Komentari 166

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    malenadv
    Moj najdraži miris je Garden Hideaway jer mi donosi dugo očekivano proljeće koje nikako da stigne :/ Njaviše se opuštam tako da upalim svijeću, pustim glazbu i ležim :)
  • Default avatar -
    kett87
    Najdraža mirisna svijeća mi je od vanilije. Ugasim svjetla, upalim svijeću, legnem na krevet i odmaram živce...
  • Default avatar -
    SharenaLoptica
    Najdraži mirisi su mi definitivno Midsummers Night i Sicilian Lemon i već jaako dugo mi dragi obećava kupiti jednu no sve mi se čini da neću to dočekati :D muško ko muško :D
  • Default avatar -
    nescho
    Miris koji biram je usko povezan sa načinom korištenja svijeće. Ukoliko se želim opustiti, tada biram miris lavande i ružmarina - ne znam što je to u njima ali ovi mirisi zbilja opuštaju. Ukoliko pak želim osvježiti prostoriju u kojoj …prikaži još!
  • Default avatar -
    vanja_cro
    U zamračenoj kupaoni, u kadi punoj tople vode, a miris ili lavanda ili vanilija ili neki citrusni-ovisi o raspoloženju.
  • Default avatar -
    dadoitea
    Još i danas u mojem regalu kutija sa pet velikih mirisnih svjeća - poklon mojeg supruga. Da, bilo je to prije dvije godine. Moj suprug se vratio sa službenog puta u Švedskoj i poklonio mi ovaj darak. Znam, bilo je …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.