Komentari 111

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    teica89
    Ništa bez doručka! Nekad bile zobene, ali ipak me duže drži sitom nešto bjelančevinasto pa su to najčešće jaja i banana, npr. Ručak neko meso i punoooooo povrća(puno vlakana), a kao međuoobrok ili kad mi treba nešto slatko, savršeno dođu …prikaži još!
  • Default avatar -
    plague
    moja najzdravija navika je ta što nikada ne preskačem doručak, pijem preko 2 litre vode dnevno, te se brinem da mi velike količine voća i povrća čine sastavni dio prehrane. puno ribe iz našeg mora i mediteranska prehrana su ključ …prikaži još!
  • Default avatar -
    Domacica_sanja
    Osim što svakodnevno obavezno u jelovnik uvrstim naše domaće voće i povrće koje Bogu hvala imamo u vrtu, zumba je ta koja je moja najzdravija navika. Četiri puta tjedno, svaku večer vježbam kroz ples. Ne biste vjerovali koliko zumba čini …prikaži još!
  • Default avatar -
    klaudija012
    Moja najzdravija navika je čaša tople vode sa žličicom jabuččnog octa ujutro na tašte i uvečer prije spavanja . Čisti organizam od toksina , a pritom mi pomaže i pri mršavljenju :)
  • Default avatar -
    mango14
    Teško je reći koja mi je prehrambena navika najzdravija, jer ih imam dosta, zato ću navesti neke od njih. Ujutro obavezno doručkujem, jer je doručak pokretač metabolizma. Uglavno jedem zobene pahuljice s nasjeckanim voćem ili fritatu s povrćem. Uz ručak …prikaži još!
  • Default avatar -
    iris25
    Smatram da je moja najzdravija prehrambena navika natašte čaša tople vode sa svježim limunovim sokom, i zatim zobene pahuljice za dorucak,i naravno neizostavni zeleni čaj!
  • Default avatar -
    trixy
    Moja nazdravija prehrambena navika je kuhanje bez vegete i soli.
    anama
    UMJERENOST! U pravilu se zdravo hraniti, puno povrća i voća, ali kockica čokolade, sladoled ili bilo koji drugi gušt koji tijelo zaželi nije grijeh. Samo dok su takve stvari u manjini.
  • Default avatar -
    marinela031
    Prije dvije godine sam oboljela od kolitisa smršavila 15 kg i moja prehrana se iz korijena promijenila.U današnje vrijeme kada velika većina žena muku muči da bi skinula koji kilogram ja se svim silama trudim dobiti koji.Navikla sam doručkovati što …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mona35
    Jesti malo, ali više puta na dan i čim više "na žlicu" to je prehrambena navika moje 85. godišnje bake koju je prenjela i na nas, svoje unuke. Baka je zakon, vitalna žena koja prkosi svojim godinama i sljedeći njezin …prikaži još!
  • Default avatar -
    MAHOVINA
    Lijepi pozdrav, Nastojim svakodnevno razmišljati o tome što i kako unosim u organizam, preferirajući na obavezonom doručkum bez obzira na vrijeme ustajanja, slijedi dosta sezonskog povrća, mediteranski pripremljena hrana sa puno ribe i povrća "na lešo", a u popodnevnim satima …prikaži još!
  • Default avatar -
    shedreams
    Ne mogu reći da se hranim zdravo; za svoj izgled, a i relativno dobro zdravlje, očito mogu zahvaliti samo sreći i dobrim genima. Odnedavno sam se osamostalila pa su moje prehrambene navike počele biti još i gore te se prehranjujem …prikaži još!
    bug88
    Pokušavam iz temelja promijeniti prehranu i nezdravo hranjenje, za doručak jedem pšenične mekinje, zobene mekinje i mljevene lanene sjemenke s jogurtom, umjesto prve jutarnje kave popijem čaj od đumbira, a kava dolazi kasnije :) Pijem puno vode i jedem voće …prikaži još!
    anama
    I da ne zaboravim, banana za doručak. Jogurt za užinu.
  • Default avatar -
    Halkiona
    Mislim da mi je jedna od najzdravijih i najboljih odluka bila izbacivanje konzumacije kave i zamjena iste sa čajevima. Svaki dan popijem najmanje tri šalice čaja, od zelenog preko voćnog i za spavanje bijelog. Svima bi preporučila fini čaj, mirisni …prikaži još!
  • Default avatar -
    pjescanaplaza
    buba: doručak je obavezan žitarice bez šečera sa sojinim mljekom ivoče ručak najviše povrča mesa možda 2x u tjednu većera ako sam gladna neka salata ako nisam jako gladna samo jogurt encian proizvode dosta koristim ljuskice od soje itd....ovaj novi …prikaži još!
  • Default avatar -
    zmajic1
    Meni je super svaku večer popiti čašu toplog mlijeka s kurkumom. U jutarnju kavu dodajem malo cimeta. A gotovo u svaku jelo ruzmarin, origano ili neki od zacina. Zacini su zakon!
  • Default avatar -
    lolita_ri
    Moja najzdravija navika je uvođenje doručka i redovitog kretanja! Dugo sam tražila što mi najviše odgovara za doručak i otkrila da se najbolje osjećam ako najprije pojedem voće (ili još bolje - napravim smoothie), a potom, nakon sat-dva, zobene pahuljice …prikaži još!
  • Default avatar -
    Raketica
    Do prije godinu dana nisam ni razmišljala o zdravoj prehrani, jer sam jednostavno uživala u hrani a s time i dobrano natukla kile. Klik se u mojoj glavi dogodio kad se jedno jutro više nisam mogla sagnuti i obuti cipele …prikaži još!
  • Default avatar -
    mtk1965
    Pozdrav, pa zdravo je ako ti godi i ako se ne moraš pridržavati neke posebne dijete, bit doručka je da te što duže održava sitim na kvalitetan način. - naribana jabuka, začinjena cimetom i medom i zalivena jogurtom, može malo …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.