Komentari 117

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    lilist
    sve mi miriše na dobitak
  • Default avatar -
    Klementinica
    Biljnim tabletama...
  • Default avatar -
    Kkika
    Eterična ulja i prirodni pripravci izlječili su mnogo mojih prijašjih tegoba. Ove godine me je prvi puta snašla alergija na ambroziju koju sam lječila standardnim ljekovima - inače ih ne volim no bez njih nisam mogla funkcionirati - iduće godine …prikaži još!
  • Default avatar -
    micakokica
    mene alergije ne muče, ali muče moje najdraže muškarce, tatu i dečka. Darežljiva sam osoba, no ne radim pa bi mi ovo bila jedinstvena prilika da im poklonim nešto korisno!!!
  • Default avatar -
    ladywalle
    Voljela bih dobiti ovaj poklon paket za zaručnika koji ima problema s alergijama. S obzirom da ljetujemo na Hvaru zbog lavande koju obožava, mislim da bi ovo bio pravi poklon iznenađenja. :)
  • Default avatar -
    tihina
    Moje dijete ima problema sa alergijama i alergijskom astmom,često korist lijekove za alergiju,,ali još nismo isprobali ulja,te bi nam ovaj poklon paket dobro došao da isprobamo prirobnim putem izliječiti i ublažiti alergije.
  • Default avatar -
    naduska
    Osobno nemam problema sa alergijama,ali moj suprug godinama muku muči s njima. Koristio je sve i svašta,a kad dođe proljeće,to je njegova noćna mora. Ja inače koristim prirodnu kozmetiku,između ostalog i eterična ulja i ne mogu vjerovati da nisam znala …prikaži još!
  • Default avatar -
    ladyaisling123
    Do prije dvije godine nisam imala problem sa alergijama, ali kasnije su počeli simptomi koji su me izluđivali. To i nebi bilo toliki problem da se ne ponašam toliko djetinjasto,ali eto priznajem, stalno kukam zbog kihanja,svrbeža očiju,začepljenog nosa, itd. Stvarno …prikaži još!
    yukagreen
    Sa svojim godinama (54) iskusila sam gotovo sve što je napisano u ovoj diskusiji (hvala Bogu hitna još zbog mene nije trubila po gradu). Međutim, onaj tko nije nikada bio dio toga, a pogotovo onaj tko se time ne susreće …prikaži još!
  • Default avatar -
    maare1007
    Mene alergije nisu mučile donedavno i evo ima već jedno dva tjedna kako kisem,smrcam,itd.,neznam jos od cega je,morat cu i to otkriti,ali vjerujem da bi mi ovaj paket pomogao u mojoj novoj zivotno zdrastvenoj borbi.Hvala unaprijed :)
  • Default avatar -
    BettyBoop
    Obitelj puna alergija tako da se jako nadam poklonu :) a i inače me zanimaju eterična ulja i njihova primjena, čak sam išla i na radionice za izradu pripravaka od eteričnih ulja.... sve u svemu, vjerujem u njih i koristim …prikaži još!
  • Default avatar -
    gita50
    Prije 7 godina Prick test je otkrio da imam alergiju na gotovo sve trave i korove. Naravno da je ambrozija broj 1. Kihanje, šmrcanje, pijesak u očima, bockanje u nogama su moja svakodnevica do kasno u jesen. Uz pomoć ljekova …prikaži još!
  • Default avatar -
    MissW
    Ah nisam uopće skužila nagradnu igru :( Čestitam dobitinima!!
  • Default avatar -
    biximan
    Na žalost ja moram cijelu godinu piti tablete protiv alergije, jer sam alergična na sve trave i peludi..to je sve počelo životom u vlažnom stanu za vrijeme studiranja u splitu, prije toga nikad nisam imala problema..stoga ako imate vlage u …prikaži još!
  • Default avatar -
    tarantula
    Kod kuće pazim da kuću otvaram samo rano ujutro i kasno uvečer.Muž mora okučnicu i okolni dio održavati i sve što mi smeta ukloniti.Koristim jasučiće za oči koji mi pomažu kod suzenja i crvenila,kosu perem svaki puta nakon povratka iz …prikaži još!
  • Default avatar -
    AngelinaN123
    Od kako znam za sebe imam problema sa sinusima tako da je ulje metvice i eukaliptusa početak svakog dana, bez udisanja ljekovitih eteričnih ulja ne mogu disati , sve "čuda" u apotekama su se pokazala kao samo dobra reklama, a …prikaži još!
    YeYo
    Lijep pozdrav svima i ekipi na Zdravoj Kravi same pohvale za darivanje :) Poput sevke, osobno nemam problema s alergijom, no svekar ima. Budući da sam pobornik ,,alternativne˝medicine, odnosno liječenja prirodnim putevima rado bih ga razveselila ovim poklon paketom kako …prikaži još!
  • Default avatar -
    MIMA78
    Oduvijek sam sklona alergijama. Od bezazlenog kihanja i curenja iz nosa, do teških osipa koji danima nisu prolazili. Bilo je neko vrijeme da se sve smirilo, ali prije mjesec dana opet je sve krenulo po starom...Počelo je s guljenjem dlanova, …prikaži još!
  • Default avatar -
    scalia
    Alergija mene gazi Bilo ljeto ili zimi kod mene ona uvijek je na snazi. Oči peku Suze teku. Koža svrbi cijela Od kihanja i umora sva sam bijela. Disanje mi predstavlja pravu muku I ove jeseni idem da mi po …prikaži još!
    mara1
    bilo bih lijepo osvojiti mirisni paket protiv alergija. moja kćerka ima problema sa alergijama...
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.