Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moj najdraži miris je Garden Hideaway jer mi donosi dugo očekivano proljeće koje nikako da stigne :/ Njaviše se opuštam tako da upalim svijeću, pustim glazbu i ležim :)
Najdraži mirisi su mi definitivno Midsummers Night i Sicilian Lemon i već jaako dugo mi dragi obećava kupiti jednu no sve mi se čini da neću to dočekati :D muško ko muško :D
Miris koji biram je usko povezan sa načinom korištenja svijeće. Ukoliko se želim opustiti, tada biram miris lavande i ružmarina - ne znam što je to u njima ali ovi mirisi zbilja opuštaju. Ukoliko pak želim osvježiti prostoriju u kojoj
…prikaži još!oj boravim, tada biram neki citrusni miris kombiniran sa bosiljkom jer se savršeno slažu i zbilja osvježe prostor.
Još i danas u mojem regalu kutija sa pet velikih mirisnih svjeća - poklon mojeg supruga. Da, bilo je to prije dvije godine. Moj suprug se vratio sa službenog puta u Švedskoj i poklonio mi ovaj darak. Znam, bilo je
…prikaži još! to od srca. Već prvu večer upalila sam jednu svjeću s mirisom ruže. Prekrasan, topli miris širio se sobom, nježno me primio za ruku i tiho smo razgovarali o prethodnim danima koje smo bili odvojeni. Pričao mi je priče s puta i ja sam doista uživala. Dva dana kasnije umro je od srčanog udara. Napustila me najvažnija osoba u mom životu, moj najbolji prijatelj i ostala sam sama. Jednu večer neutješno sam plakala u samoći moje sobe, ugledala sam kutiju sa svjećama i upalila baš onu svjeću s mirisom ruže. Odjednom je u sobi postalo nekako toplo i ugodno. Imala sam osjećaj da je on pored mene. Spokojno i smireno zaspala sam.
Znala sam da je on želio da budem mirna. Svoju ljubav nikada neću zaboraviti, a mirisne svjećice su mi postale veza s mojim najdražim suprugom.
Dobitnici Yankee Candle svijeća!
Komentari 166
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.