Svako jutro,umjesto kave,čaj i to iz vlastitog uzgoja i obavezno doručak,poput mliječnih proizvoda,zobenih i ostalih pahuljica,voče,povrče...uglavnom bez mesa jer meso ne jedem.
Svoju prirodu slijedi i svaki dan Encian proizvode upotrijebi!
zdrava navika, hm....što sam prije 18 godina postala pesco vegetarijanka, ali to i nije nešto novo....to što šetam svaki dan minimalno 6 km...ali ni to nije novo...to što svako jutro popijem prvo čašu mlake vode sa limunom za čišćenje organizma i uvijek prije jela čaša vode i prije sna :D eto to je djelić mojih zdravih odluka ;)
Moje najzdravije prehrambene navike su: u jutro na prazan zeludac prvo pijem caj od neema i jos 2 puta u toku dana, također pijem puno vode i jedem puno povrća i voća, domaće uzgojenog iz mamine bašće. :)
moja najzdravija prehrambena navika: doručak:kefir,sa voćem,žitaricama i afa algama.sirutka,pa trening.za ručak-krem juha od vlastitog povrća,riba i salata.večera-kokice bez ulja i soli.. I jakoo puno sunca.. :)da ne nabrajam vlastitu prirodnu kozumetiku koju pravim,čisti zrak na kojem živim..i eto,formula za sreću :)
Moja najzdravija prehrambena navika je redovito doručkovanje,a od kad redovito konzumiraju kvalitetan jutarnji obrok mnogo sam aktivnija i produktivnija, kako mentalno tako i tjelesno.Prije nekoliko godina otkrila sam zobenu kašu i od tada je ona za mene postala ultimativni doručak. Jeftin, brz, topao, hranjiv i što je vrlo važno nevjerojatno ukusan.
Moje najzdravije prehrambene navike su heljdina kaša za doručak, riba i salata za ručak a voće za večeru. Uz sve to još puuuno smijeha i ljubavi za sve oko sebe.
Jesti tri glavna zdrava dnevna obroka i dva zdrava sporedna uz pažljivo i temeljito žvakanje, ali bez uskraćivanja onoga što mi zaista odgovara. Iako, zaista uživam u zdravoj prehrani. Upravo papam Probavin. :)
Mislim da mi je jedna od najzdravijih i najboljih odluka bila izbacivanje konzumacije kave i zamjena iste sa čajevima. Svaki dan popijem najmanje tri šalice čaja, od zelenog preko voćnog i za spavanje bijelog. Svima bi preporučila fini čaj, mirisni štapić i doza dnevnog opuštanja uz dobru knjigu i glazbu. Definitivno najzdravije je izdvojiti vrijeme za sebe bez stresa.
Moja najzdravija navika je jogurt s mljevenim lanom za doručak :)
Prije nekoliko godina počela sam sa prehranom "u zoni". Iako se više striktno ne držim takvog načina prehrane, ono što mi je ostalo i što i daje prakticiram, a i za što mislim da je moja najzdravija navika je izbjegavanje nepovoljnih ugljikohidrata. Šećer sam totalno izbacila iz prehrane, tako da jedem(pijem) ili nezaslađeno ili pak zaslađeno steviom.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji