Osvoji mirisni paket protiv alergija!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    karind
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:57

nikako se ne borim,sve je bezuspješno i medicina i alternativa,baš bih voljela naći nešto s čime bih uspjela,ali čini se nemoguće.

• Default avatar -
    MATINA

Još uvijek se borim protiv alergije lijekovima,ali često upotrebljavam i ulje lavande.Mislim da se treba boriti na sve načine.

• Default avatar -
    mato1937

Treba se pronaći i u medicini i u alternativi,važno je da pomaže bilo trenutno ili duže vrijeme.

• Default avatar -
    LAVANDAlavanda

ja obožavam lavandu.. na krevetu imam jastučić punjen lavandom koji mi pomogne kod nesanice ili glavobolje... što se tiče alergija, za otečene i suzne oči koje uz to i jako svrbe zbog peludne alergije obično koristim hidrolat kamilice kojom natopim blaznice i zatim ih stavim na zatvorene oči i pustim ih tako 10ak min. to ponavljam ujutro i navečer kroz nekoliko dana.. isto radim i kad su mi oči "umorne" zbog gledanja u monitor ili tv. kako sam i alergična na kućnu prašinu i grinje obavezno kod usisavanja stana koristim eterično ulje od lavande koje kapam u usisavač na vodu. redovito u dnevnom boravku palim i lučice koje poprskam eteričnim uljem lavande čije se kapljice onda šire po stanu. za jačanje imuniteta koristim čaj lavande. za inhalaciju također koristim lavandu...

• Default avatar -
    mima11

Do sada nisam imala problema s alergijom......ali zadnjih nekoliko dana kišem, šmrcam, osjećam peckanje u očima....izgleda da je to to......ambrozija vjerojatno posjetila i mene.......ovaj paket bi mi sigurno pomogao.....pa nadam se da pomoć za moje tegobe stiže uskoro

• Default avatar -
    biximan

Na žalost ja moram cijelu godinu piti tablete protiv alergije, jer sam alergična na sve trave i peludi..to je sve počelo životom u vlažnom stanu za vrijeme studiranja u splitu, prije toga nikad nisam imala problema..stoga ako imate vlage u stanu ili kući ili gdje god da živite, pokušajte je se bilo kako riješit jer i ona dovodi do pada imuniteta i alergija :)

• Default avatar -
    aivank11

Sama nemam problema s alergijama, no radije bih da ih imam ja, a ne moj sin. Kroz godinu pokušavamo mu ojačati imunitet raznoraznim prirodnim pripravcima, no u ovo doba carstva ambrozije jedino lijekovi pomazu. Aromalampa kod nas je dio svakodnevice još od kada su klinci bili mali zbog prekobrojnih dišnih infekcija. Potrebno je da vas netko dobro uputi koja ulja povoljno djeluju na što i bit ćete oduševljeni njihovim učinkom.

• Default avatar -
    naduska

Osobno nemam problema sa alergijama,ali moj suprug godinama muku muči s njima.
    Koristio je sve i svašta,a kad dođe proljeće,to je njegova noćna mora. Ja inače koristim
    prirodnu kozmetiku,između ostalog i eterična ulja i ne mogu vjerovati da nisam znala
    da lavanda ciljano djeluje na alergije toga tipa. Koristimo ju ja i djeca protiv insekata,prištića...ja ju skoro svako večer nakapam na jastuk,uglavnom, uvijek je pri ruci i to baš lavanda. Baš bi nam onda dobro došao poklon,tim više što sam veliki pobornik i korisnik prirodnih proizvoda.

• Default avatar -
    zaki2

U obitelji svi patimo od lergija pa smo isprobavali različute prirodne proizvode npr, ananas, agrume, češnjak, luk, sjemenke buće, suncokreta sezama i lana, ali efekti su oskudni. Izbjegavamo također u vrijeme alergija mlijeko, sir, jaja i proizvode od soje,ali unatoć svim navedenim,prirodnim lijekovima i dalje kišeme cure nam nosevi ,suze oči...i sl. Život nam je silno zanimljiv u proljeće i jesen kišemo, curi nam nos, peku nas oči...u ljeto se borimo protiv vrućine i komaraca zimi protiv hladnoće i viroza..... i nadam se da ćete mi pokloniti ovaj paket kako bi se riješila barem jednog problema tj alergija, na ćemu sam vam unaprijed zahvalna.

