Komentari 117

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    asantova
    Ja nemam alergiju,ali ima moje dijete..probali smo sve od kemije(claritine,rinolan) preko prirodnih pripravaka(med,čajevi,masti) do homeopatije i aromaterapije..Dobro bi nam došao ovaj krasan paketić da spojimo ugodno s korisnim,uživamo u aromatičnim mirisima,lakšeg daha i očiju bez suza:)
  • Default avatar -
    katicazag
    Unatrag nekoliko godina imam ozbiljnih problema sa alergijama koje su prerasle u astmu. U akutnoj fazi morala sam uzimati injekcije i lijekove, no onda sam se okrenula prirodnim preparatima te alergiju dosta uspješno držim pod kontrolom uzimanjem kombinacije pčelinjih pripravaka …prikaži još!
  • Default avatar -
    ALA
    I ovom ljetu dođe kraj, u aromaterapiji je spas.
    Majica
    Sama sam alergije na neki nacin izlijecila dodacima prehrani (spirulina, zelena magma, beta karoten, psenicne klice) no....moj otac nikako da se navikne na moj jutarnji ˝zeleni smoothie˝ ritual pa imam osjecaj, da bi bilo mnogo jednostavnije na ovaj nacin ubijediti …prikaži još!
  • Default avatar -
    Jaga11
    Godinama koristim eterično ulje lavande i limuna u aroma lampi. Ova druga ulja dosada nisam imala priliku isprobati. Kćer je jako alergična na ubode komaraca pa smo ove godine pokušali s uljem citronele i rezultati su bili super (puno bolji …prikaži još!
  • Default avatar -
    APOKSIOMENsJADRANA
    Ja već dugo koristim prirodne sastojke koje nam daje priroda i kod suzbijanja alergija i kod jačanja imuniteta i kod glavobolja itd. Inače, u neposrednoj blizini moje kuće razmnožila se ambrozija na koju sam alergična i ja i moji ukućani. …prikaži još!
  • Default avatar -
    beredy
    Ujutro nas u obitelji muče alergije, popodne od vrućine ne možemo disat, a navečer se ne možemo prestat češat od komaraca... Bilo bi lijepo riješiti se barem jedne od tih muka! :)
  • Default avatar -
    damac
    Iskreno, ne patim od sezonskih alergija, ali sam u vječnom strahu od njih jer znam da mogu nastupiti bilo kada, u bilo koje vrijeme i u bilo kojoj životnoj dobi. Za sada samo čitam o tome i upijam znanja ako …prikaži još!
  • Default avatar -
    zeljabj
    Lijepi pozdrav,ja sam alergićna na pelud,i imam zato jako crvenilo na naicu i nosu,no tablete koje sam pila do sad nisu mi pomagale.Te sam ćitala na vašem portalu o tim uljima i vidjela nagradnu igru,pa si mislim da i to …prikaži još!
  • Default avatar -
    bogatstvo
    Moram priznati da sam se prije teško borio i nosio sa alergijom.pio sam tone kortikosteroida i svejedno bio šmrkav,suzan,šaren po licu i s velikim flekovima i kvrgama po cijelom tijelu.Sada se liječim homeopatijom,tuširanjem i pranjem kose čim dođem iz vana.Izbacio …prikaži još!
    foxxyy100
    Nemam nekih težih simptoma alergija, ali možda je to i zato što što sam im doskočila i prije nego što su se pojavile. Veliki sam fan aromaterapije i imam nekoliko bočica eteričnih (prirodna) ulja, kao i masažna ulja i naravno …prikaži još!
  • Default avatar -
    nikazanella
    Ja sam inače alergična, i zaista mogu reći da se nekad jako teško nositi s njim. Predstavlja mi teškoću kod disanja, šmrcanje, kihanje, peku me oči. Često mi je i neugodno na poslu, jer svaki puta kad se to iznova …prikaži još!
  • Default avatar -
    PETRICA123
    S obzirom da sam alergičar čvrsto sam odlučila da ću se boriti iz petnih žila da to ublažim i to na najjednostavniji i najučinkovitiji način. U početku sam to odlično rješavala sa odlascima u slanu sobu, ali mi je s …prikaži još!
  • Default avatar -
    baleta
    Nakon niza lijekova otkrila sam travara koji mi je preporučio svoje čajeve uz koje koristim ulje crnog kima i to se pokazala dobitna kombinacija te su problemi sa alergijom sada jako mali tj. skoro zanemarivi te imam najviše povjerenja u narodnu medicinu!
  • Default avatar -
    Mirnica666
    Sa alergijama se borim cijele godine jer imam alergijsku astmu i nema mjeseca da nemam smetnji vezanih uz neke alergene. Većinom koristim lijekove koje mi je prepisala pulmologinja koja me vodi. Pijem Singular tablete kao preventivu kroz cijelu godinu ali …prikaži još!
  • Default avatar -
    aradicev
    Najviše fizički obračun jer jednostavno nema lijeka ,pokušala sam svašta a za ovo prvi puta čujem i vidim kod vas , inače alergična na trave i korove (period proljeće,ljeto i jesen malo mira imam u zimi ) ,koristila sam tabletice …prikaži još!
  • Default avatar -
    ellica18
    Kada dođe zima i hladni dani, s veseljem se grudamo i vrijeme provodimo vani, vladaju viroze i gripe teške, ali imamo recept koji djeluje bez greške. Naša tajna je čaj od suhe koprive fine, kako se samo u kuhinji ponosimo …prikaži još!
  • Default avatar -
    slonich
    Probleme sa alergijom imam od ranog puberteta, točnije od 12-te godine( sada sam u 30-toj g.). Isprobala sam razne tablete po savjetu liječnika opće medicine. Jedno vrijeme sam pila jaču dozu tableta po savjetu svog liječnika misleći da mi radi …prikaži još!
  • Default avatar -
    marley
    S alergijama i ostalim slični stvarima se najbolje boriti eteričnim uljima i prirodnim preparatima ili biljkama. :))) Majka priroda je najbolja <3
  • Default avatar -
    MATINA
    Još uvijek se borim protiv alergije lijekovima,ali često upotrebljavam i ulje lavande.Mislim da se treba boriti na sve načine.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.