Komentari 117

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    tarantula
    Kod kuće pazim da kuću otvaram samo rano ujutro i kasno uvečer.Muž mora okučnicu i okolni dio održavati i sve što mi smeta ukloniti.Koristim jasučiće za oči koji mi pomažu kod suzenja i crvenila,kosu perem svaki puta nakon povratka iz …prikaži još!
  • Default avatar -
    akresib
    Ja se već desetak godina mučim s alergijom na ambroziju i svake godine ovo jesensko razdoblje sve teže podnosim. Unazad nekoliko godina počela sam uz antihistaminike uzimat i neke dodatke za jačanje imuniteta mjesec-dva prije sezone cvjetanja ambrozije. Počela sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mistic
    Ajme,kada se samo sjetim ovog proljeća,a i prelaska na ljeto, hvata me panika,puna dva mjeseca nisam stala šmrcati i kihati.Vjerujte mi od jutr,kada bih ustala pa do podne ne bih stala,i tako svako jutro,a što je najgore nisam koristila nikakve …prikaži još!
  • Default avatar -
    mato1937
    Treba se pronaći i u medicini i u alternativi,važno je da pomaže bilo trenutno ili duže vrijeme.
    Gabrijela7
    Alergijsku astmu sam dobila ulaskom u pubertet. Za one koji nisu upoznati sa ovim oblikom, ukratko ću pojasniti. Alergije nam mogu uzrokovati jak kašalj, razne osipe, plikove i prištiće, suzne oči i još puno toga. Moja alergija se očitovala u …prikaži još!
    AntonijaF
    Pozdrav, jako bi bila sretna kad bi dobila ovaj poklon jer spadam menu one ljude koji se cijeli zivot bore sa alergijama. Cijelo dijetinjstvo sam imala te smetnje, a eterična ulja mi pomažu, međutim su i skupa a ja sad …prikaži još!
  • Default avatar -
    LAVANDAlavanda
    ja obožavam lavandu.. na krevetu imam jastučić punjen lavandom koji mi pomogne kod nesanice ili glavobolje... što se tiče alergija, za otečene i suzne oči koje uz to i jako svrbe zbog peludne alergije obično koristim hidrolat kamilice kojom natopim …prikaži još!
  • Default avatar -
    cuco
    Mislila sam komentirati,ali ne bi bilo fer.Sva sreća nemam problema s alergijom i neka paket osvoji netko tko ga doista i treba!Puno zdravlja svima!Pozdrav!
  • Default avatar -
    rozimravi
    Zdrava Kravo! Počela sam spavati s glavom preko ruba kreveta, navukla sam se na operil i nazal, inhaliranje kamilicom ne pomaže baš, a više čak ni tablete.. diplomski rad užasno pati zbog moje alergije!! Draga Zdrava Kravo, pomozi da diplomiram! …prikaži još!
  • Default avatar -
    lilimario
    Bok Zdrava krava! Nadam se da nisam zakasnila..ZDRAVA KRAVA OD ALERGIJE SPAŠAVA!!..Moj sin se bori s alergijama skoro od malena :(..nadam se... ako dobim naravno da će mu ti mirisi bar malo pomoči u borbi s tim..pozdrav
  • Default avatar -
    glava
    Prošle godine sam se nažalost upoznala s problemima proljetnih alergija! Eto u 35-oj godini mjesec I pol dana sam plakala kihala I češala se. Svakako ću ove godine na vrijeme uzeti nešto od eterčnih ulja I biljnih pripravaka jer ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    malazana
    Gotovo punih pet godina borim se sa alergijskim rinitisom,koji mi stvara zaista neugodne probleme od nekontroliranog kašlja,kihanja,pa do suznih i natečenih očiju.Dodatan problem je to što se na poslu teško koncentriram na rad,ali i izgledam prehlađeno i loše.Jednako tako vrlo …prikaži još!
  • Default avatar -
    ankica44
    Odlična nagrada i odličan paket, nemam alergije, ali koristim aromaterapijska ulja za praktički sve, kod glavobolje, za osvježenje, za raspoloženje. Eterična ulja su pravi dar prirode. Onaj tko osvoji ovaj paket pravi je sretnik.
  • Default avatar -
    nanete
    Pozz,s alergijama se borim već 8 godina i neznam više kako da to ublažim ,prije sam imala samo po ljeti alergiju ,a sad i zimi ,a tablete mi ne djeluju kao nekad .A sad za eterična ulja nisam pokušala .Mislim …prikaži još!
    kristinchi
    Protiv alegija se borim jedinim načinom koji zbilja pali: izbjegavam alergen! Srećom pa nisam alergična na ambroziju, jer zbilja ne znam kako bih se borila protiv nje, ali protiv prašine i perja sam se uspjela izboriti na način da mi …prikaži još!
    veronikakos
    Ovaj paket bi bio idealan dar svakome. Bio alergičan ili ne,vrhunska stvar koju treba svaki dom. Pravilnom primjenom eterična ulja imaju višestruku primjenu. Kao fizioterapeut koristim razna ulja ili za samu masažu ili kao mirisni dodatak kojim se postiže relaksacija …prikaži još!
  • Default avatar -
    majamajchy
    Kako se borim s alegrijama? Bolje pitanje je kako se alergije bore sa mnom??? Kad si smućkam jedan eliksir protiv alergija od krila jednog šišmiša, 3 kapi krvi dinosaura, mrvicu dlake jednoroga, jednom suzom dobre vile i 3 listića baobaba …prikaži još!
  • Default avatar -
    Lilah9
    Zašto baš ja? Zato što sam studentica koja je po zimi uspjela uredno izvršiti svoje studentske obaveze, ali onda je stiglo ljeto.. S ljetom problemi sa sinusima, kihanjem, kašljanjem i ostalom ekipom. Kako radim u ugostiteljstvu već 6 sezona, a …prikaži još!
  • Default avatar -
    ikozlica
    Borim se biljnim preparatima i naravno nekim eteričnim uljima koji mi bitno ublaže simptome. Pijem čaj lista crnog ribiza i rimskom kamilicom se inhaliram.
    mara1
    bilo bih lijepo osvojiti mirisni paket protiv alergija. moja kćerka ima problema sa alergijama...
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.