Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Najdraži miris svijeće mi je Sicilian lemon. Uz njega se najbolje mogu opustiti zato što je miris intenzivan, osvježavajući i jednostavno prekrasan. Općenito sam ljubiteljica limuna kada je papica u pitanju, a što se tiče mirisa, tu se isto javljam.
…prikaži još! Osim što miris opušta, uvijek mi da nekakvu dobru inspiraciju i nakon udaha takvoga mirisa, odmah se osjećam puno bolje.
Najdraži miris-miris lavande,miris koji nježno umiruje osjetila,podsjeća na more,zvuk cvrčaka,šum valova...
miris koji nam daje smiraj duše,olakšava san,opušta i emotivno relaksira....
p.s. i tjera komarce :)
Yankee Candle svijeće nisu obične svijeće one stvaraju ugođaj i mirisnu oazu moga doma, osvjetljuju ga i služe kao dekoracija, također ih koristim kao aromaterapiju. Njihov miris mediteranskog vrta vraća me u djetinjstvo. Utječu na moju psihu i zdravlje, poboljšavaju
…prikaži još!avaju mi koncentraciju.
obožavam miris mošusa...nakon što upalim sviću, skuham tursku kavu, sidnem na balkon, a miris sviće me odvede daleko putevima bliskog istoka i prepustim se njihovim čarima...bar na nekoliko tih minuta...a ovaj vaš turquise skay bi mi baš dobro došao na
…prikaži još! stolu na balkonu, u ovo lipo prolitje vrime :)
Uživam u mirisu lavande, ružmarina i ostalog mediteranskog bilja. Cvjetni mirisi mediterana opuštaju me od stresa, brige i napetosti i olakšava trenutke provedene daleko od mora. Miris lavande pritom me podsjeća na ljeto, bezbrižno djetinjstvo, igru i šetnju uz obale
…prikaži još! mora i na brojne pčelice koje zuje oko njenih ljubičastih cvjetova.
U svom tom oduševljenju Yankee svijećama zaboravih navesti još samo nešto; Najdraži mirisi svijeća su mi ipak oni "drvenasti" i orijentalni, pomalo mistični i daleki, nesvakidašnji i sanjivi koji podsjećaju na rascvjetalo drvo u najdraže godišnje doba, šećernu pjenu i
…prikaži još! omiljeni parfem, bezbrižna ljetna popodneva i djetinjstvo.. A čije me mirisne note uvijek iznova odvode u svijet snova.. Neki od njih su neponovljivi mirisi sandalovine, pačulija ili mošusa..
Završiti ću uz riječi poznatog pjesnika:
"How far that little candle throws its beams! So shines a good deed in a naughty world..."
W. Shakespeare
Za Božić sam za probu kupila svijeću mirisa kuhanog vina,i mogu reći da je idealno nadopunjavala atmosferu...cimet,klinčić....mmmmm.Čak je i moje "gunđalo"pitalo kaj to tak fino miriši?Kad smo okitili bor dovoljno je bilo ugasiti svjetlo ,upalitit božićne lampice,osjetiti miris cimeta ,sklopiti
…prikaži još! oči,vratiti se na trenutak mislima u bakinu kuhinji,miris paprenjaka,,i odmah se opustiš, pomladiš
osim klasične vanilije, obožavam miris cimeta..podsjeća me na blagdane, ugodno druženje uz kamin u toplini doma, dok gledamo kroz veliki prozor kako vani padaju velike bijele pahulje a u pozadini sviraju božićne pjesme. Uz mirisne svijeće, grickamo kolačiće sa komadićima
…prikaži još! čokolade i brusnica, pijemo topli čaj i prepičavamo stare dogodovštine i sjećamo se uspomena iz djetinjstva
:)
Moja trogodišnja djevojčica Lana i ja zajedno vježbamo Yogu. Svaki dan prije prakse upalimo svijeću jer ih Lana strašno voli. Govori mi "mama, fino mijiši", dugo ih gleda i uživa.
Najviše volimo svježe voćne mirise i vaniliju.
