Komentari 166

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Ljubs
    Najdraži miris svijeće mi je Sicilian lemon. Uz njega se najbolje mogu opustiti zato što je miris intenzivan, osvježavajući i jednostavno prekrasan. Općenito sam ljubiteljica limuna kada je papica u pitanju, a što se tiče mirisa, tu se isto javljam. …prikaži još!
  • Default avatar -
    bogatstvo
    Najdraži miris-miris lavande,miris koji nježno umiruje osjetila,podsjeća na more,zvuk cvrčaka,šum valova... miris koji nam daje smiraj duše,olakšava san,opušta i emotivno relaksira.... p.s. i tjera komarce :)
  • Default avatar -
    POMER
    Yankee Candle svijeće nisu obične svijeće one stvaraju ugođaj i mirisnu oazu moga doma, osvjetljuju ga i služe kao dekoracija, također ih koristim kao aromaterapiju. Njihov miris mediteranskog vrta vraća me u djetinjstvo. Utječu na moju psihu i zdravlje, poboljšavaju …prikaži još!
  • Default avatar -
    little_m
    Evo željela bih donjeti malo mira u kuću, da se svi ukućani opuste. :)) Midnight Jasmin mi se čini najslađi, pa bi ga željela u kući :D
  • Default avatar -
    zrinci0206
    obožavam miris mošusa...nakon što upalim sviću, skuham tursku kavu, sidnem na balkon, a miris sviće me odvede daleko putevima bliskog istoka i prepustim se njihovim čarima...bar na nekoliko tih minuta...a ovaj vaš turquise skay bi mi baš dobro došao na …prikaži još!
  • Default avatar -
    mala_i
    Uživam u mirisu lavande, ružmarina i ostalog mediteranskog bilja. Cvjetni mirisi mediterana opuštaju me od stresa, brige i napetosti i olakšava trenutke provedene daleko od mora. Miris lavande pritom me podsjeća na ljeto, bezbrižno djetinjstvo, igru i šetnju uz obale …prikaži još!
  • Default avatar -
    kiara9
    U svom tom oduševljenju Yankee svijećama zaboravih navesti još samo nešto; Najdraži mirisi svijeća su mi ipak oni "drvenasti" i orijentalni, pomalo mistični i daleki, nesvakidašnji i sanjivi koji podsjećaju na rascvjetalo drvo u najdraže godišnje doba, šećernu pjenu i …prikaži još!
  • Default avatar -
    Monikak
    Za Božić sam za probu kupila svijeću mirisa kuhanog vina,i mogu reći da je idealno nadopunjavala atmosferu...cimet,klinčić....mmmmm.Čak je i moje "gunđalo"pitalo kaj to tak fino miriši?Kad smo okitili bor dovoljno je bilo ugasiti svjetlo ,upalitit božićne lampice,osjetiti miris cimeta ,sklopiti …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivys
    osim klasične vanilije, obožavam miris cimeta..podsjeća me na blagdane, ugodno druženje uz kamin u toplini doma, dok gledamo kroz veliki prozor kako vani padaju velike bijele pahulje a u pozadini sviraju božićne pjesme. Uz mirisne svijeće, grickamo kolačiće sa komadićima …prikaži još!
  • Default avatar -
    slavonka89
    Kada osjetim miris vanilije znam da je trenutak za vođenje ljubavi s mojim dragim! Nema boljeg opuštanja:)))
    Doco
    :) Moja trogodišnja djevojčica Lana i ja zajedno vježbamo Yogu. Svaki dan prije prakse upalimo svijeću jer ih Lana strašno voli. Govori mi "mama, fino mijiši", dugo ih gleda i uživa. Najviše volimo svježe voćne mirise i vaniliju. <3 Namaste <3
  • Default avatar -
    Neliel
    Teško je izabrati samo jedan Yankee candle miris jer kad jednom upadnete doslovno pod njihovu čaroliju više vam nema spasa :P Na mene su se već frendovi naučili da mi kao najbolji dar poklone tu svijeću, pa makar bila i …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tia0101
    Najdraži mi je miris limuna, svjež i ugodan. Volim kad zapalim svijeću s mirisom limuna, osvježi mi i oraspoloži da. Mirisne svijeće koristim u raznim prigodama, povodom blagdana ali i ljeti, na terasi, u večernjim satima. Stvaraju posebnu, romantičnu i …prikaži još!
  • Default avatar -
    suzika11
    Vanilija je moj omiljeni miris i svijeće i parfema i kolača... U hladne zimske dane volim sjesti uz radijator s nekom zanimljivom knjigom i uz upaljenu svijeću s mirisom vanilije! Uživancija...
  • Default avatar -
    jasna71
    Miris bi trebao biti takav da nas opusti i odvede u najljepše fantazije našeg uma!
  • Default avatar -
    Mona35
    Obožavam miris vanilije i cimeta, vraća me u prekrasno djetinstvo i sjeća na moju dragu bakicu koje više nema. Volim svijeće u kupaonici, kad se kupam, opuštam i odmaram, i tada, u mislima sam sa mojom najdražom bakom.
  • Default avatar -
    Issa34
    Slučajno sam otkrila Yankee Candel.Moram priznati prvo me je privukao neobičan izgled,i odlučila sam isprobati.I nisam požalila. Miris je uistinu vjerodostojan i izražajan,kao da se nalazite negdje na moru -gotovo da možete osjetiti zvuk valova,ili u nekom voćnjaku agruma. Najdraži …prikaži još!
    lu6cka
    navečer prije spavanja, kad je sve spremno za počinak nema mi većeg gušta nego zapaliti si svoju svijeću s mirisom lavande i pročitati koju stranicu knjige koju trenutno čitam i sve dobro zaliti domaćim sokom od bazge...:) uživam u svojih …prikaži još!
  • Default avatar -
    ines668
    vjerojatno sam jedna od rijetkih koja svaki dan upali barem 3-4 lučice i uz to jednu veliku, mirisnu svijeću. obožavam vaniliju jer me smiri i opusti, a i moji se ukućani na nju ne tuže... moj mali sin voli miris …prikaži još!
  • Default avatar -
    ciara1202
    Moj omiljeni Yankee candle miris je Christmas cookie iz božićnog asortimana. Prekrasno nešto! Pretpostavljate da i inač volim slatkaste mirise, koji mirišu po bakinim kolačima, slasnom sladoledu ili najfinijem frapeu! Upalim si svjećicu, zalegnem sa psom na kauč i tako …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.