Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Koji mi je najdraži miris svijeće? To mi je kao da me pitate koja mi je najdraža čokolada, hihihi. Obožavam mirisne svijeće i stvarno ih stalno palickam. Nikada ne kupim dvije iste svijeće, uvijek kupujem različite mirise i svi su
…prikaži još! mi super. Uvijek volim nešto novo, nove oblike, čaše, pakiranja, mirise, boje, pa ako izađe neka nova svijeća, nadrapala je :) Često ih upalim preko dana, ali najčešće ipak navečer kad se gleda tv ili neki film. Pogasim sva svjetla, samo svijeće gore i atmosfera je baš super (ne preporučujem jedino uz horore, ipak :P).
C_vjetne mirise volim, ali voćnima ne mogu da odolim. H_tjela bih isprobati sve, male Yankee svijeće, srednje i velike. E_sencije voća, ljeta i mora, da se zamislim na plaži ispod bora... R_adost da osjetim u trenu, uz miris livade koji
…prikaži još!oji me vraća u vremenu.
R_ijetke trenutke mira da provedem uz miris svijeće dok glazba svira
I_ntenzivna naranča ili žuti maslačak, bijeli jamsmin i vjetra dašak
E_nergični tropski miris topline, zove me i zavodi me.
S_latka jagoda ulazi u snove, dok mirisi noću oko mene plove.
O_pojni mirisi ispunjavaju stan, uljepšaju mi baš svaki dan.
N_ekad je potrebno upravo to, da ukloni stres i pruži zadovoljstvo.
S_nježni su se dani jako odužili, ali meni radost pružili
N_aravno ne zbog hladnoće, već mirisa koje uz snijeg daje jedno voće
O mirisu Cherries on Snow se radi, cijelu zimu mi zasladi.
W_ow, kako su novi mirisi fini, voljela bih jedan od njih u blizini.
Obožavam mirisne svijeće. Najdraže mi je kad ih zapalim kod dečka za romantični dojam i predivan miris, što odmah znači da se tehnologija gasi, uz to se idealno paše ambijentalni jazz i boca vina. Relakascija zagarantirana, prava terapija... Najviše volim
…prikaži još!volim one s mirisom višnji ili neke posebne mješavine...
Narančin miris najviše volim, toj divoti ne mogu da odolim. Jagoda slatka također je fina, predivan miris, to je milina. Ugasim svijetlo, upalim svijeću, i tada osjećam toplinu i sreću. Miris njezin prostorijom se širi, tako ugodan, da me potpuno
…prikaži još!potpuno smiri.
Samo na lijepe stvari mislim tada,
pozitivnost mojim mislima vlada.
Zamislim se u zelenoj prirodi,
na obalu i plažu miris me vodi.
Pa na planine i visoke gore,
s kojih se vidi blistavo more.
Ti trenutci ispunjeni su srećom,
tako ja uživam s mojom svijećom. :)
Prvi put sam se susrela sa Yankee Candle svijećama kada sam bila u Milleru. Zamjetila sam neku neobičnu svijeću zanimljivih mirisa. Pomirišala sam jednu i nisam mogla odoljeti da ih pomirišim sve. Stajala sam kraj svijeća još narednih pola sata.
…prikaži još! Najviše me oduševila ona koja miriši na čisto oprano rublje. Odmah se zamislim u zagrljaju jastuka i mirisne posteljine kada ju mama opere.
Kad se spusti noć mirisi raznih svijeća pomažu mi da se opustim od svakidašnje napetosti i nemira. Najdraži miris mi je miris proljetnog cvijeća koji nam u ovo vrijeme nedostaje baš kao i proljetno sunce. Voljela bi isprobati jedan takav
…prikaži još! miris Yankee Candle svijeća!
Miris drveta...ne znam zašto ali kada supruga upali svijeću podsjeti me na djetinjstvo,šumu,suho sijeno...na lijepe trenutke koje sam proveo sa prijateljima u igri,životu bez briga,pameti, na sviježem zraku.Na moju Slavoniju ,pokojnoga tatu i sreću.Obožavam trenutke kada se i danas uz
…prikaži još!z taj miris najbolje opustim i napunim baterije za sljedeći dan...dan pun obaveza,briga i rada.
Midnight Jasmin – miris za dom mističnog i zavodljivog mirisa jasmina - volim taj miris, zavede me svaki put i blokira razum, u tim trenucima spremna sam se popeti i na Himaluju da mi netko kaže da će me tamo
…prikaži još!amo dočekati grančica jasmina (iako znam da tamo toga nema)
Najdraži mirisi svijeća ovise mi o raspoloženju, dijelu dana, godišnjem dobu, čak i o tome koji je dan u tjednu! U proljeće volim citrusne mirise, mirise buđenja, energije, mirise koji mi bude sva osjetila i daju taj potrebni "kick" kad
…prikaži još! proljetni umor sredinom tjedna uzme svoj danak.
U jesen i zimi sam češće raspoložena za vanilijaste mirise, slatke i tople. Za njih imam osjećaj da me grle u kišnim večerima dok čitam knjigu, uživam u kupki ili gledam neku zanimljivu seriju.
Naranča za zimu a vanilija ostali dio godine moji su omiljeni mirisi svijeće. Svaku večer kad uspavamo malca, suprug i ja, upalimo svijećice i gledamo film. Kada si priredim kupku obvezno su i svijeće oko mene. Inače volim svježe mirise
…prikaži još! parfema i osvježivača pa me ovaj Vaš Turquise sky skroz zainteresirao.
Moj najdraži miris svijeće je miris ljubičice jer se uz nju osjećam mlado, slatko i lagodno. Kad me dan iscrpi i kad jednostavno ne mogu nigdje sjednem na krevet, otvorim u sobi prozor i vrata i udišem miris ljubičice iz
…prikaži još! upaljene svijeće, koji pluta sobom u obliku plesačica od dima i taj miris cvijeća, ljubičica odnosi me u sjećanja na moju mladost kad sam s bakom hodala brežuljkom i lovila leptire dok je baka brala ljubičice i zvala me kući. Moja svijeća ljubičice je ružičasta i ima malu vrpcu na, kojoj piše moje ime. Svaki dan je upalim poslije večere i gledam u proljeće kroz prozor. Ljubičica me opušta i njezin miris me poziva na avanturu sreće i blagostanja, koji briše sve moje brige. :-)
Obožavam miris cvjeća u svom domu jer me to opušta i imam osjećaj kao da ležim na livadi prepunoj cvjeća!Opuštam se na taj naćin da ugasim svijetla i upalim svijeću koja miriše na cvjeće,a ja zaklopim oči i zamišljam da
…prikaži još!a sam na livadi prepunoj cvjeća!
Moj najdraži miris svijeće jest citronela, slatka naranča i cimet kora. Daju svježinu domu i stvaraju ugodnu atmosferu. Najčešće ih zapalim tijekom tjednog čišćenja :) Njihov intenzivan miris mi olakšava rad, sprječavanja živciranje zbog nereda i količine posla ;) te
…prikaži još! potiče opuštanje. Prije spavanja mi odgovara miris lavande koji, kad se proširi spavaćom sobom, pomaže da zaspim kao beba.
Uvečer,u zimskim mjesecima sa mirisom vanilije koja gori svaku večer nestane sav stres i svi smo nekako bolje volje,opušteniji i vedriji.Ne znam dali umišljam ali od kada ih palimo duša nam je laganija a živci čvršči.Kuća ima toplinu i ugodnije
…prikaži još! je pregrmiti tešku i ove godine dugu zimu.Vanilija je čistoća i znak domaće atmosfere iz bakine kuhinje gdje je uvijek visila suha vanilija.
Moj omiljeni Yankee candle miris je Christmas cookie iz božićnog asortimana. Prekrasno nešto! Pretpostavljate da i inač volim slatkaste mirise, koji mirišu po bakinim kolačima, slasnom sladoledu ili najfinijem frapeu! Upalim si svjećicu, zalegnem sa psom na kauč i tako
…prikaži još!tako se u slasnom mirisu prostorije opuštamo skupa :)
Dobitnici Yankee Candle svijeća!
Komentari 166
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.