Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zašto pijem probiotik svaki dan? Ne pijem ga baš svaki dan,neću vam lagati,ali popijem ga barem3-4 puta tjedno,ne zbog vitkosti nego zbog toga što osjećam da mi ujutro kad kad ga popijem natašte oko 6.30,dobro sjedne na prazan želudac,dugo me
…prikaži još! drži sitom,a ne izaziva mi grčeve i bolove u trbuhu kao druga hrana tako rano ujutro. Eto,toliko
probiotik piem svaki dan jer mi pomaže protiv bakteriskicrijevnim infekcijama i rad crijeva kako sam počela piti osiječam da nemam toliko problema sa crijevima
Bolujem od iritabilnog kolona .Prvo sam ga pila jer sam morala,a sad ne mogu zamisliti dan bez njega...
Tako da ako meni poklonite taj paket,znate da je otišao k pravoj osobi:)
Svakog dana probiotik jedan za moje zdravlje jako vrijedan. U borbi s kilama dobro dođe, jer tada ta borba lakše prođe. Trbuh te više ne boli često, i onda nastane za leptiriće mjesto. Leptiriće probiotik meni daje na dar i
…prikaži još! na dar
i svi me pitaju kako moj Gogec i ja uspijevamo biti tako dobar par.
Ma u probiotiku je rješenje, kažem svima,
s probiotikom nema boli, samo leptirića u trbuhu ima :)
Kaže se - kamen po kamen: palača,
a mi kažemo - probiotik po probiotik: pa ti budi kraljica, princeza, carica u svojoj palači :)
Puno radim , imam tri male bebe pa , iako uživam s njima , ipak sam dosta pod stresom . Naravno , prve tegobe sam osjetila na želusu , bolovi , mučnine i grčevi. Na preporuku prijateljice , malo sam
…prikaži još! se informirala o probioticima i u vrlo kratkom vremenu od početka svakodnevnog konzumiranja TEGOBE SU POTPUNO NESTALE . Što je meni najvažnije , izbjegla sam upotrebu analgetika i ostalih tableta . Izuzetno sam zadovoljna svojim sadašnjim općim zdravstvenim stanjem koje velikim dijelom pripisujem upotrebi probiotika u ishrani . Poučena ovim iskustvom i iskustvom mnogih prijatelja sigurno ću nastaviti koristiti probiotičke proizvode .
Probiotik pijem svaki dan svaki dan za lakši san uz probiotik se budim zdrava, jer je stvarno prava hrana. Ništa drugo mi ne treba jer uz njega problema nema, sve tegobe lakše će proći kada probiotik vidim na svoje oči.
…prikaži još!svoje oči.
Probiotik prava hrana
to zna i svaka mama,
svojoj djeci probiotik daje
a od toga njima nima ništa sladje.
Od kolijevke pa do groba
najviše se pamti PROBIOTIK doba !
Jogurt s probiotikom je već 2 godine moj glavni saveznik u borbi s kandidom. Čim prestanem piti probiotik, eto nje opet. :-S beštija! isto tako, pomaže mi u regulaciji probave (pogotovo kad kombiniram probiotički jogurt i zobene pahuljice). a i
…prikaži još!
a i da nemam tih problema, svejedno bih ga pila jer jednostavno obožavam jogurt!
