Komentari 117

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ja134
    Ne znam više kako da se riješim te napasti zvane alergija i ne znam je li gore kćerki ili meni. Nikakvi lijekovi ne pomažu i dosta mi je trovanja želuca lijekovima. Postala sam skeptična i ne znam mogu li ovi …prikaži još!
  • Default avatar -
    vivone
    Alergije su velik problem i u mom domu. Tata je na sve živo alergičan, počevši od ambrozije koja ga ne pušta do daleko u kasnu jesen, a onda i na prašinu, razne detergente i kojekakve oštre ili opore mirise. Tako …prikaži još!
  • Default avatar -
    Marina10
    na svu sreću, aromaterapiju otkrila sam prije par godina. Često koristim eterična ulja lavande i čajevca. Polako uvodim i lavandu u kupanje svog djeteta. Naša kuća svaki dan miriši :) Svima toplo preporučam.
  • Default avatar -
    bolnica
    Alergije ublazavam uljem crnog kima i nocurka. Bez etericnih ulja život svoj zamislit ne mogu. Zato se nadam poklonu ovom.
  • Default avatar -
    marija200
    U obitelji imamo nekoliko alergija, dok su mi djeca bila manja s tim sam se borila "domaćim" lijekovima, no lijepo bi bilo imati ovaj mirisni paket da nam olakša situaciju!
  • Default avatar -
    tince
    Ja osobno nemam problema s alergijama,ali ima moj tata pa bih voljela ovo osvojiti za njega
  • Default avatar -
    zmajica7
    Moja 10-godišnja kći je alergična na grinje i prašinu, pa bi mi dobro došla ovakva aromaterapija. Svi mi volimo ugodne mirise, pomažu nam da se dobro osjećamo u svojoj koži. Inače svi u mojoj obitelji obožavamo prirodu, volimo prirodne stvari, …prikaži još!
  • Default avatar -
    yaell
    Hej Zdrava Krava :) Znate li onu staru mozak liječi sve ali zaista ne vjerujem u priče te. Lavanda mi je u ormaru policama i pored mene i pristupačne je cijene: Limun cijedim i ocjiedim sve mislite dali je kraj …prikaži još!
  • Default avatar -
    diakc
    Pokušavam prirodnim načinima suzbiti i ublažiti tegobe koje mi zadaju pojačane količine peludi zu zraku. Ne koristim ništa od lijekova da ne dođe u mlijeko i ne naškodi bebi. Protiv alergije na pelud koristim se trikovima, ali svejedno simptomi ostaju. …prikaži još!
    gregori
    Ne borim se ja nego moja draga prijateljica: Često tako da se zatvori u kuću u bijegu od peludi. Nadam se da bi joj eterična ulja pomogla
  • Default avatar -
    natasa85
    Mama i sestra imaju strašnih problema s alergijama. Postoji nekoliko stranica a4 formata na što su alergične. Najviše im smeta ambrozija, cvjetanje, prašina i životinjska dlaka. One kišu, oči im suze. Otprilike svaka kihne 50 - 100 puta. U početku …prikaži još!
    volf86
    Već godinama vodim bitku sa alergijom, a uz to su povezane i češće upale sinusa. Prije dvije godine sam otišla na testiranje i doznala da sam alergična na vlakna prirodnog podrijekla (inhalacijski alergen) znači... pamuk itd...u krevetu... pozdrav! Međutim, nisam …prikaži još!
  • Default avatar -
    BIBAP
    Sa alergijom je teško boriti se,i ne zna nitko, tko nije probao kako je to. Sve je više ljudi koji pate od raznoraznih alergija, a i nije čudo, sve je oko nas je više i više zagađeno. Dokaz je tomu …prikaži još!
    Renifil
    Uvijek kažem da je majka priroda lijek za sve....Pa tako i za borbu sa alergijom....Dva mjeseca prije nego će alergija početi pijem svaki dan po 1,5 l čaja od koprive. U jutarnju i večernju šalicu čaja stavim po 1 žlicu …prikaži još!
    karind
    nikako se ne borim,sve je bezuspješno i medicina i alternativa,baš bih voljela naći nešto s čime bih uspjela,ali čini se nemoguće.
  • Default avatar -
    justterrored
    ovo je kao stvoreno za mene, moram probati :)
  • Default avatar -
    marinaLg
    Sa sezonskim alergijama borim se na razne načine. Svako proljeće i jesen javi se crvenilo u nosu, kihanje, kašljanje i curenje nosa... Već sam pila različite tablete i koristila razne inhalatore. Odlučila sam se za alternativnu medicinu, a trenutno prakticiram "nosni bide" :)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.