Osvoji vrijedne poklon pakete!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dado78
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:01

Svako jutro,umjesto kave,čaj i to iz vlastitog uzgoja i obavezno doručak,poput mliječnih proizvoda,zobenih i ostalih pahuljica,voče,povrče...uglavnom bez mesa jer meso ne jedem.

• Default avatar -
    Mea13

Svoju prirodu slijedi i svaki dan Encian proizvode upotrijebi!

• Default avatar -
    mirjana15

zdrava navika, hm....što sam prije 18 godina postala pesco vegetarijanka, ali to i nije nešto novo....to što šetam svaki dan minimalno 6 km...ali ni to nije novo...to što svako jutro popijem prvo čašu mlake vode sa limunom za čišćenje organizma i uvijek prije jela čaša vode i prije sna :D eto to je djelić mojih zdravih odluka ;)

• Default avatar -
    doli2212

Moje najzdravije prehrambene navike su: u jutro na prazan zeludac prvo pijem caj od neema i jos 2 puta u toku dana, također pijem puno vode i jedem puno povrća i voća, domaće uzgojenog iz mamine bašće. :)

• Default avatar -
    anazdr

moja najzdravija prehrambena navika: doručak:kefir,sa voćem,žitaricama i afa algama.sirutka,pa trening.za ručak-krem juha od vlastitog povrća,riba i salata.večera-kokice bez ulja i soli.. I jakoo puno sunca.. :)da ne nabrajam vlastitu prirodnu kozumetiku koju pravim,čisti zrak na kojem živim..i eto,formula za sreću :)

• Default avatar -
    Nati13

Moja najzdravija prehrambena navika je redovito doručkovanje,a od kad redovito konzumiraju kvalitetan jutarnji obrok mnogo sam aktivnija i produktivnija, kako mentalno tako i tjelesno.Prije nekoliko godina otkrila sam zobenu kašu i od tada je ona za mene postala ultimativni doručak. Jeftin, brz, topao, hranjiv i što je vrlo važno nevjerojatno ukusan.

• Default avatar -
    mlinkica

Moje najzdravije prehrambene navike su heljdina kaša za doručak, riba i salata za ručak a voće za večeru. Uz sve to još puuuno smijeha i ljubavi za sve oko sebe.

• Default avatar -
    BeatrixKiddo

Jesti tri glavna zdrava dnevna obroka i dva zdrava sporedna uz pažljivo i temeljito žvakanje, ali bez uskraćivanja onoga što mi zaista odgovara. Iako, zaista uživam u zdravoj prehrani. Upravo papam Probavin. :)

• Default avatar -
    Halkiona

Mislim da mi je jedna od najzdravijih i najboljih odluka bila izbacivanje konzumacije kave i zamjena iste sa čajevima. Svaki dan popijem najmanje tri šalice čaja, od zelenog preko voćnog i za spavanje bijelog. Svima bi preporučila fini čaj, mirisni štapić i doza dnevnog opuštanja uz dobru knjigu i glazbu. Definitivno najzdravije je izdvojiti vrijeme za sebe bez stresa.

• Default avatar -
    Gabrielle27

Moja najzdravija navika je jogurt s mljevenim lanom za doručak :)

• Default avatar -
    natertua

Prije nekoliko godina počela sam sa prehranom "u zoni". Iako se više striktno ne držim takvog načina prehrane, ono što mi je ostalo i što i daje prakticiram, a i za što mislim da je moja najzdravija navika je izbjegavanje nepovoljnih ugljikohidrata. Šećer sam totalno izbacila iz prehrane, tako da jedem(pijem) ili nezaslađeno ili pak zaslađeno steviom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani