Komentari 89

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    drenova
    zbog transplatacije dnevno pijem ogromnu količinu lijekova svaki dan i upravo zbog toga su mi probiotici nezamjenjivi u održavanju crijvne flore koja bi bez njih bila zasigurno u vrlo lošem stanju.
  • Default avatar -
    amaretica
    Probitike popijem jednom tjedno, onako iz gušta, ali ih pije moja majka kojoj je doktor pripisao kao terapiju. Budući da ih dnevno popije barem dva, smatram da bi je ova zdrava nagrada od Vindije veoma razveselila.
  • Default avatar -
    zdravaelena
    Današnji tempo života je brz i užurban, kada u pauzi želim popiti nešto zdravo i dobro za mene,nema boljeg i zdravijeg od probiotika.Osjećam se dobro i zadovoljno nakon takvog obroka samog ili u kombinaciji sa pecivom ili vočem.Savjetujem ga svima,pozdrav.
  • Default avatar -
    Ivily
    Probiotik konzumiram svaki dan po preporuci svog ljecnika, i moram vam reci da su moje zelucane tegobe gotovo nestale. I bas se dobro osjecam kad znam da sam uzela svoju dnevnu dozu probiotika, jer osim sto je jako finog okusa, …prikaži još!
  • Default avatar -
    SilkyCoco
    Iskreno, ne razmišljam toliko o probiotiku koliko o tome koji jogurt mi odgovara. Naišla sam na Vindijin L.Casei (narančasti) koji mi je postao najdraži od svih jogurta (prije sam pila BBL od jagode i banane, ali sad mi je L.Casei …prikaži još!
  • Default avatar -
    Carmen2
    Osim što pozitivno utječe na probavu i imunitet, utječe i na moje dobro raspoloženje!
  • Default avatar -
    Arci111
    Najbolji recept za dobru probavu...jak imunitet......obranu od infekcija.....od loših crijevnih bakterija.....za obnovu crijevne mikroflore....je PROBIOTIK UZMI SVAKI DAN!!!! Neka počne borba dobrih i loših bakterija.....u kojoj je jako dobro poznat kraj.... POBJEDNIK DANA "PROBIOTIK" (dobre bakterije)!!!!! JUHU!!!!!
    iva8
    Pijem probiotik jutro svako da bi dan mogla početi lako, da nemam s probavom problema i da je najbolji za mene nije dilema! Bolesti i prehlade zaobilaze mene i zato su Vindijinom jogurtu svi drugi sjene!!
    MissMu
    Zato što se uvijek treba čuvati imunitet, a u tome mi najbolje pomaže probiotik L Casei zato što sadrži zdrave sastojke, a i finog je okusa. Voli ga moja cijela obitelj, pa se moram probuditi najranije da ga prva zgrabim. :)
    idic
    DOK DRUGI ZBIJAJU RIME ŠTO ZBOG VINDIJA PROBIOTIKA SE ŠIRE,JA DRAGI MOJI MORAM VAM REĆI AKO ŽELITE UŽIVATI U SVOM ZDRAVLJU I BRINUTI O SEBI PROBIOTIK JE BR 1. PIJEMO GA SVI : MOJA TROGODIŠNJA KĆI KOJA ZASLUGOM VINDIJA PROBIOTIKA …prikaži još!
  • Default avatar -
    lalaland
    Otkad svakodnevno pijem probiotik, u 4 mjeseca sam smršavila 12 kilograma bez pretjeranog odricanja u jelu. Kad popijem probiotik, dugo nemam potrebu unositi hranu u organizam, pogotovo me više ne zanimaju slatkiši i grickalice. Probava mi je za 5 :-)
  • Default avatar -
    maljevacdjurdja
    Vindijin probiotik melem za želudac moj i nema straha kada uzmem l.casei svoj. Sa lošom sam probavom muku mučila ali sada sam konačno dobro naučila. Dnevnu dozu uzmem probiotika moga i muklog mi bola nema više toga. Organizam moj otporan …prikaži još!
  • Default avatar -
    Pemale
    Neću lagati, ne pijem ga svaki dan, ali svaki drugi - da. Obožavam jogurt, a primjećujem da odlično djeluje na moju liniju. Najslađe je što to i drugi primijećuju. :) Nakon tri poroda, nije lako biti vitka mama. A što …prikaži još!
  • Default avatar -
    kacavida
    zato jer je Zdrava Krava - simpa prava! PIJEM JOGURT, SRČEM PROBIOTIK, BRKOVE BRIŠEM, PLASTIKU RECIKLIRAM, STOLICU REGULIRAM. ZATO JER HOĆU, ZATO JER JE ZDRAVO, A NA KRAJU I PODRIGNEM MALO!
  • Default avatar -
    marina2
    Budući da sam odrasla uz osobu koja ima problema s probavom, te je svakodnevno koristila probiotik, naučila sam da je neke stvari bolje spriječiti nego liječiti, te mi stoga čini zadovoljstvo popiti probiotik svaki dan.
  • Default avatar -
    lucija1976
    Nešto zdravo/nešto fino/nešto za svaki dan= probiotik za ljepši i zdraviji dan
    foxxyy48
    Imala sam problema sa nadutosti, kao i sa kilažom. Već duže vrijeme pijem Probiotik jogurt skoro svaki dan. Nadutost je nestala kao rukom odnesena, a uz reduciranu prehranu i korištenje probiotika kao zamjene za neki međuobrok, primjećujem odlične rezultate. U …prikaži još!
  • Default avatar -
    ja134
    Mliječni proizvodi s probiotikom postali su moje "piće" kada sam shvatila da nešto moram poraditi na "uređenju" svoje unutrašnje, ali i vanjske kože. Iznutra zdrava, izvana vesela - moj je moto nastao redovnim korištenjem mliječnih proizvoda s probioticima. Postala sam nova žena.
    Little_Lady
    Pozdrav svima! I sve najbolje u Novoj godini! Kada ćete objaviti dobitnike? Hvala!
  • Default avatar -
    Tinjica
    Što napisati , a da nije već napisano , prepisano, umotano u celofan i pisano sa figom u đžepu "da baš moj odgovor pobijedi". Ja ću reći ovako, pila sam ga dok sam išla u srednju-bio je sastavni dio mog …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.