Komentari 111

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    damac
    Mislim da je moja najzdravija navika pijenje mlake vode sa limunom ujutro. To sam usvojila dok sam pila željezo, i nakon toga sam nastavila jer me u trenutku razbudi i blagotvorno djeluje na moju probavu.
  • Default avatar -
    ella102
    moja najzdravija prehrambena navika jest, da uvijek, ali apsolutno uvijek doručkujem. To mi je najvažniji obrok u danu i uvijek uključuje neku vočku. Nekad je lakši doručak pa su samo pahuljice i banana, a nekad je i malo jači pa …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirjana15
    zdrava navika, hm....što sam prije 18 godina postala pesco vegetarijanka, ali to i nije nešto novo....to što šetam svaki dan minimalno 6 km...ali ni to nije novo...to što svako jutro popijem prvo čašu mlake vode sa limunom za čišćenje organizma …prikaži još!
  • Default avatar -
    anazdr
    moja najzdravija prehrambena navika: doručak:kefir,sa voćem,žitaricama i afa algama.sirutka,pa trening.za ručak-krem juha od vlastitog povrća,riba i salata.večera-kokice bez ulja i soli.. I jakoo puno sunca.. :)da ne nabrajam vlastitu prirodnu kozumetiku koju pravim,čisti zrak na kojem živim..i eto,formula za sreću :)
  • Default avatar -
    doli2212
    Moje najzdravije prehrambene navike su: u jutro na prazan zeludac prvo pijem caj od neema i jos 2 puta u toku dana, također pijem puno vode i jedem puno povrća i voća, domaće uzgojenog iz mamine bašće. :)
  • Default avatar -
    rokvik
    Pošto sam trudnica po treći put i stvarno imam dobar apetit (malo i preveliki :) ) moja najzdravija navika je to što jedem puno povrća odnosno salata uz svaki obrok.Domaći krastavci ,pamidori.matovilac,riga...sve u svemu slata uz svaki obrok pomaže mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    sbotica
    Moja prehrambena navika je da uvijek doručkujem dva integralna topla sendviča s obiljem sezonskog povrća koje ubacim u nemasni sir i pureću šunku i hrskavo zapećem. (trebaju mi dva topla jer sam velika!)
    merida
    Imam nekoliko pravila kojih se svakodnevno držim i to mi jako pomaže. Svako jutro popijem čašu mlake vode sa svježim sokom jednog limuna. Nakon toga slijedi doručak, uglavnom musli ili sirni namaz na kruhu. Kroz dan puno voća, a za …prikaži još!
  • Default avatar -
    tince
    Ljeto je vrijeme kada su naše tržnice prepune različitog voća. Dok sam na godišnjem odmoru, svako jutro sebi za doručak pripremam neki voćni smoothie. Ubacim u blender nekoliko različitih vrsta voća i kad se sve izmiksa, dodam nešto od tzv. …prikaži još!
    blossom84
    Kod mene je podosta zdravih prehrambenih navika, ali ipak bih istaknula one koje smatram naj naj važnijima: ne preskačem doručak, ručam umjereno, a za večeru pojedem samo voće, salatu ili jogurt. Ne solim jako hranu već okus pojačavam začinima. Pijem …prikaži još!
  • Default avatar -
    pjescanaplaza
    PLUS TOGA MI JE ROĐENDAN 24.srpnja
  • Default avatar -
    nstrunje
    Nemam ih baš mnogo, ali s obzirom da patim od zatvora redovito koristim mekinje, što je odlično za moje zdravlje i na taj način održavam normalnu probavu. Znate kad sam počela koristiti mekinje kao dodatak prehrani, a to je bilo …prikaži još!
  • Default avatar -
    Helenica20
    Moja najzdravija navika je to što već par godina za doručak jedem ili zobene pahuljice ili neku vrstu muslija i obavezno jednu jabuku,krušku,bananu ili neko drugo voće. Prije sam jela šta mi je palo pod ruku, u glavnom bi to …prikaži još!
  • Default avatar -
    Izi73
    Pošto sam operirala crijeva dosta moram da pazim na ishranu. Jedem više puta na dan, manje obroke, dosta voća i povrća jer s njim unosim najviše vitamina i minerala, dosta riže jer obnavlja sluz na crijevima. Jedem dosta ribe na …prikaži još!
  • Default avatar -
    lafemme
    Jedem 5 obroka dnevno!
  • Default avatar -
    Gabrielle27
    Moja najzdravija navika je jogurt s mljevenim lanom za doručak :)
  • Default avatar -
    inas
    Moja najzdravija prehrambena navika, su jabuke za večeru, samo jabuke jedem na večer.
  • Default avatar -
    castanya
    Moja najzdravija navika svakako je doručak koji nikada ne preskačem. Ujutro ću ustati čak i sat vremena ranije ako je potrebno kako bih pripremila zdrav obrok koji će mi dati energiju za ostatak dana. Uz svakodnevni doručak među najzdravije navike …prikaži još!
    dado78
    Svako jutro,umjesto kave,čaj i to iz vlastitog uzgoja i obavezno doručak,poput mliječnih proizvoda,zobenih i ostalih pahuljica,voče,povrče...uglavnom bez mesa jer meso ne jedem.
  • Default avatar -
    rhema81
    obavezno doručak i to žitarice - raznolike ovisi kako koji dan. pogotovo sad kad sam trudna puno toga sam izbacila iz prehrane a neke stvari uvela. obavezno svaki dan voće i povrće , nešto od toga je iz mog vrta …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.