Kad sam bila mala, mama je radila,a ja se trebala spremiti za skolu, mama uvijek pisala poruku na frizider: KAd se probudis ne zaboravi pojesti onaj zdravi jogurt i pahuljice.Bez toga se ne ide van! Tu sam naviku i ja
…prikaži još!ja htjela usaditi mog suprugu koji nikad ne jede dorucak, zapravo nista ne jede do rucka- smrt za zeludac! I tako sam i ja imala svoju malu igru da svog odraslog muskarca naucim nekim osbonavama zdrave prehrane koje je trebao daaaaaavno usvojiti.Ostavila sma mu poruku na frizideru uz obvezno: volim te i zelim ti dobar dan. Poruka je ostala na frizideru pricvrscena magnetom, procitana, ali ne dozivljena- bar sto se prvog dijela tice da pojede probiotik i pahuljice za promjenu, prije kave. Prolazili su dani, moje strpjenje je bilo na kusnji, ali danas te poruke nema na frizideru. " spajza nikad ne smije ostati bez zitarica, a frizider nikad ne smije ostati bez probiotika"- to je poruka mog supruga koja je zamijenila onu moju. I tako vec neko vrijeme moj suprug nema problema s bolnim zelucem, a ja nemam problema sa "sporom" probavom i lijenim metabolizmom. MIslim da je time sve receno zasto pijemo probiotik svaki dan! :)
Pijem ga svako jutro ili ga nosim u školu za užinu na pauzi između nastave. Odličan je jer me osvježi, a opet se osjećam puna energije, lagano i poletno. Inače kad jedem fast food hranu, obvezno uz nju konzumiram probiotik
…prikaži još! jer on nekako "ublaži" i neutralizira sve nezdrave sastojke koji se kriju u brzoj hrani. Kada imam problema sa probavom, probiotik obvezno popijem svako jutro natašte i taj čudesni jogurt u trenu ukloni moje probleme sa crijevima i crijevnom florom! :))
Mlada sam mama i imam velikog gladuša od djeteta starog 5mj.kojeg još uvijek samo dojim,pa se trebam zdravo i kvalitetno hraniti,i zato pijem probiotik svaki dan! ..a i nagrada bi me posebno razveselila :-)) pozdrav
tempo života iz dana u dan je sve nemilosrdniji, i često se dogodi da preskočim obrok,jer jednostavno nemam vremena, onda tu uskoči vindija s svojim probiotikom, i hvala vam što ste tu radi nas :-)
Osmjeh ja ne skidam sa svog lica ljudi, kad vidim kakve stvari Vindija nam nudi. Budim se i trčim prema frižideru,imam samo jednu neostvarenu želju. Pogodite molim o čemu se radi , jugurtiće samo želim da zgrabim. Vindija za zdravlje
…prikaži još!ravlje moga tijela ima,
pregršt dobrih stvari,vlakna,vitamina.
Okusi su razni,za svakoga po nešto,
čuvari našeg zravlje,djeluju baš vješto.
Za probleme želuca više mjesta nema,
jer Vindija je čuvar cijelog našeg tijela.
Svima puno radosti,blagdanskog veselja,
i ostvarenje svih novogodišnjih želja!
Zašto pijem probiotik? Jedva sam skiinula kile i fakat sam slatkohrana kao što bi babe rekle, ali čim popijem probiotik nekako mi nije više prazan želudac i šta ja znam imam osjećaj neke sitosti i nisam više gladna. zdrav je
…prikaži još!e za želudac i probavu, dobro očisti crijeva i djeluje kao prirodni laksativ, a nije ni tako skup tako da se isplati.
Kao student koji svakodnevno jede nezdravu i brzu hranu,svakodnevni stres prouzrokovao je probleme s probavom od nadutosti do "teške stolice".Odabirom raznih probiotika stanje se je samo ublažavalo ali svakodnevnim konzumiranjem vitaktiva moja je kakica postala vitalna a nadutost nestala. :)
…prikaži još! Problemi su nestali zahvaljujući vitaktivu i moj organizam mu je zahvalan i sada može poći u nove pohode...
"Zašto pijem probiotik svaki dan?" - do 3.1. 2011. kao komentar članka ostavi svoj odgovor na ovo pitanje, jer će 10 najboljih komentara Vindija nagraditi poklon paketom svojih proizvoda! Ako želiš znati kojih 10 komentara smo izabrali kao najbolje, pogledaj
…prikaži još!daj na sljedećem linku:
http://zdravakrava.24sata.hr/clanak/1331/Najkreativniji-osvojili-vindijine-pakete
Zdrave tajne probiotika
Komentari 89
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.