Komentari 111

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gogz
    Dvije glavne zdrave navike koje imam su topla voda sa pola iscijeđenog limuna i nekoliko badema svako jutro (moja draga baka me to naučila!)
  • Default avatar -
    zdenkah
    Moje prehrambene navike bazirane su na 5 obroka dnevno.Jedem puno povrća, voća i ribe. Osim dobrih navika važno je i porijeklo namirnica, a ja uzgajam povrće u svom malom ali plodnom vrtu u plodnoj Gackoj dolini. Važno je pravilno se …prikaži još!
  • Default avatar -
    vanana
    Moja najzdravija prehrambena navika je da nikada ne preskačem doručak.I ne samo to. Prije nekoliko mjeseci odlučila sam izbaciti meso iz prehrane. Uz obilje voća,povrća,žitarica i zdravih obroka,moj organizam savršeno funkcionira. Omiljena mi je kombinacija,za doručak,zobene pahuljice u mlijeku sa …prikaži još!
  • Default avatar -
    BeatrixKiddo
    Jesti tri glavna zdrava dnevna obroka i dva zdrava sporedna uz pažljivo i temeljito žvakanje, ali bez uskraćivanja onoga što mi zaista odgovara. Iako, zaista uživam u zdravoj prehrani. Upravo papam Probavin. :)
  • Default avatar -
    mala_i
    Moja najzdravija prehrambena navika je jesti male obroke, ali često. Iako se ponekad čini da jedem kao dijete, svaka 3 sata, ali čini mi se da su manji, a češći obroci puno zdraviji način prehrane. Uz male obroke pijem puno …prikaži još!
  • Default avatar -
    neda111
    Najzdravija navika mi je jogurt ili sličan proizvod sa sjemenkama lana i to svako jutro. Nakon nekog vremena sam primjetila da mi se probava popravila (inače imam problema sa opstipacijama), koža proljepšala, a na mjerenju vitamina i minerala sam imala …prikaži još!
  • Default avatar -
    sonja4
    Lijep pozdrav! Iskreno, vrlo mi je teško odgovoriti na to pitanje. Mislim da mi najzdravije prehrambene navike variraju odnosno ovise o godišnjem dobu. Ljeti jedem puno voća i povrća iz našeg voćnjaka i našeg vrta. Imam problema sa hipotireozom više …prikaži još!
  • Default avatar -
    malilosinj
    Ne znam jeli baš za ovu sekciju al nisam nigdje našao temu zdrava prehrana. Uglavnom pitanje da li bi se ovo smatralo zdravim doručkom: - sir i vrhnje (obični iz dućana ,najčešće vindija),količina oko 1dl od svakog(to je jedna prosiječna …prikaži još!
  • Default avatar -
    mahunica
    Hranim se zdravije unatrag godinu dana, mislim da mi je najzdravija prehrambena navika to što jedem sve ali umjereno, ujutro obavezno zobene pahuljice ili integralni kruh s nemasnom purećom šunkom, međuobroci voće a za večeru se trudim jesti isključivo proteine …prikaži još!
    kisica
    Definitivno je to da uz svako jelo ide i čaša vode. Osim što probavu definitivno pokrene, očisti i organizam od štetnih tvari, i kile se ne gomilaju.
  • Default avatar -
    Sprig
    Najzdravija, a definitivno za mene i najpametnija odluka je bila kada sam počela unositi više tekućine u svoj organizam. Nisam vjerovala da voda čini čuda,ali je zaista tako-moja koža više nije dehidrirana, nemam više glavobolje, metabolizam mi se ubrzao...Ne mora …prikaži još!
  • Default avatar -
    commet
    Moje zdrave prehrambene navike ovise o godišnjem dobu u kojem se nalazimo. Zimi svakodnevno jedem voće iz svog voćnjaka koje je spremljeno u podrumu i pazim da ne konzumiram previše tešku hranu. Proljeće kreće sa detoksikacijom pa rado pijem vodu …prikaži još!
    YellenaBM
    Lijep pozdrav! Najzdravija prehrambena navika jeste zdrav doručak bogat prehrambenim vlaknima koji će dati dovoljno energije za zdrav i aktivan početak dana te tako spriječiti prejedanje i posezanje za brzim i nezdravim izvorima energije.
  • Default avatar -
    tockica13
    Moja najzdravija prehrambena navika je nošenje doma pripremljenih salata za ručak na poslu, što nastojim prakticirati svaki dan.
    Ivana1701
    Moja najzdravija prehrambena navika nije samo jedna, ima ih više, u njih spadaju puno tekućine, ispijanje čajeva od trava koje rastu u prirodi kao što je kopriva, stolisnik, kamilica, nije mi teško sve to pribaviti jer znam da je sve …prikaži još!
  • Default avatar -
    mici301
    Moja najzdravija prehrambena navika uključuje svakodnevno konzumiranje samo zdrave, organske i što manje rafinirane hrane. Ujutro najprije pojedem žličicu cvjetnog praha i meda, a zatim doručkujem pet vrsta cjelovitih žitarica, jogurt, sjemenke zlatnog i smeđeg lana (cijele+mljevene), pšenične+zobene mekinje, bananu …prikaži još!
  • Default avatar -
    tea_01
    Moja najzdravija prehrambena navika pogotovo preko ljeta je jesti što više voća i povrća i hrane koja sadrži puno vode. Pošto se za doručak uvijek govori da je najvažniji obrok u danu pobrinem se da bude što zdraviji ali i …prikaži još!
  • Default avatar -
    strasilica
    Najzdravija navika u mojoj prehrani je ta da svaki dan započinjem konzumiranjem voća-ponekad su to banane, ponekad breskve, a ponekad sezonsko voće koje se u tom trenutku nađe. Voćem započinjem svako jutro bilo da ga konzumiram samo ili da si …prikaži još!
  • Default avatar -
    erni123
    Moram priznati da nisam bas zivio neki zdrav zivot,ali od kada sam se ozenio supruga me dovela u red.. prvailo broj jedan je da nema preskakanja dorucka i zaista nema mi nista draze od zajednickog jutarnjeg drueznja uz svjeze cijedjeni …prikaži još!
  • Default avatar -
    broc333
    Kazu da nikad nije kasno zapoceti sa necim.Nazalost, tek kad te izda zdravlje onda covjek shvati sta je najvrijednije! Sada sam u toj situaciji i jednostavno ne mogu izdvojiti samo jednu najzdraviju prehrambenu naviku.Sve je podjednako vazno,samo je bitno da …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.