Osvoji mirisni paket protiv alergija!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    bolnica
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:57

Alergije ublazavam uljem crnog kima i nocurka. Bez etericnih ulja život svoj zamislit ne mogu. Zato se nadam poklonu ovom.

nasmijana

Vodim bitku s alergijama još od kako sam bila dijete..
    Prvo se pokazalo da sam, kao i nekoliko članova moje uže obitelji, alergična na prašinu..I nije baš najljepše provoditi slobodno vrijeme držeći krpu i brišući svaki milimetar stana..a kihanje je ipak, bez obzira na moju angažiranost, uvijek uz mene, baš poput sjene!!!
    Kad se kihanju pridružio i začepljen nos, te suzenje očiju, ispostavilo se da sam alergična i na pelud, te sam bila primorena najljepše vrijeme provesti u kući, umjesto uživati sa svojim najmilijima na otvorenome..
    Kako to i inače biva, od liječnika sam dobila dvije vrste tableta..a onda sam odlučno rekla dosta, i
    tablete su završile podalje od moga doma.
    Tegobe ublažavam prakticiranjem meditacije koja pomaže kod alergija, a tako i kod problema s disanjem (osobito astme), i većom konzumacijom sirovog povrća i voća..a i za razliku od prijašnjih godina, protiv alergija se borim i prirodnim lijekovima, primjerice Citrofitom, ekstraktom sjemenki grejpa, koji je prirodni antibiotik i antioksidans, smanjuje simptome alergije, a ne uzrokuje štetne nuspojave. Sretno svima u daljnjoj borbi s alergijama, i ne dopustimo da nas spriječe da što kvalitetnije provodimo svaki slobodni trenutak!!!!! :)))

• Default avatar -
    Krafa

Pozdrav!

Imam 33 godine i mislim da je moja alergija na pelud u začetku. Htjela bih je suzbiti na prirodan način i bio bi sjajno kad bi mi u tome pomogao baš ovaj nagradni paket Zdrave Krave!

Sretno svima!

• Default avatar -
    zeljabj

Lijepi pozdrav,ja sam alergićna na pelud,i imam zato jako crvenilo na naicu i nosu,no tablete koje sam pila do sad nisu mi pomagale.Te sam ćitala na vašem portalu o tim uljima i vidjela nagradnu igru,pa si mislim da i to probam,ako osvojim..evo to bi bilo to..hvala..pozdrav

• Default avatar -
    zmajica7

Moja 10-godišnja kći je alergična na grinje i prašinu, pa bi mi dobro došla ovakva aromaterapija. Svi mi volimo ugodne mirise, pomažu nam da se dobro osjećamo u svojoj koži. Inače svi u mojoj obitelji obožavamo prirodu, volimo prirodne stvari, biljke i čvrsto vjerujem da svaka biljka liječi određene tegobe i bolesti, samo treba otkriti. Mislim da nismo sve otkrili i da treba puno toga istražiti i isprobati, a primjećujem da se sve više ljudi i okreću prema prirodi i njezinim ljekovitim svojstvima....

Renifil

Uvijek kažem da je majka priroda lijek za sve....Pa tako i za borbu sa alergijom....Dva mjeseca prije nego će alergija početi pijem svaki dan po 1,5 l čaja od koprive.
    U jutarnju i večernju šalicu čaja stavim po 1 žlicu švedske grenčice i popijem.
    Prije izlaska iz kuće nosnice namažem uljem gospine trave ( kantarionovo ulje ) koje osim što liječi nadraženi nos stvara film u nosu koji mehanički smanjuje absorpciju alergena...
    Dva mjeseca prije početka alergije i za njenog trajanja uzimam svaki dan po 1000-2000mg vitamina C
    Pri povratku kući obavezno se istuširam i dobro isperem kosu jer se nevjerojatno puno peludi donese doma....Svaki dan popijem uz to i češanj češnjaka sa vodom.....I pojedem žlicicu meda....Zatvorim sve prozore doma rano ujutro i navečer....Sigurna sam da eterična ulja mogu ublažiti ili ukloniti simptome,pa bih bila sretna da dobijem ovaj poklon :)

• Default avatar -
    dendrofilka

najviše se borim s alergijama preko tableta i kapi za nos i oči. :|

Gabrijela7

Alergijsku astmu sam dobila ulaskom u pubertet. Za one koji nisu upoznati sa ovim oblikom, ukratko ću pojasniti. Alergije nam mogu uzrokovati jak kašalj, razne osipe, plikove i prištiće, suzne oči i još puno toga. Moja alergija se očitovala u jakim napadima astme, tako da sam puno puta završila u bolnici ili u hitnoj… Svaki novi udisaj zraka za mene je predstavljao izazov i borbu… bilo je strašno…

Kada mi je napokon dijagnosticirana bolest, započela sam sa liječenjem. Sada nakon desetak godina sve je uredu. Još uvijek imam istu dijagnozu, ali sada znam što smijem, a što ne. Izbjegavam svaki susret sa mačkama i psima. Ne pada mi na pamet prolaziti pokraj rascvjetanog bilja niti korova. Također moram izbjegavati sve perje i sijeno. I tako iz godine u godinu… ali kada se jednom naučimo živjeti sa time, ne predstavlja nam nikakav problem!

