Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Prije nego što sam počela piti probiotik jogurte imala sam stalno problema s probavom, često me nakon jela bolio trbuh. No, otkad to redovito pijem, više nemam nikakvih problema :) Sad pomažu i pri održavanju težine. Kad sam gladna popijem
…prikaži još! jogurt, umjesto da pojedem nešto nezdravo! Da ne postoje, trebalo bi ih izmisliti!
probiotik piem svaki dan jer mi pomaže protiv bakteriskicrijevnim infekcijama i rad crijeva kako sam počela piti osiječam da nemam toliko problema sa crijevima
Bolujem od iritabilnog kolona .Prvo sam ga pila jer sam morala,a sad ne mogu zamisliti dan bez njega...
Tako da ako meni poklonite taj paket,znate da je otišao k pravoj osobi:)
Godinama sam imala problem sa "liijenim crijevima". Debljala sam se i osjećala se napuhnuto. Prije mjesec dana počela sam redovoto uzimati probiotik. Ponekad ga čak umiješam u posni sir ili dodajem drugim jelima. Oduševljena sam, jer mi se stolica jako
…prikaži još!ko popravila, osjećam se puno lakše i imam 2 kile manje. Probiotik mi je postao svakodnevnica i preporučila bi ga svima koji imaju probleme kao što sam ih ja imala.
Moj sin je u petoj godini života imao velikih problema sa zdravljem, ustanovljeno je da se radi o alergiji na konzervanse te mu se ista manifestirala na crijevima, odnosno imao je jake bolove u trbuhu, mršavio je i nije mogao
…prikaži još!o ništa jesti. Kada smo ustanovili dijagnozu tada smo i promjenili prehranu našeg sina ali i cijele obitelji. Jedan od proizvoda koji smo počeli upotrebljavati svakodnevo, a to je bilo prije 11 godina, pa sve do danas koristimo svaki dan PROBIOTIK. Zaista je taj divan proizvod spasio našeg sina, često kada bi pojeo nešto što mu nije odgovaralo popio je PROBIOTIK i zaista je kroz neko vrijeme osjetio olakšanje. U tih 11 godina desilo se da smo bili razdvojeni da je bio na nekom izletu sa klubom ili školom i da nije pio PROBIOTIK i odmah bi osjetio probleme vezane za trbuh. Čim se vartio kući počeo bi opet konzumirati PROBIOTIK i kroz par dana stanje je postalo normalno. On je stvarno čudotvoran za naša crijeva i toplo ga preporučam svakome ko imalo drži do svoga zdavlja.
Pozdrav svima
Pijem probiotik svaki dan tako da mojim "lošim" bakterijama ne bi bilo dosadno, pa im dofuravam ekipu "dobrih" bakterija.:) Sve dok se one međusobno bore moj imunitet i probava su na vrhuncu.
Oduvijek sam imala problema sa stolicom, ali jedan još mnogo veći problem su hemoroidi (prije deset godina sam ih operirala, ali opet su mi počeli stvarati probleme). Na nagovor prijateljice počela sam uzimati probiotike i moji problemi sa hemoroidima postali
…prikaži još! su mnogo manji, a ja se osjećam lako, nema više one grozne nadutosti. Super - petica za probiotike i savjet za sve - uzimajte svaki dan probiotik i osjećat ćette se mnogo bolje.
Probiotik pijem obavezno svaki dan, kako bih ojačala imunitet, a uz to su i ukusni. Imala sam zdravstvenih problema, radilo se o upali zbog koje sam morala jačati imunitet da pobjedim upalu i virus koji ju izaziva. Nema drugog lijeka
…prikaži još! nego prirodno jačanje imuniteta, a probiotik mi uvelike pomaže u tome i stvarno vidim rezultate. Uz to, nemam vise ni problema s razno raznim virozama i prehladama koje haraju ovih zimskih dana svuda oko mene. :))
Otkad svakodnevno pijem probiotik, u 4 mjeseca sam smršavila 12 kilograma bez pretjeranog odricanja u jelu. Kad popijem probiotik, dugo nemam potrebu unositi hranu u organizam, pogotovo me više ne zanimaju slatkiši i grickalice. Probava mi je za 5 :-)
Jogurt s probiotikom je već 2 godine moj glavni saveznik u borbi s kandidom. Čim prestanem piti probiotik, eto nje opet. :-S beštija! isto tako, pomaže mi u regulaciji probave (pogotovo kad kombiniram probiotički jogurt i zobene pahuljice). a i
…prikaži još!
a i da nemam tih problema, svejedno bih ga pila jer jednostavno obožavam jogurt!
Svakog dana probiotik jedan za moje zdravlje jako vrijedan. U borbi s kilama dobro dođe, jer tada ta borba lakše prođe. Trbuh te više ne boli često, i onda nastane za leptiriće mjesto. Leptiriće probiotik meni daje na dar i
…prikaži još! na dar
i svi me pitaju kako moj Gogec i ja uspijevamo biti tako dobar par.
Ma u probiotiku je rješenje, kažem svima,
s probiotikom nema boli, samo leptirića u trbuhu ima :)
Kaže se - kamen po kamen: palača,
a mi kažemo - probiotik po probiotik: pa ti budi kraljica, princeza, carica u svojoj palači :)
Najbolji recept za dobru probavu...jak imunitet......obranu od infekcija.....od loših crijevnih bakterija.....za obnovu crijevne mikroflore....je PROBIOTIK UZMI SVAKI DAN!!!!
Neka počne borba dobrih i loših bakterija.....u kojoj je jako dobro poznat kraj....
POBJEDNIK DANA "PROBIOTIK" (dobre bakterije)!!!!!
JUHU!!!!!
Jogurti s probioticima dio su moje svakodnevne rutine već godinama, tako da i ne znam kakvo bi mi zdravlje bilo bez njih. Ako moram piti antibiotik, onda još dodatno pijem probiotik u kapsulama ili vrećicama. U trudnoći sam morala primiti
…prikaži još! puno antibiotika i da nisam pila probiotik tjednima nakon toga, ne znam kako bih se ikada oporavila. Imam 15-mjesečnu djevojčicu koja jako voli jogurt, a s obzirom na to da boluje od atopijskog dermatitisa, po preporuci liječnika dajem joj probiotik iz vrećice svaki dan. Umiješam ga u razne kašice, jogurte i sl.
Puno radim , imam tri male bebe pa , iako uživam s njima , ipak sam dosta pod stresom . Naravno , prve tegobe sam osjetila na želusu , bolovi , mučnine i grčevi. Na preporuku prijateljice , malo sam
…prikaži još! se informirala o probioticima i u vrlo kratkom vremenu od početka svakodnevnog konzumiranja TEGOBE SU POTPUNO NESTALE . Što je meni najvažnije , izbjegla sam upotrebu analgetika i ostalih tableta . Izuzetno sam zadovoljna svojim sadašnjim općim zdravstvenim stanjem koje velikim dijelom pripisujem upotrebi probiotika u ishrani . Poučena ovim iskustvom i iskustvom mnogih prijatelja sigurno ću nastaviti koristiti probiotičke proizvode .
"Zašto pijem probiotik svaki dan?" - do 3.1. 2011. kao komentar članka ostavi svoj odgovor na ovo pitanje, jer će 10 najboljih komentara Vindija nagraditi poklon paketom svojih proizvoda! Ako želiš znati kojih 10 komentara smo izabrali kao najbolje, pogledaj
…prikaži još!daj na sljedećem linku:
http://zdravakrava.24sata.hr/clanak/1331/Najkreativniji-osvojili-vindijine-pakete
Zdrave tajne probiotika
Komentari 89
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.