Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moja starija kćer prije nekoliko dana proslavila je svoj 18. rođendan, a umjesto da bude nasmijana i sretna šmrcala je i plakala cijeli taj dan. Iako se već godinama bori s alergijom na grinje ovo ljeto ju je "ulovila" ambrozija.
…prikaži još!. Nedavno smo bili u Požegi na kontrolnom pregledu kod alergologa. Sjedila sam u hodniku čekajući da ona snimi "feno" kad je iz ordinacije izašao jedan mladi liječnik i upitao sestru da li je kad vidjela "feno"40. Svi su se čudili, nitko na odjelu još nije vidjeo nalaz kod koga krivulja ne stane na papir. Gledali su moje dijete kao neko čudo, a na svu sreću ona se nije osjećala tako loše kako je nalaz pokazivao. Uz uobičajene pumpice dobila je sprej za nos, kapi za oči, tablete...Hrpa lijekova za mladu djevojku koja se sa svojom bolesti jako dobro bori. Jedino joj bude teško kad je kihanje, kašljanje i suzenje spriječi da radi ono što najviše voli. Igra rukomet.
Do prije dvije godine nisam imala problem sa alergijama, ali kasnije su počeli simptomi koji su me izluđivali. To i nebi bilo toliki problem da se ne ponašam toliko djetinjasto,ali eto priznajem, stalno kukam zbog kihanja,svrbeža očiju,začepljenog nosa, itd. Stvarno
…prikaži još! se divim svojim ukućanima kako me mogu trpjeti svo to vrijeme,moram priznati, nije im lako. Jedno vrijeme sam koristila lijekove i činilo mi se kao da to ne ide na bolje, nego baš suprotno. Ponekad bi izgledala kao da plačem, sa crvenim licem i suznim očima. Katastrofa! Nadam se da ova eterična ulja mogu pomoći. Bila bi vam zahvalna a i moja obitelj također. :)
ja sa zadovoljstvom mogu reći da sam svoju tešku alergiju na ambroziju izliječila akupunkturom. Već je 9 godina prošlo kako nemam baš nikakvih simptoma i zbog toga sam jako sretna. Ja još uvijek svake godine kad dođe 01.08. sa nevjericom
…prikaži još! čekam hoće li se opet pojaviti, no evo na svu sreću i ove godine nema alergije. I isto tako se svake godine iznova čudim kako nitko ne spominje ovu jednostavnu metodu kojom je moguće izliječiti ovu kao alopatska medicima naziva "neizlječivu" bolest. Žao mi vas je svih jer znam koliko se napatite u ova dva mjeseca ambrozije.
cijela moja obitelj muči se sa alergijama a najviše nas ugrožava ambrozija. otkrili smo ulje crnog kima i imamo puno manjih simptoma tako da svima preporučam.lavandu prije nisam mogla mirisati a sada to mi je omiljeni miris kupujem ulje a
…prikaži još! pijem i čaj od lavande ali još nisam isprobala čajevac i to me veseli isprobati
Iskreno, ne patim od sezonskih alergija, ali sam u vječnom strahu od njih jer znam da mogu nastupiti bilo kada, u bilo koje vrijeme i u bilo kojoj životnoj dobi. Za sada samo čitam o tome i upijam znanja ako
…prikaži još! jednom nastupe i napadnu me.
Mene alergije nisu mučile donedavno i evo ima već jedno dva tjedna kako kisem,smrcam,itd.,neznam jos od cega je,morat cu i to otkriti,ali vjerujem da bi mi ovaj paket pomogao u mojoj novoj zivotno zdrastvenoj borbi.Hvala unaprijed :)
Zadnjih par godina alergije su me počele mučiti, ne mogu normalno ni raditi ni učiti. Po cijele dane šmčem i kišem, uz sve to i teško dišem. Kad sezona alergije krene, nastane panika, nos mi je uvijek crven k'o paprika.
…prikaži još!rika.
Oči mi suze po cijeli dan,
neda mi se niti izići van.
Al' sada nastranu šala,
za ovaj poklon sve bih dala!
Ovo nagradu zaista želim,
ovoj nagradnoj igri se veselim!
MOJE ALERGIJE MENE MUČE JAKO ..ZBOG NJIH MOJE SRCE NIJE JAKO ..BILO DAN ILI NOĆ MOJ NOS NE DIŠE DOBRO ...OČI SUZE ..GRLO KAŠLJE ..JA OVAKO VIŠE NE MOGU DALJE..
Kako se borim s alegrijama? Bolje pitanje je kako se alergije bore sa mnom??? Kad si smućkam jedan eliksir protiv alergija od krila jednog šišmiša, 3 kapi krvi dinosaura, mrvicu dlake jednoroga, jednom suzom dobre vile i 3 listića baobaba
…prikaži još! koji se umute čarobnom zečjom šapom, nema da mi išta prismrdi na kilometar :P
Hej Zdrava Krava :) Znate li onu staru mozak liječi sve ali zaista ne vjerujem u priče te. Lavanda mi je u ormaru policama i pored mene i pristupačne je cijene: Limun cijedim i ocjiedim sve mislite dali je kraj
…prikaži još!e kraj priče te?
Nije ne , menta mi je kao majka
poželjela bi je kćer svaka
Sve prirodno želim
I svemu tome ja se veselim :)
Zdrava ja djeca još više
neču vam dosađivati jer upravo mi se kiše :)
Već godinama vodim bitku sa alergijom, a uz to su povezane i češće upale sinusa. Prije dvije godine sam otišla na testiranje i doznala da sam alergična na vlakna prirodnog podrijekla (inhalacijski alergen) znači... pamuk itd...u krevetu... pozdrav! Međutim, nisam
…prikaži još! se odrekla prirodnih tkanina u krevetu, kupujem saten... dr mi je rekla da je puno manje alergen od ostalih tkanina, obilato ispirem nos (ali stvarno obilno) kupim si štrcaljku Nisite ili nečeg slično i onda si je punim običnom fiziološkom i koristim više puta na dan pogotovo kad osjećam da bi se nešto moglo dogoditi... otkad sam uvela tu praksu, ja više nemam niti jednu upalu sinusa koja se nadovezala na alergiju. Eterična ulja nisam do sada isprobavala jer nisam bila sigurna što od toga mi odgovara... ovo bi bilo odlično!
Lavanda i limun pomažu kod alergija
Komentari 117
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.