Komentari 117

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kisica
    Mislim da je alergija jedna vrsta prokletstva bačenog na žene..mora da su muškarci krivi. Voljela bi da sam jedna od onih koje samo svrbe oči, nos, koje kišu, koje se u sred ljeta bude začepljenog nosa, i sve to zbog …prikaži još!
  • Default avatar -
    babili
    Pozdrav,na srecu nemam problema sa alergijama,ali ovaj paket iskoristila bi mama,koja dugi niz godina pokusava otkriti uzrok alergije,ali bezuspjesno,također nikakvi pripravci i lijekovi do sad nisu bili od pomoci. Mozda bi ovaj put imala vise srece .;)
  • Default avatar -
    doroteica
    Već osam godina se borim sa svakakvim alergijama. Ponekad mislim da bi trebala "pod stakleno zvono", jer me puno toga smeta. Tablete, kapi, sprejeve, pumpice i maramice koristim u velikim količinama i već sam umorna od svega. Jedino me vesele …prikaži još!
  • Default avatar -
    Fus
    U ranoj sam trudnoći pa tako ne smijem piti nikakve lijekove protiv alergija, uglavnom sam doma zatvorena pod klimom i jedva čekam da prođe period alergija!! Molim vas pomozite mi da poćnem opet disati pa da ja i moja bebica …prikaži još!
  • Default avatar -
    martina1311
    Osobno se ne borim s alergijama, ali moja sestra muku muči s njima godinama, a tek ima 16 godina. Koristi neke tablete, ali one su pri kraju i ne čini se da imaju neki učinak. Rado bih joj pomogla jer …prikaži još!
    BabyBlueButterfly
    Koristim hidrolat lavande iz bio uzgoja kojeg kupim od proizvođača. Ne dodaju nikakve aditive i jako sam zadovoljna. Muku mučim u proljeće sa peludom grmlja u mom kvartu, a na svakodnevnoj bazi koristim ga i za čišćenje lica, eterično ulje …prikaži još!
  • Default avatar -
    gushterica
    Protiv alergija se borim ispijanjem velikih količina kozijeg mlijeka.
  • Default avatar -
    mima11
    Do sada nisam imala problema s alergijom......ali zadnjih nekoliko dana kišem, šmrcam, osjećam peckanje u očima....izgleda da je to to......ambrozija vjerojatno posjetila i mene.......ovaj paket bi mi sigurno pomogao.....pa nadam se da pomoć za moje tegobe stiže uskoro
  • Default avatar -
    chimichanga
    Nadam se da nikada neću imati problema s alergijama, ali nažalost otkako je počela sezona cvijetanja ambrozije gledam kako mi se muž pati. Tijekom zimskog perioda je uzimao meds crnim kimom (poliflorni med s ekstraktom bilja, megamina i spiruline), koji …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirjanal
    cijela moja obitelj muči se sa alergijama a najviše nas ugrožava ambrozija. otkrili smo ulje crnog kima i imamo puno manjih simptoma tako da svima preporučam.lavandu prije nisam mogla mirisati a sada to mi je omiljeni miris kupujem ulje a …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirta1307
    Alergična sam na većinu stvari: grinje, prašina, dlaka životinja, pelud drveća, grmlja,trava, korova i ambroziju. Slušala sam kojekakve savjete: pij tablete, koristi sprej, pij čaj od koprive, pij ulje crnog kima, koristi eterično ulje čajevca i lavande, izbjegavaj klimatizirane prostore, …prikaži još!
  • Default avatar -
    klendjel
    Pozdravljam Zdravu kravu i priključujem svoj komentar jer se želim "igrati" s vama u nagradnoj igri. Spadam u sretnice koje nemaju mnogo problema s alergijama no pobjedim li u igri i osvojim nagradu ustupit ću je nekome iz svoje okoline …prikaži još!
  • Default avatar -
    pakelja
    U zadnje tri godine imam problema sa ocima i to me pocinje muciti u studenom,crvenilo na kapcima i svrab,isla sam doktoru kazu konjuktivitis ali mozda i alergija,dobila sam uputnicu za ocni i upisu me tek u ozujku kada nemam tih …prikaži još!
  • Default avatar -
    Borovnica03
    Pozdrav, borim se s alergijama iz godine u godinu, najviše s ambrozijom koje hvala Bogu kod nas u kontinenatlnom dijelu ima abnormalno puno..Prošle godine ustanovljena mi je alergijska astma...da ne duljim, trenutno sam u 22. tjednu blizanačke trudnoće, bez ikakvih …prikaži još!
  • Default avatar -
    veksi53
    Ufff, alergije...Od kuda početi...Do pred desetak godina nisam imala nikakvih problema s alergijama i živjela sam sretno,...No, odjednom je dolaskom jeseni počelo kihanje, šmrcanje, škakljanje grla,...U početku me nije zabrinjavala, jer ustvari volim kihati, baš je neki oslobađajući osjećaj, no …prikaži još!
  • Default avatar -
    days
    Alergije lijecim svijezom zdravom prehranom,puno tjelovjezbe i koristim samo prirodnu kozmetiku
  • Default avatar -
    zdravka80
    e ovo bi mi bas super doslo jer moje dijete ima alergije i to bi joj bilo od pomoći...savrseno
  • Default avatar -
    slavonac
    kči mi ima 15 godina i ima alergiju od djetinjstva svako malo ide kod doktora jer je uhvati alergija od pršine,peludi,ambrozije a oči joj tako budu krvave i suzne i nemože disati da je nemogu prepoznati a što da vam …prikaži još!
  • Default avatar -
    sevka
    Iskreno ja nemam problema s tim ali kako sam friska svekrva moja snaja ima uzasni problema,ujutro ustaje kao da su je bumbari izboli po licu,po tijelu ima fleke kao da je spavala u koprivama,iskreno kad je vidim takvu nemam srca …prikaži još!
  • Default avatar -
    majekg
    Ja ,srećom, nemam problema s alergijama, no moji roditelji se već godinama bore s njima. Isprobali su razne preparate bez značajnijeg učinka, no u posljednje vrijeme čuli smo brojne hvalospjeve o kefiru mliječne gljive, kažu da je odličan. Ja koristim …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.