Komentari 111

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Andrea_2014
    Moja najzdravija navika je ispijanje vode s limunom i đumbirom svakodnevno bar 1-2 litre, kao i svakodnevno večernje trčanje bar pola sata. Zaista pomaže da se bolje, kako fizički, tako i što je još bitnije psihički :-) .
  • Default avatar -
    Mistic
    Tako malo je potrebno da se riješite gotovo svih zdravstvenih problema,dovoljno je svako jutro na tašte rastopiti čajnu žličicu meda u velikoj žlici jabučnog octa(poželjno je domaće),nadoliti dec hladne vode i popiti!Tu prehrambenu naviku sam usvojila zadnja 2 mj.i mogu …prikaži još!
  • Default avatar -
    trulavisnja
    Iz ljubavi prema životinjama priča je krenula i ja sam se za zdravlje pokrenula.Prvo sam vegetarijanka postala pa i bez loših navika ostala.Dvije godine već je prošlo od tada,zdravlje je u mom životu bitan čimbenik sada.Masne čevape i pommes frites …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ivana3
    Moja najzdravija prehrambena navika je čaša iscijeđenog crvenog grejpa odmah nakon što iskočim iz kreveta. Zatim slijede cjelovite žitarice s mlijekom ili jogurtom, uz dodatak lanenih sjemenki, crnog sezama i oraha. Trudim se piti puno vode, tokom dana konzumirati voće …prikaži još!
  • Default avatar -
    andjelapivac
    Moja najzdravija prehrambena navika bila bi obavezan doručak koji dosta ljudi ne uzima ili pojedu nešto "nabrzaka" a najedu se kasno poslijepodne ili sto je najgore navečer....Obično doručak počinjem voćem i nastavljam sa žitaricama u koje ubacim nešto mliječno poput …prikaži još!
  • Default avatar -
    MIMA78
    Na početku svega moram reći-MAMA HVALA TI! Prije tri godine proživljavali smo najgore noćne more. Mama je oboljela od karcinoma dojke, ja završila na operaciji...cijeli svijet nam se u nekoliko dana srušio!Slijedili su dani oporavka, mamine kemoterapije, zračenja...To je bilo …prikaži još!
    JeffDahmer2014
    Meni su uvijek govorili prije za grickalice, prženo i puste gazirane sokove (od osnovne do srednje škole). Pa sad pred maturu napokon shvatio, napokon sam sebi rekao da je "DOSTA!" i krenuo s novim, zdravijim prehrambenim navikama. Kupio lijepo sobnu …prikaži još!
  • Default avatar -
    majamajchy
    Moja najzdravija navika je pijenje jako puno vode :) Mislim da je to jako bitno za zdravlje i trudim se piti što više vode i što manje sokova, pogotovo onih umjetnih...
  • Default avatar -
    ivonche
    Imam dosta prehrambenih navika koje su zdrave, pa neke od njih ću i navesti. Ujutro čim se probudim popijem natašte čašu mlake vode s pola ocijeđenog limuna (na taj način je lužnat ph tijela, a kada je tijelo lužnato, ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tajchi31
    Doručak je najvažniji obrok u danu i trudim se da bude i zdrav. Moj ritual je slijedeći: natašte pola limuna u 2,5 dl tople vode, nakon toga ide čaj od koprive.. ovisi o danu i raspoloženju uglavnom se doručak sastoji …prikaži još!
  • Default avatar -
    natertua
    Prije nekoliko godina počela sam sa prehranom "u zoni". Iako se više striktno ne držim takvog načina prehrane, ono što mi je ostalo i što i daje prakticiram, a i za što mislim da je moja najzdravija navika je izbjegavanje …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.