• Default avatar -
    APOKSIOMENsJADRANA

Ja već dugo koristim prirodne sastojke koje nam daje priroda i kod suzbijanja alergija i kod jačanja imuniteta i kod glavobolja itd. Inače, u neposrednoj blizini moje kuće razmnožila se ambrozija na koju sam alergična i ja i moji ukućani. Koristimo ulje crnog kima i ulje lana za jačanje imuniteta i kao prevenciju od alergija, hidrolat kamilice za suzbijanje crvenila očiju, da bi pročistili dišne puteve najčešće se inhaliramo eteričnim uljima lavande, metvice, ružmarina ili eukaliptusa koji nam u tome uvelike pomažu. Za pročišćavanje grla grkljamo kadulju. Pijemo sokove od bazge i kupina. Također koristimo gospinu travu od koje pravim i kantarionovo ulje, ali i mnoge druge. S obzirom da se cijela moja obitelj bori s alergijama, nadam se da ćete nam poslat 1 od 3 paketa eteričnih ulja koja dijelite u ovoj nagradnoj igri. Lijep pozdrav

• Default avatar -
    slavonac

kči mi ima alergiju ima 15 i to još od djetinstva od prašine,peludi,ambrozije,životinjske dlake. tako da stalno kašlje šmrče,i suzno krvave oči ima a to je samo par stvari na što je alergična

• Default avatar -
    Jaga11

Godinama koristim eterično ulje lavande i limuna u aroma lampi. Ova druga ulja dosada nisam imala priliku isprobati. Kćer je jako alergična na ubode komaraca pa smo ove godine pokušali s uljem citronele i rezultati su bili super (puno bolji nego industrijski proizvodi)

• Default avatar -
    ALA

I ovom ljetu dođe kraj, u aromaterapiji je spas.

• Default avatar -
    asantova

Ja nemam alergiju,ali ima moje dijete..probali smo sve od kemije(claritine,rinolan) preko prirodnih pripravaka(med,čajevi,masti) do homeopatije i aromaterapije..Dobro bi nam došao ovaj krasan paketić da spojimo ugodno s korisnim,uživamo u aromatičnim mirisima,lakšeg daha i očiju bez suza:)

• Default avatar -
    scalia

Alergija mene gazi
    Bilo ljeto ili zimi kod mene ona uvijek je na snazi.
    Oči peku
    Suze teku.
    Koža svrbi cijela
    Od kihanja i umora sva sam bijela.
    Disanje mi predstavlja pravu muku
    I ove jeseni idem da mi po 100. put na alergo testu izbodu ruku.
    Glava stalno boli
    Ma recite zar stvarno netko može alergiji da odoli.
    Svako jutro gutam tablete
    Soba mi je puna antialergijskih stvari od madraca do tapete.
    Vruća voda i eterična ulja inhaliram svaki dan
    Vjerujte da to je jedini način da utonem barem u kratki san.
    Kožu stalno nečim mažem
    I da mi protiv svraba i plikova pomaže samu sebe lažem.
    Alergična sam na pelud,dlaku,prašinu i jaja
    Ma budimo iskreni ovome popisu nema kraja.
    A oči kad mi nateknu i kad pocrvene
    Čak i malo dijete od mene glavu okrenu.
    Eto dugo se ja protiv alergije borim
    Ali vidim da je došlo vrijeme da ipak vas za pomoć zamolim.

• Default avatar -
    slavonac

kči mi ima 15 godina i ima alergiju od djetinjstva svako malo ide kod doktora jer je uhvati alergija od pršine,peludi,ambrozije a oči joj tako budu krvave i suzne i nemože disati da je nemogu prepoznati a što da vam drugo i da pišem kada znate i sami kako je to!!!!!

• Default avatar -
    MissW

Ah nisam uopće skužila nagradnu igru :(
    Čestitam dobitinima!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani