Kako sam u zadnje vrijeme stalno pod stresom zbog zadnjeg ispita, treba mi nešto da se opustim i tako napunim svoje baterije za novi dan učenja.. najviše me opušta Midnight Jasmin.. legnem na krevet, zatvorim oči, a miris svijeće Yankee Candle prizove mi lijepe misli.. a i mojoj mami će dobro doći opuštanje uz Yankee Candle jer i nju pogađa moj stres i nervoza..tako da Ćete usrećit i mene i moju mamu..
Kad se spusti noć mirisi raznih svijeća pomažu mi da se opustim od svakidašnje napetosti i nemira. Najdraži miris mi je miris proljetnog cvijeća koji nam u ovo vrijeme nedostaje baš kao i proljetno sunce. Voljela bi isprobati jedan takav miris Yankee Candle svijeća!
Garden Hideaway, knjiga, kavica i mantranje kako stiže proljeće na moru u meni u Slavoniji u kojoj sve miriši još na zimu...mantram tako uz lagane gušte i Yankeel Candle svijeću....mmmmmm...i kada zažmirim osjetim lagani povjetarac i sunce kako me miluje...ups..ne nesmijem otvoriti oči...neeeee kiša...oki opet žmirim i opojni miris svijeće me vraća na mediteran i u proljeće...pravi vremeplov u ove dane..
Dvoje male djece i stresna i užurbana svakodnevica iscrpe i zadnji atom snage. Stoga, kad uhvatim malo vremena samo za sebe, upalim Yankeel Candle svijeću, zamotam se u dekicu uz šalicu omiljenog čaja i lagano žensko štivce. Tada uživaju sva moja osjetila. Uz ove hladne i tmurne dane ovako lakše dočekam proljeće. Omiljene su mi voćne note.
vanilija,jasmin...rose
upalim svječicu i jednostavno odlutam u djetinjsto i neki bolji svijet
Nakon cjelodnevne strke i stresa, obaveza i trčanja za klincima, savršen način opuštanja: kupka i mirisne svijeće. Još ako se ubaci nešto slatko.... raj.... Volim voćne note ali i lavanda mi je super.
Oduvijek sam obožavala svijeće...Dok sam bila manja igrala bi se voskom i svijećom dok su dosadni odrasli razgovarali ;) Danas sam ja jedna od odraslih koja razgovara ali i dalje volim kad mi dođu prijatelji upaliti svijeću koja uz to i miriše. Vesele me takve male stvari. Obavezno palim svijeću dok gledam filmove,a i kupke nisu loše uz dobru mirisnu svijeću,samo rijetko se nađe vremena za njih. Volim sve što miriši svježe i što podsjeća na miris mora,ali volim i nježnije voćne mirise koji me vraćaju u djetinjstvo. Mislim da bi Turquise sky bila stvorena za mene...
Sinoć smo došli sa wellnessa i prvo što sam promislila na ulazu u kuću je da moram u shopping po opuštajuće, fine svijeće. Iako večeras nisam mislila dugo provesti na internetu - vidjevši ovaj naslov nisam mogla ne poslati komentar..... obožavam isprobavati nove mirise. Ovisno o raspoloženju volim razne osim vanilije. Voćne su mi osvježavajuće - pogotovo naranču volim, cvjetne isto tako, a najdraže su mi kombinacije. Rituali su naravno opuštajući, zagasim svjetla, napravim čaj ili kavicu, malo čokolade, pa uz lap-top ili knjigu uživam.... Ljeti isto tako u vrtu, a kad vidim ovu prekrasnu kombinaciju jasmina i naranče, ma tko joj može odoljeti.... baš za mene.... Evo je kasno.... vrijeme za spavanje.... a sutra odmor uz svijeće.... :)
Već sedam godina prakticiram meditiranje i obožavam sve vrste svijeća i mogu se nazvati ovisnikom o svjećama,te njenih podložaka.Svako večer moju dnevnu sobu obasjava ugondna aroma i atmosfera svijeće.No moram priznati da nisam još upalila yankee candle,te bi rado htjela isprobati With a twist
Kao vecina studenata, zivim s cimericom, i iako to ima prednosti, ima i mana poput njene navike pusenja:( Mirisna svijeca, pogotovo kvalitetna poput yankee candle bi zakamuflirala duahnski dim i spasila me bar na nekoliko dana, jer ako cijela Gunduliceva mirisi kad se vrata trgovine otvore, e onda ce i moj stan:)
Obožavam sve vrste mirisnih svijeća i želio bih osvojiti jednu da uljepša trenutke koje provodim s dragim mi ljudima.
