Komentari 111

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    pjescanaplaza
    PLUS TOGA MI JE ROĐENDAN 24.srpnja
  • Default avatar -
    tockica13
    Moja najzdravija prehrambena navika je nošenje doma pripremljenih salata za ručak na poslu, što nastojim prakticirati svaki dan.
  • Default avatar -
    tince
    Ljeto je vrijeme kada su naše tržnice prepune različitog voća. Dok sam na godišnjem odmoru, svako jutro sebi za doručak pripremam neki voćni smoothie. Ubacim u blender nekoliko različitih vrsta voća i kad se sve izmiksa, dodam nešto od tzv. …prikaži još!
  • Default avatar -
    mici301
    Moja najzdravija prehrambena navika uključuje svakodnevno konzumiranje samo zdrave, organske i što manje rafinirane hrane. Ujutro najprije pojedem žličicu cvjetnog praha i meda, a zatim doručkujem pet vrsta cjelovitih žitarica, jogurt, sjemenke zlatnog i smeđeg lana (cijele+mljevene), pšenične+zobene mekinje, bananu …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tina021
    Nastojim se hraniti zdravo i kvalitetno oko 4mj.i super mi je krenulo i namjeravam nastaviti tako i u budućnosti. Svako jutro popijem čašu vode sa svježe iscjeđenim limunom,a za doručak jedem integralni kruh sa smoothiem ili cjelovite žitarice umočene u …prikaži još!
  • Default avatar -
    strasilica
    Najzdravija navika u mojoj prehrani je ta da svaki dan započinjem konzumiranjem voća-ponekad su to banane, ponekad breskve, a ponekad sezonsko voće koje se u tom trenutku nađe. Voćem započinjem svako jutro bilo da ga konzumiram samo ili da si …prikaži još!
  • Default avatar -
    Monikak
    Svaki dan doručkujem zobene pahuljice ,nekad slatke nekad slane u različitim kombinacijama sa lanenim sjemenkama ,sezamom,brusnicama cimetom ,kurkumom i ne pijem sokove nego samo vodu.
  • Default avatar -
    dudilo
    Sve je počelo prije otprilike 6 godina kad su mi dijagnosticirali dijabetes tipa 1. Sve mi se odjedanput urušilo, mislio sam kako se sve urotilo protiv mene. Bio sam u osjetljivoj fazi, pred kraj puberteta, i mislio sam si što …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tajchi31
    Doručak je najvažniji obrok u danu i trudim se da bude i zdrav. Moj ritual je slijedeći: natašte pola limuna u 2,5 dl tople vode, nakon toga ide čaj od koprive.. ovisi o danu i raspoloženju uglavnom se doručak sastoji …prikaži još!
    anama
    UMJERENOST! U pravilu se zdravo hraniti, puno povrća i voća, ali kockica čokolade, sladoled ili bilo koji drugi gušt koji tijelo zaželi nije grijeh. Samo dok su takve stvari u manjini.
  • Default avatar -
    malilosinj
    Ne znam jeli baš za ovu sekciju al nisam nigdje našao temu zdrava prehrana. Uglavnom pitanje da li bi se ovo smatralo zdravim doručkom: - sir i vrhnje (obični iz dućana ,najčešće vindija),količina oko 1dl od svakog(to je jedna prosiječna …prikaži još!
    anama
    I da ne zaboravim, banana za doručak. Jogurt za užinu.
  • Default avatar -
    mtk1965
    Pozdrav, pa zdravo je ako ti godi i ako se ne moraš pridržavati neke posebne dijete, bit doručka je da te što duže održava sitim na kvalitetan način. - naribana jabuka, začinjena cimetom i medom i zalivena jogurtom, može malo …prikaži još!
    kisica
    Definitivno je to da uz svako jelo ide i čaša vode. Osim što probavu definitivno pokrene, očisti i organizam od štetnih tvari, i kile se ne gomilaju.
  • Default avatar -
    vanana
    Moja najzdravija prehrambena navika je da nikada ne preskačem doručak.I ne samo to. Prije nekoliko mjeseci odlučila sam izbaciti meso iz prehrane. Uz obilje voća,povrća,žitarica i zdravih obroka,moj organizam savršeno funkcionira. Omiljena mi je kombinacija,za doručak,zobene pahuljice u mlijeku sa …prikaži još!
  • Default avatar -
    shalala
    Za zajutrak sezonsko voće.
  • Default avatar -
    mala_i
    Moja najzdravija prehrambena navika je jesti male obroke, ali često. Iako se ponekad čini da jedem kao dijete, svaka 3 sata, ali čini mi se da su manji, a češći obroci puno zdraviji način prehrane. Uz male obroke pijem puno …prikaži još!
  • Default avatar -
    marta6125
    Moja najzdravije prehrambena navika i ne samo prehrambena :)je piti puno vode, pješačim gdje god mogu i uz sve to pokušavam dovoljno spavati. Osim toga, dan ne mogu zamislit bez doručka koji je obilan i uključuje raznovrsne namirnice, najčešće iz bakinog vrta.
  • Default avatar -
    ROZALINDA
    Mislim da mi je jedna od zdravijih prehrambenih navika što svako jutro natašte popijem čašu vodu. Također volim doručkovati jogurt s pšeničnim mekinjama, te ne večeram iza 19h navečer eventualno ako budem gladna pojedem voćku ili jogurt....
  • Default avatar -
    sbotica
    Moja prehrambena navika je da uvijek doručkujem dva integralna topla sendviča s obiljem sezonskog povrća koje ubacim u nemasni sir i pureću šunku i hrskavo zapećem. (trebaju mi dva topla jer sam velika!)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.