Komentari 89

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mallory
    Znam dosta probioticima, a najvažnije što sam naučila jest da nisu sve bakterije štetne, naprotiv, postoje korisne bakterije ili probiotici koji u našem probavnom sistemu djeluju blagotvorno i tako jačaju cijeli organizam! Oduvijek mi je imunitet bio slab, ali otkad …prikaži još!
  • Default avatar -
    labica
    zašto? ... jer mi pomaže da se pomirim sa crijevima :)
  • Default avatar -
    glava
    iskrena zahvala probiotiku koji mi je (uz svakodnevnu primjenu) uspio vratiti osmjeh na lice(čitati-normalnu probavu)
  • Default avatar -
    dubica08
    Uskoro će se navršiti dvije godine od kad sam završila u bolnici zbog jakih bolova u području želuca. Dijagnosticiran mi je gastritis i rečeno mi je da pripazim sa hranom. Jedna madicinska sestra savjetovala mi je da prestanem piti kravlje …prikaži još!
  • Default avatar -
    twigy
    Obično mi roditelji poučavamo djecu što je zdravo, ali u slučaju probiotika ja sam naučila od svoje curice. Dok je bila jako mala imala je problema s probavom i svašta smo isprobali kako bismo joj pomogli, no sve je davalo …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirjanai
    Moja crijeva spavaju, glavobolju mi zadvaju, Zbog ubrzanog životnog ritma prehrana nam postaje manje bitna. Ja uvijek negdje žurim, za novcima jurim. Moja crijeva spavaju glavobolju mi zadvaju! Zato su probiotici prava stvar i ja jako želim ovaj dar
  • Default avatar -
    matejahranjec
    imala sam probleme sa želucem, osjećala sam jaku bol, i osjecala nadutost, tada se ustanovilo da imam gastritis, a nakon gastroskopije i bakteriju Helicobacter; nakon cega sam morala popiti jednu veliku dozu antibiotika. Doktor mi je preporucio da svako jutro …prikaži još!
    imeime
    Probiotik što nam Vindija donosi volimo svi,maleni i veliki. Zato ga uvijek u hladnjaku ima meni i obitelji uvijek dobro prija. Jako mi paše taj fini napitak, ukusan obrok pravi je zgoditak. Svaki dan Vindija osmijeh vraća mi na lice …prikaži još!
  • Default avatar -
    dorala
    Pijenje probiotika je postala moja dnevna rutina. U tih par minuta što ga popijem barem sam sigurna da sam nešto kvalitetno učinila za svoje tijelo, pogotovo u ovom užurbanom svijetu i stresu. Probiotik je moj čuvar i nakon što ga …prikaži još!
  • Default avatar -
    linda10
    Pripadam u puniju umirovljeničku mladež,kad popijem probiotik izmami mi osmijeh na licu i dan mi započne lijepo,jer se osječam lagano i fit ,sa saznanjem da sam učinila za sebe nešto korisno,za svoj imunitet ,zdravlje i kilažu.Srdačan pozdrav od Linda10. Pečen …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivankasab
    Svaki dan pijem probiotike jer poboljšavaju imunološku funkciju te smanjuju upale što mi je jako bitno u mom brzom životnom tempu.
    idic
    probiotik pijemo svaki dan da nam dan prođe lijepo kao san.evo i danas smo popile svoju dozu,probava nam radi ko podmazana,a zločeste bakterije nek nas zaobiđu.Mi smo inače veliki obožavatelji Vindijinih proizvoda,a posebno njihovih probiotika i drugih mliječnih proizvoda koji …prikaži još!
  • Default avatar -
    scalia
    Što je probiotik? To je prirodni antibiotik. Bifidobakterium i LGG-e Candidi albicans,Salmonelli i Escherichii coli kažu NE NE NE. Oni su mikroorganizmi koji u nama žive ...I ubijaju bakterije krive. Ta bakterijska kultura Za patogene bakterije u debelom crijevu je …prikaži još!
  • Default avatar -
    sjajna
    i da odgovorim na pitanje...pijem probiotik svaki dan jer je ultramegamaksiabnormalno zdrav!!!!i puno se bolje osjećam kad ga popijem!
    ninanena
    Probiotik jogurt pijem zato jer često koristim kortikosteroide i ostale teške lijekove.Dan mi započne uz omiljeni L Casei jagoda,grožđe,crni ribizl.Taj mi je nekako najdraži i uvijek ga mora biti u frižideru.Lijepo je biti ovisan o tako finim i zdravim stvarima …prikaži još!
  • Default avatar -
    jelkafuc
    Mislim da današnji probiotici imaju utjecaja na naš probavni sustav,ali da baš u tolikoj mjeri uspije popraviti sve ono što mi brzom hranom, (da ne spominjem količinu hrane/smeća) unesemo i probamo provariti, ne vjerujem!! Jer poanta je u tome da …prikaži još!
  • Default avatar -
    POMER
    Moj sin je u petoj godini života imao velikih problema sa zdravljem, ustanovljeno je da se radi o alergiji na konzervanse te mu se ista manifestirala na crijevima, odnosno imao je jake bolove u trbuhu, mršavio je i nije mogao …prikaži još!
  • Default avatar -
    doroteica
    Godinama sam imala problem sa "liijenim crijevima". Debljala sam se i osjećala se napuhnuto. Prije mjesec dana počela sam redovoto uzimati probiotik. Ponekad ga čak umiješam u posni sir ili dodajem drugim jelima. Oduševljena sam, jer mi se stolica jako …prikaži još!
  • Default avatar -
    mrkvi
    Jogurti s probioticima dio su moje svakodnevne rutine već godinama, tako da i ne znam kakvo bi mi zdravlje bilo bez njih. Ako moram piti antibiotik, onda još dodatno pijem probiotik u kapsulama ili vrećicama. U trudnoći sam morala primiti …prikaži još!
    kravac
    Ja pijem probiotik jer mi je ukusan,znam da u tijelo unosim nešto zdravo.A to mi je jako bitno pri izboru hrane da je zdrava.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.