Nakon cjelodnevnog mijenjanja pelena...kada klinci zaspu...kada zavlada apsolutna tišina u mom domu..ja i moja bočica ulja OD LAVANDE odlazimo u beztežinsko stanje duha i tijela ;))
Nakon cjelodnevnog mijenjanja pelena...kada klinci zaspu...kada zavlada apsolutna tišina u mom domu..ja i moja bočica ulja OD LAVANDE odlazimo u beztežinsko stanje duha i tijela ;))
tri put tjedno treniram zajedno sa kćerkom taekwondo pa kad dođemo sa treninga treba nam tuširane i super bi mi došla koja Yankee Candle svijeća za opuštane..... Turquise sky - profinjen umirujuće slani miris koji podsjeća na šum mora i lagano udaranje valova.to je to
Midnight Jasmin – miris za dom mističnog i zavodljivog mirisa jasmina -
volim taj miris, zavede me svaki put i blokira razum, u tim trenucima spremna sam se popeti i na Himaluju da mi netko kaže da će me tamo dočekati grančica jasmina (iako znam da tamo toga nema)
C_vjetne mirise volim, ali voćnima ne mogu da odolim.
H_tjela bih isprobati sve, male Yankee svijeće, srednje i velike.
E_sencije voća, ljeta i mora, da se zamislim na plaži ispod bora...
R_adost da osjetim u trenu, uz miris livade koji me vraća u vremenu.
R_ijetke trenutke mira da provedem uz miris svijeće dok glazba svira
I_ntenzivna naranča ili žuti maslačak, bijeli jamsmin i vjetra dašak
E_nergični tropski miris topline, zove me i zavodi me.
S_latka jagoda ulazi u snove, dok mirisi noću oko mene plove.
O_pojni mirisi ispunjavaju stan, uljepšaju mi baš svaki dan.
N_ekad je potrebno upravo to, da ukloni stres i pruži zadovoljstvo.
S_nježni su se dani jako odužili, ali meni radost pružili
N_aravno ne zbog hladnoće, već mirisa koje uz snijeg daje jedno voće
O mirisu Cherries on Snow se radi, cijelu zimu mi zasladi.
W_ow, kako su novi mirisi fini, voljela bih jedan od njih u blizini.
Pineapple Cilantro - najdraži miris svijeća mi je voćni miris. Kupovala sam svakakve svijeće kako bi unijela miris u stan, međutim niti jedna svijeća mi nije donijela ono što sam željela- dugotrajan voćni miris u stanu. Stoga bih željela isprobati ove svijeće, jer mi se čini kako će one biti upravo ono što sam tražila. Studentica sam i volim uz dosadno gradivo upaliti mirisnu svijeću kako bi mogla uživat u njenom mirisu i opustit se :)
Ima više mirisa svijeća koje obožavam. To su osvježavajući limun, naranča i ostali citrusi, jasmin te lavanda. Uz njih se opuštam na najjednostavniji način. Upalim svijeće, a ja se zavalim na krevet ili u kadu i uživam! Bitno mi je da mirisi nisu preintenzivni, nego onako laki i blagi.
Najviše volim kada umorna dođem s posla,zavalim se u fotelju,pustim muziku,zapalim mirišljavu svijeću-vaniliju,ali može i bilo koju drugu i opuštam se ne razmišljajuči o ničem samo uživam.
Da bih osjetila što veću sreću,
na proljeće upalim mirisnu jorgovan svijeću!
Dok se ljeti opuštam uz bevandu,
upalim mirisnu svijeću lavandu!
Dok u jesen gledam lišće kako pada,
opušta me miris svijeće od naranče i topla kada!
Dok zimi topli čaj pijem,
uz Yankee Candle svijeću se grijem!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji