Komentari 111

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    sanjabirkic
    moja najzdravija prehrambena navika je što obavezno pijem vou uz svaki obrok. mislim da je voda jako bitna, em što je zdrava em što stvara osjećaj sitosti pa jedem manje. kad je moguće, pijem i jogurt uz obroke jer osvježava, …prikaži još!
  • Default avatar -
    tonica123
    Nisam znala odnosno vjerovala koliko je zdrava prehrana važna za naše zdravlje i naravno,kao prava žena i majka koja nije vodila računa o sebi preskakala sam doručak pripremajući djecu za školu,trčala na posao pa sa posla,posvećivala se maksimalno obitelji i …prikaži još!
  • Default avatar -
    Monikak
    Svaki dan doručkujem zobene pahuljice ,nekad slatke nekad slane u različitim kombinacijama sa lanenim sjemenkama ,sezamom,brusnicama cimetom ,kurkumom i ne pijem sokove nego samo vodu.
  • Default avatar -
    Mea13
    Svoju prirodu slijedi i svaki dan Encian proizvode upotrijebi!
  • Default avatar -
    gabica76
    Najzdravija prehrambena navika je obavezan doručak kao prvi obrok da se pokrene metabolizam,zatim užina, ručak, užina i obavezan obrok večera. Obroci bazirni na voću i povrću, mesu i 2-3 puta tjedno riba. Uz prehramben navike važna je i tjelesna aktivnost …prikaži još!
  • Default avatar -
    mlinkica
    Moje najzdravije prehrambene navike su heljdina kaša za doručak, riba i salata za ručak a voće za večeru. Uz sve to još puuuno smijeha i ljubavi za sve oko sebe.
  • Default avatar -
    Frenkica
    Smatram da nema puno filozofije oko toga kako usvojiti zdrave prehrambene navike. Treba prvenstveno nauciti osluskivati potrebe svog tijela (kruljenje zeluca kad je prazan :). Na jelovnik ubacim sto vise zelenoga, svjeze voce i povrce, laganu raznovrsnu hranu. Ostajem vjerna …prikaži još!
  • Default avatar -
    barbi1412
    ja sam tek donedavno počela sa zdravom prehranom jer sam uvidjela koliko se bolje osjećam kada pazim što jedem i kako jedem..znači ujutro za doručak obavezno kriška kruha sa nekim sirnim namazom ili žitarice i kava bez šećera jer nem …prikaži još!
    midanac
    Moram priznati da obožavam ljeto, najviše se veselim kupinama i malinama! Svatko jutro napravim si zdravi smoothie u koji uz voce i povrce dodam i Fiber Up mekinje koje su izvrsne! Voljela bih probati ulje noćurka zbog problema s kožom! …prikaži još!
    xenia64
    moja najzdravija navika je to što jedem samo kruh koji sama ispečem i to od više vrsta integralnih žitarica i raznih sjemenki.
  • Default avatar -
    MsDobroska
    Kao studentici, iznimno mi je bitno započeti dan sa zdravim i izvrsnim doručkom, koji će me ne samo razbuditi, nego mi dati energiju za učenje. Stoga dan mi počinje sa jogurtom i izvrsnim Viola muslijem, meni najdraži musli koji je …prikaži još!
  • Default avatar -
    ROZALINDA
    Mislim da mi je jedna od zdravijih prehrambenih navika što svako jutro natašte popijem čašu vodu. Također volim doručkovati jogurt s pšeničnim mekinjama, te ne večeram iza 19h navečer eventualno ako budem gladna pojedem voćku ili jogurt....
    eleja
    Između obroka pojedem voće ili čak povrće, a ljeti kao međuobrok volim lubenicu, dinju ili same rajčice. A jednom mjesečno znam i napraviti detoks organizma tako što pijem smoothieje koje spravljam od puno povrća i voća, lanenih sjemenki i pijem puno vode.
  • Default avatar -
    Ljubs
    Najzdravija prehrambena navika mi je što sam ovisna o voću. Živim od njega i jedem ga svakodnevno. Kada sam na nekom putovanju i ako nema voća, imunitet mi automatski slabi jer sam toliko naviknuta na njega. Osim toga, mogu reći …prikaži još!
  • Default avatar -
    ildiko
    Svakog jutra kad se probudim popijem čašu vode sa pola limuna.Tako potičem probavu i čistim se od otrovnih tvari.Obavezno doručkujem npr kašu od zobenih pahuljica.Trudim se jesti češće a manje porcije.Ne pržim ništa na tavi nego pečem u pećnici.Sama uzgajam …prikaži još!
  • Default avatar -
    antonela_13
    Moja trenutno najzdravija prehrambena navika je popiti ujutro prije doručka,na tašte čašu mlake vode sa cijeđenim limunom i medom.
    suncica_negra
    Trenutno moja najzdravija navika je svakodnevno doručkovanje i to mješavinu zobenih i raženih pahuljica i lanenih sjemenki s običnim jogurtom. Primjetno mi je koža u boljem stanju, imam bolju probavu, a i općenito psihofizičko stanje mi je bolje :-D
  • Default avatar -
    Nati13
    Moja najzdravija prehrambena navika je redovito doručkovanje,a od kad redovito konzumiraju kvalitetan jutarnji obrok mnogo sam aktivnija i produktivnija, kako mentalno tako i tjelesno.Prije nekoliko godina otkrila sam zobenu kašu i od tada je ona za mene postala ultimativni doručak. …prikaži još!
    TanjaLana
    Dvije žlice konopljinog ili lanenog ulja dnevno -kombiniram. ;) Plus 3-5 dana u tjednu doručak zobene pahuljice s mlijekom i žlicom meda.
  • Default avatar -
    bibakuk
    Dobar Vam dan. Zbog osjetljivog organizma unatrag puno godina razmišljam o vrsti i kvaliteti namirnica koje unosim u svoj organizam, te mogu reći da imam više zdravih navika. Ujutro, odmah nakon buđenja popijem veliku čašu mlake vode (da pokrenem crijeva), …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.