• Default avatar -
    BIBAP

Sa alergijom je teško boriti se,i ne zna nitko, tko nije probao kako je to.
    Sve je više ljudi koji pate od raznoraznih alergija, a i nije čudo, sve je oko nas je više i više zagađeno.
    Dokaz je tomu što su ljudi nekada ambroziju stavljali u vazu sa cvijećem a mi danas muku mučimo i odstranjujemo ju gdje možemo.
    Lijepi pozdravi

• Default avatar -
    marley

S alergijama i ostalim slični stvarima se najbolje boriti eteričnim uljima i prirodnim preparatima ili biljkama. :))) Majka priroda je najbolja <3

• Default avatar -
    Mistic

Ajme,kada se samo sjetim ovog proljeća,a i prelaska na ljeto, hvata me panika,puna dva mjeseca nisam stala šmrcati i kihati.Vjerujte mi od jutr,kada bih ustala pa do podne ne bih stala,i tako svako jutro,a što je najgore nisam koristila nikakve ljekove niti išla k lječniku jer nastojim sve riješiti prirodnim putem.Aova ulje što poklanjate su vjerujem itekako djelotvorna,čula za njih jesam ali ih nisam imala priliku isprobati jer nisu niti tako jeftina.Nadam se da cete mi omogučiti da ih isprobam i napokon riješim svoje probleme sa alergijama.

BabyBlueButterfly

Koristim hidrolat lavande iz bio uzgoja kojeg kupim od proizvođača. Ne dodaju nikakve aditive i jako sam zadovoljna. Muku mučim u proljeće sa peludom grmlja u mom kvartu, a na svakodnevnoj bazi koristim ga i za čišćenje lica, eterično ulje lavande za leđa i kremu od lavande bez aditiva za hidrataciju kože lica. Dalo bi se naslutiti da sam opterećena mirisom lavande. Obožavam ju!

• Default avatar -
    nanete

Pozz,s alergijama se borim već 8 godina i neznam više kako da to ublažim ,prije sam imala samo po ljeti alergiju ,a sad i zimi ,a tablete mi ne djeluju kao nekad .A sad za eterična ulja nisam pokušala .Mislim da sve što je priroda dala da bi svakome pomoglo pa i ova eterična ulja na prirodnoj bazi.MIRISNA ETERIČNA ULJ SVAKOM ZDRAVLJU UGODNO PRIJA.Sretno svima pa ko god da osvoji ovo božanski dar prirodan i zdrav.SRITNO SVIMA ,PA I MENI !!!

mara1

bilo bih lijepo osvojiti mirisni paket protiv alergija. moja kćerka ima problema sa alergijama...

• Default avatar -
    bramasole

Moj sincic ima velikih problema sa alergijama, nema na sta nije alergican, svakako paket bi nam vise nego dobro dosao!

• Default avatar -
    beredy

Ujutro nas u obitelji muče alergije, popodne od vrućine ne možemo disat, a navečer se ne možemo prestat češat od komaraca... Bilo bi lijepo riješiti se barem jedne od tih muka! :)

• Default avatar -
    ankica44

Odlična nagrada i odličan paket, nemam alergije, ali koristim aromaterapijska ulja za praktički sve, kod glavobolje, za osvježenje, za raspoloženje. Eterična ulja su pravi dar prirode. Onaj tko osvoji ovaj paket pravi je sretnik.

• Default avatar -
    akresib

Ja se već desetak godina mučim s alergijom na ambroziju i svake godine ovo jesensko razdoblje sve teže podnosim. Unazad nekoliko godina počela sam uz antihistaminike uzimat i neke dodatke za jačanje imuniteta mjesec-dva prije sezone cvjetanja ambrozije. Počela sam s kalcijem i vitaminom c, no kako nije bilo nekoh većih rezultata sljedeće godine sam dodala ulje crnog kima i propolis. U međuvremenu mi se pojavila i alergijska astma. Ove godine pijem čajeve i to kombinaciju sljeza, koprive i zelenog čaja. Ujutro si naprevim oko 1,5 čaja i do podne popijem. I počela sam mazati područje oko nosnica uljem od gospine trave. Ne mogu reći da mi je puno pomoglo jer čim legnem svira mi u plućima dok izdišem, ali mi još uvijek nije loše kako mi je bilo prošle godine. Tako da vjerujem da mi je barem malo uspijelo olakšati tegobe. Ulje čajevca i lavande nisam probala, mada miris lavande volim u šamponima i detergentima, ali volim poslušati svaki savjet i preporuku koji bi mi mogli pomoći tako da ću ih sigurno isprobati. Nadam se da će pomoći!

• Default avatar -
    marija200

U obitelji imamo nekoliko alergija, dok su mi djeca bila manja s tim sam se borila "domaćim" lijekovima, no lijepo bi bilo imati ovaj mirisni paket da nam olakša situaciju!

• Default avatar -
    BettyBoop

Obitelj puna alergija tako da se jako nadam poklonu :) a i inače me zanimaju eterična ulja i njihova primjena, čak sam išla i na radionice za izradu pripravaka od eteričnih ulja.... sve u svemu, vjerujem u njih i koristim ih i eto, nadam se ovom mirisnom paketu kojeg bih sigurno dobro iskoristila za sebe i obitelj :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani