Osvoji mirisni paket protiv alergija!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mirta1307
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:57

Alergična sam na većinu stvari: grinje, prašina, dlaka životinja, pelud drveća, grmlja,trava, korova i ambroziju. Slušala sam kojekakve savjete: pij tablete, koristi sprej, pij čaj od koprive, pij ulje crnog kima, koristi eterično ulje čajevca i lavande, izbjegavaj klimatizirane prostore, zatvaraj prozore, peri kosu svaki dan, ne izlazi van.... Ništa mi nije bilo tako teško osim uvjeriti šefa da bi mi, s obzirom na sve te savjete, trebao odobriti da svaki dan ostanem kod kuće i izležavam se (jer sam alergičar i ne smijem van, a u opisu posla mi je terenski rad) a da mi on za to daje plaću.

• Default avatar -
    gita50

Prije 7 godina Prick test je otkrio da imam alergiju na gotovo sve trave i korove. Naravno da je ambrozija broj 1. Kihanje, šmrcanje, pijesak u očima, bockanje u nogama su moja svakodnevica do kasno u jesen. Uz pomoć ljekova uspijevam nekako funkcionirati. Baš ste me zainteresirali ovim mirisnim paketom. Bilo bi ga dobro (vjerujem i korisno) isprobati.

• Default avatar -
    klendjel

Pozdravljam Zdravu kravu i priključujem svoj komentar jer se želim "igrati" s vama u nagradnoj igri. Spadam u sretnice koje nemaju mnogo problema s alergijama no pobjedim li u igri i osvojim nagradu ustupit ću je nekome iz svoje okoline komu je to potrebno - biti će dvostruko radovanje: pobjedi i nesebičnosti!

• Default avatar -
    ellica18

Kada dođe zima i hladni dani,
    s veseljem se grudamo i vrijeme provodimo vani,
    vladaju viroze i gripe teške,
    ali imamo recept koji djeluje bez greške.
    Naša tajna je čaj od suhe koprive fine,
    kako se samo u kuhinji ponosimo njime,
    čaša čaja zdravljem zrači,
    a kvaliteta svima jako puno znači.
    Pijemo ga i u ljetnim danima,
    ohladimo ga i uživamo u njegovim prirodnim čarima,
    naše nepce kao da je u raju,
    molimo se da kutija nikad ne dođe kraju.
    Zaboravite na kihanja i maramica tonu,
    cijelu noć prespavajte i budite odmorni u zoru,
    jer kopriva čisti sve napasti u vama,
    eto to je prirodna poklonila nama.
    Riješava naše alergije i urinarne infekcije,
    više vam nije potreban doktor i bolne inekcije,
    napravite si šalicu ovog prirodnog lijeka,
    liječi bolje nego cijela apoteka.

• Default avatar -
    lilist

sve mi miriše na dobitak

• Default avatar -
    babili

Pozdrav,na srecu nemam problema sa alergijama,ali ovaj paket iskoristila bi mama,koja dugi niz godina pokusava otkriti uzrok alergije,ali bezuspjesno,također nikakvi pripravci i lijekovi do sad nisu bili od pomoci. Mozda bi ovaj put imala vise srece .;)

• Default avatar -
    nikazanella

Ja sam inače alergična, i zaista mogu reći da se nekad jako teško nositi s njim. Predstavlja mi teškoću kod disanja, šmrcanje, kihanje, peku me oči. Često mi je i neugodno na poslu, jer svaki puta kad se to iznova javi uvijek misle da sam prehlađena, ili u gripi.
    S alergijom je potrebno naučiti se živjeti, provoditi terapije i ublažiti ih.

• Default avatar -
    veksi53

Ufff, alergije...Od kuda početi...Do pred desetak godina nisam imala nikakvih problema s alergijama i živjela sam sretno,...No, odjednom je dolaskom jeseni počelo kihanje, šmrcanje, škakljanje grla,...U početku me nije zabrinjavala, jer ustvari volim kihati, baš je neki oslobađajući osjećaj, no kada kihnete 50-tak puta u par minuta, osjeećaj se pretvori u živi užas...Najgore je kada se obučem, sredim i našminkam i onda izađem van i nešto me isprovocira i počnem s kihanjem, pa ode šminka, maskara, rumenilo,izgledam kao klaun. Ni voziti ne mogu za vrijeme napada, da tako kažem, jer suze cure potokom...Liječim se na sve moguće načine, i konvencionalnom medicinom i homeopetijom, aromaterapijom...Sve ustvari nakon nekoliko dana djeluje i bude mi bolje, ali najbolji recept je odlazak na more i disanje lavande u njezinom prirodnom okruženju i aerosol iz mora,...Budući da jesen dolazi, moram se pripremiti, a Aromateka je moja omiljena zamjena za morski zrak.

• Default avatar -
    lilimario

Bok Zdrava krava! Nadam se da nisam zakasnila..ZDRAVA KRAVA OD ALERGIJE SPAŠAVA!!..Moj sin se bori s alergijama skoro od malena :(..nadam se... ako dobim naravno da će mu ti mirisi bar malo pomoči u borbi s tim..pozdrav

• Default avatar -
    pakelja

U zadnje tri godine imam problema sa ocima i to me pocinje muciti u studenom,crvenilo na kapcima i svrab,isla sam doktoru kazu konjuktivitis ali mozda i alergija,dobila sam uputnicu za ocni i upisu me tek u ozujku kada nemam tih problema :)) ....tako da ni sama ne znam dali mi je alergija. Ali iskreno vec me sada hvata pomalo strah Studenog dali ce mi se opet ponoviti...pa mozda bi i meni nesto pomoglo od tih mirisnih paketa. Pozdrav!

• Default avatar -
    Marina10

na svu sreću, aromaterapiju otkrila sam prije par godina. Često koristim eterična ulja lavande i čajevca. Polako uvodim i lavandu u kupanje svog djeteta. Naša kuća svaki dan miriši :) Svima toplo preporučam.

• Default avatar -
    ladywalle

Voljela bih dobiti ovaj poklon paket za zaručnika koji ima problema s alergijama. S obzirom da ljetujemo na Hvaru zbog lavande koju obožava, mislim da bi ovo bio pravi poklon iznenađenja. :)

AntonijaF

Pozdrav, jako bi bila sretna kad bi dobila ovaj poklon jer spadam menu one ljude koji se cijeli zivot bore sa alergijama. Cijelo dijetinjstvo sam imala te smetnje, a eterična ulja mi pomažu, međutim su i skupa a ja sad trenutno nemam tu mogućnost da si priuštim kupovanje eteričnih ulja koja su mi potrebna. Ako ja ne dobijem nadam se da ovaj paket bude pomogao osobi koja ih dobije. Sretno svima <3

• Default avatar -
    kokitiki1

Godinama nisam imala nikakav oblik alergije, a oko sebe sam primjećivala mnoge ljude s raznim oblicima. Međutim, alergija se javila i meni. Kako je alergija bolest imunološkog sustava, očito je moj imunološki sustav počeo "griješiti". Posljednjih nekoliko godina u kasno ljeto, početak jeseni imam upaljene oči, žmirkanje, suzenje, crvenilo, a sve popraćeno hunjavicom. Uz malo istraživanja o tome, naišla sam na aromaterapiju kao odgovor na alergije, za koju mnogi kažu da pomaže čovjeku na fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Kako u prirodi baš i ne mogu naćići na odgovarajuću prirodnu aromaterapiju jer živim u gradu, otkrila sma svoja aromatična ulja: eukaliptus, limun, čajavac i lavandu, i to u obliku razblaženog obloga, utrljane kapljice na određeno mjesto ili putem isparavanja u prostoriji. pozdrav:)

• Default avatar -
    ja134

Ne znam više kako da se riješim te napasti zvane alergija i ne znam je li gore kćerki ili meni. Nikakvi lijekovi ne pomažu i dosta mi je trovanja želuca lijekovima. Postala sam skeptična i ne znam mogu li ovi paketići bar ublažiti alergijske probleme. Ma ja ću se već nekako nositi s tim, iako više nema godišnjeg doba u kojemu se alergija bar ublaži, ali kćerka je mlada i to više nije samo smetnja, to je već užasna smetnja. Želim osvojiti njoj ovaj paket pa da isproba i ako joj išta pomogne, mislim da ću učinkovitost, ako je bude, proširiti u sve dostupne medije i postati zajedno s njom hodajuća reklama jer ovo je više neizdrživo i svake godine sve gore i gore.

• Default avatar -
    aradicev

Najviše fizički obračun jer jednostavno nema lijeka ,pokušala sam svašta a za ovo prvi puta čujem i vidim kod vas , inače alergična na trave i korove (period proljeće,ljeto i jesen malo mira imam u zimi ) ,koristila sam tabletice ,injekcije sprejeve ... i dojadilo pa tako u zadnje vrijeme idem na to šta bude bude nitko mi neće uskratit šetnju po prirodi ili vožnju na biciklu što najviše volim bila to alrgija ili ne .
    Pokraj mene je uvijek moj "Chuck Norris " koji svaki pokušaj napada alergijskih klica samo opali pogledom i to je to :)

• Default avatar -
    mazolina

Imati problema sa alergijama i disanjem je strašno... Taj osjećaj gušenja koji te prati svaki put kad napraviš jedan korak je strašan. Brat mojeg muža je od rođenja alergičan, ima problema sa bronhitisom i jedino mjesto na kojem je dobro je more, ali živi na kontinentu i tu mu nema pomoći... Svaku jesen i proljeće ista stvar a s tim problemom se bori od malena. S druge strane muž mi je sportaš, profesionalni sportaš što znači da je stalno u prašini, stalno mijenja hotele, jastuke i okolinu te mu također sve više dišni putevi stradavaju. Zato bi ovakvo nešto umirujuće za dišne puteve u našem životu našlo stalnu primjenu...

• Default avatar -
    bogatstvo

Moram priznati da sam se prije teško borio i nosio sa alergijom.pio sam tone kortikosteroida i svejedno bio šmrkav,suzan,šaren po licu i s velikim flekovima i kvrgama po cijelom tijelu.Sada se liječim homeopatijom,tuširanjem i pranjem kose čim dođem iz vana.Izbacio sam mlijeko i mliječne proizvode iz prehrane,a kalcij uzimam u tabletama,također pokušavam se hraniti što je moguće zdravije,a to znači da izbjegavam gotovu hranu prepunu aditiva poput salama,pašteta,gotovih juha...,pijem puno vode,ispirem nos sa puno fiziološke otopine i pokušavam biti pozitivan.Volio bi isprobati ovaj paket jer i inače sam se uvjerio u ljekovitost lavande i njeno smirujuće djelovanje jer sam se uvjerio da i stres pojačava alergiju.Ma uvjeren sam da priroda ima lijek za sve i da organizmu paše samo prirodno .

• Default avatar -
    Borovnica03

Pozdrav, borim se s alergijama iz godine u godinu, najviše s ambrozijom koje hvala Bogu kod nas u kontinenatlnom dijelu ima abnormalno puno..Prošle godine ustanovljena mi je alergijska astma...da ne duljim, trenutno sam u 22. tjednu blizanačke trudnoće, bez ikakvih lijekova ( ne smijemo apspolutno ništa koristiti) - inače sve u kompletu tablete, sprej za nos i obavezan inhalator u svim torbicama, zatvorena u kući do kasno navečer, sa hrpom maramica ispred sebe i fiziološkom otopinom kojom svako malo ispirem sad već svoj bolni i crveni nosić, stalnim inhaliranjem ...nadam se da moje bebe neće naslijediti moje alergijske probleme.Nažalost nismo smjeli na more, pa se od prvih zrnaca peluda ambrozije borimo protiv napadaja kako znamo i umijemo. S obzirom da se puuuno zdravije hranim jer imam sreću da sam trudna u najljepše vrijeme kad svega imam u vrtu i voćnjaku, moram priznati da vjerojatno podizanjem imuniteta neki simptomi su lakši za podnesti. Pa eto molim Zdravu Kravu, koju redovito pratim za taj poklončić da lakše izguramo još ovaj period cvatnje te zločestoće koja nam narušava ovo blagoslovljeno drugo stanje :-)

xenia64

Moja starija kćer prije nekoliko dana proslavila je svoj 18. rođendan, a umjesto da bude nasmijana i sretna šmrcala je i plakala cijeli taj dan. Iako se već godinama bori s alergijom na grinje ovo ljeto ju je "ulovila" ambrozija. Nedavno smo bili u Požegi na kontrolnom pregledu kod alergologa. Sjedila sam u hodniku čekajući da ona snimi "feno" kad je iz ordinacije izašao jedan mladi liječnik i upitao sestru da li je kad vidjela "feno"40. Svi su se čudili, nitko na odjelu još nije vidjeo nalaz kod koga krivulja ne stane na papir. Gledali su moje dijete kao neko čudo, a na svu sreću ona se nije osjećala tako loše kako je nalaz pokazivao. Uz uobičajene pumpice dobila je sprej za nos, kapi za oči, tablete...Hrpa lijekova za mladu djevojku koja se sa svojom bolesti jako dobro bori. Jedino joj bude teško kad je kihanje, kašljanje i suzenje spriječi da radi ono što najviše voli. Igra rukomet.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani