu hranu (sendviće) i onda sam bila sva troma i nikakva i počela sam svaki dan piti pola litre jogurta i preporodila se. U mom frižideru ne
…prikaži još!ne treba biti ničega, ali mora biti probiotika jer ih svi u obitelji volimo i olakšavaju nam život.
Vindijin probiotik melem za želudac moj i nema straha kada uzmem l.casei svoj. Sa lošom sam probavom muku mučila ali sada sam konačno dobro naučila. Dnevnu dozu uzmem probiotika moga i muklog mi bola nema više toga. Organizam moj otporan
…prikaži još!tporan na bolesti razne
a oko mene bočice jogurta l.casei prazne
Koji ću jogurt popiti nema više dileme
jer Vindija sa probiotikom riješava moje probleme.
Moram priznati da ranije nisam bas bila ljubitelj jogurta, ali zbog problema sa probavom i bezbroj pokusaja da taj problem rijesim raznim cajevima i tableticama, na mamin nagovor probala sam Vindijin probiotik - i od tada se ne razdvajam od
…prikaži još! njega! :) Ne samo da je rijesio moje probleme sa probavom, vec je i odlicnog ukusa i postao je obavezan dio mog dana. Preporucam ga svima! :)
Budući da sam odrasla uz osobu koja ima problema s probavom, te je svakodnevno koristila probiotik, naučila sam da je neke stvari bolje spriječiti nego liječiti, te mi stoga čini zadovoljstvo popiti probiotik svaki dan.
zato jer je Zdrava Krava - simpa prava!
PIJEM JOGURT,
SRČEM PROBIOTIK,
BRKOVE BRIŠEM,
PLASTIKU RECIKLIRAM,
STOLICU REGULIRAM.
ZATO JER HOĆU,
ZATO JER JE ZDRAVO,
A NA KRAJU I PODRIGNEM MALO!
Proibiotik pijem svaki dan, Da mi je noću lakši san. Imunitet mi je jači, Zle bakterije se tu ne mogu snaći. On me štiti i čuva, daje mi vitkost, Rezultat svega je uspješna gipkost. Energije sam puna, Kada je na
…prikaži još!Kada je na meni suknja ili vuna.
Probava mi radi kao prava,
Sve je za to zaslužna Vindijina hrana zdrava!
Od raznih štetočina sam potpuno čista,
A i moja koža naprosto blista!
Probioticima čuvam sebe i zdravlje
Grlo mi je kao lavlje.
Svaki dan popijem probiotik jedan,
Stoga mislim da zaslužujem ovaj Vindijin paket vrijedan!
Probiotik što nam Vindija donosi volimo svi,maleni i veliki. Zato ga uvijek u hladnjaku ima meni i obitelji uvijek dobro prija. Jako mi paše taj fini napitak, ukusan obrok pravi je zgoditak. Svaki dan Vindija osmijeh vraća mi na lice
…prikaži još!mi na lice
dok papam njihove proizvode.
Probava koja mi nekoć, stvarala je muke,
sad cvijeta od sreće uz probiotik jogurtiće
Kad bi me pitali koju želju želim
reka bih nešto od Vindije da me razveseli.
Obični ili voćni zbilja važno nije,
svi su jako fini što je najbitnije!
"Zašto pijem probiotik svaki dan?" - do 3.1. 2011. kao komentar članka ostavi svoj odgovor na ovo pitanje, jer će 10 najboljih komentara Vindija nagraditi poklon paketom svojih proizvoda! Ako želiš znati kojih 10 komentara smo izabrali kao najbolje, pogledaj
…prikaži još!daj na sljedećem linku:
http://zdravakrava.24sata.hr/clanak/1331/Najkreativniji-osvojili-vindijine-pakete
Zdrave tajne probiotika
Komentari 89
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.