<3 Namaste <3
Teško je izabrati samo jedan Yankee candle miris jer kad jednom upadnete doslovno pod njihovu čaroliju više vam nema spasa :P Na mene su se već frendovi naučili da mi kao najbolji dar poklone tu svijeću, pa makar bila i
…prikaži još!i malena...Moj najdraži način opuštanja je napokon mir u kući, pripremim si kapućino, stavim neku poslasticu - čokolada, sladoled, kolači, grickalice, uzmem dobru knjigu i upalim Yankee svijeću prema trenutnom raspoloženju - Midnight jasmine ili French vanilla je idealna za ljenčarenje u krevetu dok vas na kraju ne uspava, jedna od dodatnih alternativa je da nađete neku žrtvu koja će vas lijepo izmasirati :P Nema boljeg opuštanja od toga. Drugi način je priuštiti si dugu i osvježavajuću kupku i dugo se namakati i ljenčariti u miru i tišini ili nekoj omiljenoj glazbenoj melodiji dok vas miris svijeće vodi na neku putovanje ili u svijet mašte. Najbolji mi je Bahama breeze za otjerati ovu groznu i dugu zimu, a ovaj predivan laki miris vas toliko uljulja u neku sigurnost, toplinu i ima neki posebni egzotični nježni miris pa si lako možete zamisliti da se nalazite na predivnoj tropskoj plaži i lagano šećete po tisuće malih svjetlucavih zrna pijeska koji se nečujno pomiču pod budnim okom toplog povjetarca, miris tropskog voća, cvijeća i slani miris oceana praćeni šapatom valova koji kao da nam žele ispričati neku priču i ostavljaju nam male tragove slagalice u obliku raznih školjaka u pijesku dok vas lijene zrake sunca pozivaju na odmor, a razigrane životinjice veselo domahuju sa obližnjih stabala.......Ja imam previše mašte :P I nakon što vam se dogodi da vas odjednom strefi poziv prijatelja ili rodbine da će iznenada doći, najbolji spas vam je opet Yankee candle, moji favoriti Fruit fusion ili Mango peach salsa, cijela kuća vam brzo počne mirisati apsolutno predivno i osvježavajuće i na kraju cvjetate dok vas drugi hvale kako lijepo miriši u vašoj kući i pitaju kako ste to postigli, a vi imate smiješak Mone Lise na sebi ;)
Najdraži mi je miris limuna, svjež i ugodan. Volim kad zapalim svijeću s mirisom limuna, osvježi mi i oraspoloži da. Mirisne svijeće koristim u raznim prigodama, povodom blagdana ali i ljeti, na terasi, u večernjim satima. Stvaraju posebnu, romantičnu i
…prikaži još! opuštenu atmosferu.
Vanilija je moj omiljeni miris i svijeće i parfema i kolača...
U hladne zimske dane volim sjesti uz radijator s nekom zanimljivom knjigom i uz upaljenu svijeću s mirisom vanilije! Uživancija...
Obožavam miris vanilije i cimeta, vraća me u prekrasno djetinstvo i sjeća na moju dragu bakicu koje više nema. Volim svijeće u kupaonici, kad se kupam, opuštam i odmaram, i tada, u mislima sam sa mojom najdražom bakom.
Slučajno sam otkrila Yankee Candel.Moram priznati prvo me je privukao neobičan izgled,i odlučila sam isprobati.I nisam požalila. Miris je uistinu vjerodostojan i izražajan,kao da se nalazite negdje na moru -gotovo da možete osjetiti zvuk valova,ili u nekom voćnjaku agruma. Najdraži
…prikaži još!ži miris me je voćni agruma i novi turkquise sky,a najviše ih volim koristiti kada imam ono vrijeme za sebe,uz dobru knjigu ili ugodno društvo!
navečer prije spavanja, kad je sve spremno za počinak nema mi većeg gušta nego zapaliti si svoju svijeću s mirisom lavande i pročitati koju stranicu knjige koju trenutno čitam i sve dobro zaliti domaćim sokom od bazge...:) uživam u svojih
…prikaži još! par minuta mira, naravno da zaspem već nakon prve strane knjige, ali to je za moj gušt:)
vjerojatno sam jedna od rijetkih koja svaki dan upali barem 3-4 lučice i uz to jednu veliku, mirisnu svijeću. obožavam vaniliju jer me smiri i opusti, a i moji se ukućani na nju ne tuže... moj mali sin voli miris
…prikaži još!s mora pa svaki put od njega na poklon dobijem neku "morsku" varijantu svijeće.. kakva god, samo da gori :)
Moj omiljeni Yankee candle miris je Christmas cookie iz božićnog asortimana. Prekrasno nešto! Pretpostavljate da i inač volim slatkaste mirise, koji mirišu po bakinim kolačima, slasnom sladoledu ili najfinijem frapeu! Upalim si svjećicu, zalegnem sa psom na kauč i tako
…prikaži još!tako se u slasnom mirisu prostorije opuštamo skupa :)
Dobitnici Yankee Candle svijeća!
Komentari 166
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.