Komentari 166

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    majamajchy
    Koji mi je najdraži miris svijeće? To mi je kao da me pitate koja mi je najdraža čokolada, hihihi. Obožavam mirisne svijeće i stvarno ih stalno palickam. Nikada ne kupim dvije iste svijeće, uvijek kupujem različite mirise i svi su …prikaži još!
  • Default avatar -
    BabyCakes
    C_vjetne mirise volim, ali voćnima ne mogu da odolim. H_tjela bih isprobati sve, male Yankee svijeće, srednje i velike. E_sencije voća, ljeta i mora, da se zamislim na plaži ispod bora... R_adost da osjetim u trenu, uz miris livade koji …prikaži još!
  • Default avatar -
    smucalica
    A nema od čokolade?
    lila17
    Obožavam mirisne svijeće. Najdraže mi je kad ih zapalim kod dečka za romantični dojam i predivan miris, što odmah znači da se tehnologija gasi, uz to se idealno paše ambijentalni jazz i boca vina. Relakascija zagarantirana, prava terapija... Najviše volim …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tamia
    Narančin miris najviše volim, toj divoti ne mogu da odolim. Jagoda slatka također je fina, predivan miris, to je milina. Ugasim svijetlo, upalim svijeću, i tada osjećam toplinu i sreću. Miris njezin prostorijom se širi, tako ugodan, da me potpuno …prikaži još!
  • Default avatar -
    ilovenature
    Prvi put sam se susrela sa Yankee Candle svijećama kada sam bila u Milleru. Zamjetila sam neku neobičnu svijeću zanimljivih mirisa. Pomirišala sam jednu i nisam mogla odoljeti da ih pomirišim sve. Stajala sam kraj svijeća još narednih pola sata. …prikaži još!
  • Default avatar -
    Vanila
    Kad se spusti noć mirisi raznih svijeća pomažu mi da se opustim od svakidašnje napetosti i nemira. Najdraži miris mi je miris proljetnog cvijeća koji nam u ovo vrijeme nedostaje baš kao i proljetno sunce. Voljela bi isprobati jedan takav …prikaži još!
  • Default avatar -
    bucocar
    Miris drveta...ne znam zašto ali kada supruga upali svijeću podsjeti me na djetinjstvo,šumu,suho sijeno...na lijepe trenutke koje sam proveo sa prijateljima u igri,životu bez briga,pameti, na sviježem zraku.Na moju Slavoniju ,pokojnoga tatu i sreću.Obožavam trenutke kada se i danas uz …prikaži još!
  • Default avatar -
    Bozur
    vanilija,jasmin...rose upalim svječicu i jednostavno odlutam u djetinjsto i neki bolji svijet
  • Default avatar -
    sbotica
    Midnight Jasmin – miris za dom mističnog i zavodljivog mirisa jasmina - volim taj miris, zavede me svaki put i blokira razum, u tim trenucima spremna sam se popeti i na Himaluju da mi netko kaže da će me tamo …prikaži još!
  • Default avatar -
    ninazg
    Najdraži mirisi svijeća ovise mi o raspoloženju, dijelu dana, godišnjem dobu, čak i o tome koji je dan u tjednu! U proljeće volim citrusne mirise, mirise buđenja, energije, mirise koji mi bude sva osjetila i daju taj potrebni "kick" kad …prikaži još!
  • Default avatar -
    lovrinjogaucho
    Naranča za zimu a vanilija ostali dio godine moji su omiljeni mirisi svijeće. Svaku večer kad uspavamo malca, suprug i ja, upalimo svijećice i gledamo film. Kada si priredim kupku obvezno su i svijeće oko mene. Inače volim svježe mirise …prikaži još!
  • Default avatar -
    jasna460
    Moj najdraži miris svijeće je miris ljubičice jer se uz nju osjećam mlado, slatko i lagodno. Kad me dan iscrpi i kad jednostavno ne mogu nigdje sjednem na krevet, otvorim u sobi prozor i vrata i udišem miris ljubičice iz …prikaži još!
  • Default avatar -
    MATIJABISKUP
    kad mirisnu svijeću palim, njihov miris me mami, a želja za tobom se javi.
  • Default avatar -
    Martina812
    Obožavam miris cvjeća u svom domu jer me to opušta i imam osjećaj kao da ležim na livadi prepunoj cvjeća!Opuštam se na taj naćin da ugasim svijetla i upalim svijeću koja miriše na cvjeće,a ja zaklopim oči i zamišljam da …prikaži još!
  • Default avatar -
    imisetic
    Moj najdraži miris svijeće jest citronela, slatka naranča i cimet kora. Daju svježinu domu i stvaraju ugodnu atmosferu. Najčešće ih zapalim tijekom tjednog čišćenja :) Njihov intenzivan miris mi olakšava rad, sprječavanja živciranje zbog nereda i količine posla ;) te …prikaži još!
    itonkovi
    I moj dečko voli mirisne svijeće :P
  • Default avatar -
    tarantula
    Uvečer,u zimskim mjesecima sa mirisom vanilije koja gori svaku večer nestane sav stres i svi smo nekako bolje volje,opušteniji i vedriji.Ne znam dali umišljam ali od kada ih palimo duša nam je laganija a živci čvršči.Kuća ima toplinu i ugodnije …prikaži još!
  • Default avatar -
    reni16
    Cimet i jabuka, moj wellnes je kada sam napokon sama doma uz pucketanje iz kamina i zapaljenu mirisnu svijeću...to je to
  • Default avatar -
    ciara1202
    Moj omiljeni Yankee candle miris je Christmas cookie iz božićnog asortimana. Prekrasno nešto! Pretpostavljate da i inač volim slatkaste mirise, koji mirišu po bakinim kolačima, slasnom sladoledu ili najfinijem frapeu! Upalim si svjećicu, zalegnem sa psom na kauč i tako …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.