Komentari 117

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ajde
    ja sa zadovoljstvom mogu reći da sam svoju tešku alergiju na ambroziju izliječila akupunkturom. Već je 9 godina prošlo kako nemam baš nikakvih simptoma i zbog toga sam jako sretna. Ja još uvijek svake godine kad dođe 01.08. sa nevjericom …prikaži još!
  • Default avatar -
    licanka26
    Mene ponekad uhvati, ali hvala Bogu nemam baš problema s tim...ali zato moj brat muku muči, oči su mu crvene, suzne, ma kad ga vidim kako se s tim pati, nije ni meni baš svejedno ;(( joooj, najbolje mi je …prikaži još!
  • Default avatar -
    Puknuta
    Sjetila sam se svojih srednjoškolskih dana, točnije jednog sata fizike u proljeće, baš kad su krenule one najgore alergije. Taj sam dan potrošila barem 10 paketića papirnatih maramica, oči natečene, nos ogroman, jedva sam disala između stanki puhanja nosa, a …prikaži još!
  • Default avatar -
    KSrsic
    Godinama imam velikih problema s alergijama. Kad ne pijem antihistaminike, završim na bolovanju jer ne mogu ni disati ni gledati. Unazad par godina primjetila sam da mi alergiju ublažava i ulje čajevca i ulje lavande koje koristim baš kao što …prikaži još!
  • Default avatar -
    aivank11
    Sama nemam problema s alergijama, no radije bih da ih imam ja, a ne moj sin. Kroz godinu pokušavamo mu ojačati imunitet raznoraznim prirodnim pripravcima, no u ovo doba carstva ambrozije jedino lijekovi pomazu. Aromalampa kod nas je dio svakodnevice …prikaži još!
    xenia64
    Moja starija kćer prije nekoliko dana proslavila je svoj 18. rođendan, a umjesto da bude nasmijana i sretna šmrcala je i plakala cijeli taj dan. Iako se već godinama bori s alergijom na grinje ovo ljeto ju je "ulovila" ambrozija. …prikaži još!
  • Default avatar -
    dajanaj
    MOJE ALERGIJE MENE MUČE JAKO ..ZBOG NJIH MOJE SRCE NIJE JAKO ..BILO DAN ILI NOĆ MOJ NOS NE DIŠE DOBRO ...OČI SUZE ..GRLO KAŠLJE ..JA OVAKO VIŠE NE MOGU DALJE..
    idic
    protiv alergija se borim dosta dugo,i to što prirodnijim putem,obično čajevima,zanimaju me i eterična ulja koja već dugo i sama koristim,pa bi mi jako dobro došao ovaj poklon.
    nasmijana
    Vodim bitku s alergijama još od kako sam bila dijete.. Prvo se pokazalo da sam, kao i nekoliko članova moje uže obitelji, alergična na prašinu..I nije baš najljepše provoditi slobodno vrijeme držeći krpu i brišući svaki milimetar stana..a kihanje je …prikaži još!
  • Default avatar -
    zaki2
    U obitelji svi patimo od lergija pa smo isprobavali različute prirodne proizvode npr, ananas, agrume, češnjak, luk, sjemenke buće, suncokreta sezama i lana, ali efekti su oskudni. Izbjegavamo također u vrijeme alergija mlijeko, sir, jaja i proizvode od soje,ali unatoć …prikaži još!
  • Default avatar -
    mazolina
    Imati problema sa alergijama i disanjem je strašno... Taj osjećaj gušenja koji te prati svaki put kad napraviš jedan korak je strašan. Brat mojeg muža je od rođenja alergičan, ima problema sa bronhitisom i jedino mjesto na kojem je dobro …prikaži još!
    larajosip
    Inače se mažem sa gospinim uljem, nevenova mast i jedva čekam da počnem s ovim.....juhuhhuh!!!!!!!!!!!
  • Default avatar -
    dendrofilka
    najviše se borim s alergijama preko tableta i kapi za nos i oči. :|
  • Default avatar -
    slavonac
    kči mi ima alergiju ima 15 i to još od djetinstva od prašine,peludi,ambrozije,životinjske dlake. tako da stalno kašlje šmrče,i suzno krvave oči ima a to je samo par stvari na što je alergična
  • Default avatar -
    mirjanai
    Zadnjih par godina alergije su me počele mučiti, ne mogu normalno ni raditi ni učiti. Po cijele dane šmčem i kišem, uz sve to i teško dišem. Kad sezona alergije krene, nastane panika, nos mi je uvijek crven k'o paprika. …prikaži još!
  • Default avatar -
    bramasole
    Moj sincic ima velikih problema sa alergijama, nema na sta nije alergican, svakako paket bi nam vise nego dobro dosao!
  • Default avatar -
    kokitiki1
    Godinama nisam imala nikakav oblik alergije, a oko sebe sam primjećivala mnoge ljude s raznim oblicima. Međutim, alergija se javila i meni. Kako je alergija bolest imunološkog sustava, očito je moj imunološki sustav počeo "griješiti". Posljednjih nekoliko godina u kasno …prikaži još!
  • Default avatar -
    slonich
    ...papam meda ali ni to mi ne pomaže dovoljno. Svako jutro se budim sa zalijepljenim očima, suhim grlom. Rado bi isprobala nešto novo da si za promjenu oslobodim dišne puteve i nos da prodiše i oči da ne svrbe. Hvala
  • Default avatar -
    Krafa
    Pozdrav! Imam 33 godine i mislim da je moja alergija na pelud u začetku. Htjela bih je suzbiti na prirodan način i bio bi sjajno kad bi mi u tome pomogao baš ovaj nagradni paket Zdrave Krave! Sretno svima!
  • Default avatar -
    juice9
    Nemam alergije, ali ŽARKO želim ovaj poklon paket. Zar je loše biti zdrav?!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.