Najdraži miris mi je ruža ! Kada osjetim taj miris jednostavno zatvorim oči i zamislim da sam u vrtu u nekom paviljonu u hladu. Čujem cvrkut ptica, osjetim opuštajući miris ruže i sve brige ovog svijeta su izvan tog mog malog svijeta !
Moj najdraži miris je Garden Hideaway jer mi donosi dugo očekivano proljeće koje nikako da stigne :/ Njaviše se opuštam tako da upalim svijeću, pustim glazbu i ležim :)
Njdraži mirisi su mi lagano voćni i cvjetni mirisi koje uvijek palim kad se bavim poslovima vezanim uz svoj posao odgojiteljice koji me ionako opušta, a sa upaljenom svijećom doživljaj je samo još bolji :)
Lavanda, taj miris me najviše opušta. Podsjeća me na more i sunce gdje sam najsretnija. Zato si zapalim nekoliko svjećica, napunim kadu vodom, legnem i uživam.
Najdraži miris mi je ''paradice spice'' jer je zaista očaravajuć i ugodno opušta. kad se opuštam uz njega odputujem na posebno mjesto i opuštam se maksimalno i uživam u posebnim notama tog mirisa. Također volim i ''summer scoop'' jer me neodoljivo podsjeća na tople ljetne dane uz fini slatkasti miris!
pozdrav,
sad da ću biti među najboljima-neću jer nisam baš neki pisac, više riječi pretvorim u djela. :) inače volim miris vanilije, mošusa i naranče koja jako pozitivno djeluje na čovjeka, i skoro uvijek imam mirisne lučice ili svijeće ili posudicu s eteričnim mirisnim uljima ili one mirisne štapiće u svojem domu tako da su oni moja svakodnevnica i mogu reći bez srama da sam na neki način i ovisnica o njima, volim fini i ugodan miris doma. stvarno neznam šta da napišem a mislim da je i ovoliko dosta da osvojim koju nagradu! hvala i lp od mene!!
Obožavam miris vanilije i cimeta, vraća me u prekrasno djetinstvo i sjeća na moju dragu bakicu koje više nema. Volim svijeće u kupaonici, kad se kupam, opuštam i odmaram, i tada, u mislima sam sa mojom najdražom bakom.
Najdraži miris mi je ''paradice spice'' jer je zaista očaravajuć i ugodno opušta. kad se opuštam uz njega odputujem na posebno mjesto i opuštam se maksimalno i uživam u posebnim notama tog mirisa. Također volim i ''summer scoop'' jer me neodoljivo podsjeća na tople ljetne dane uz fini slatkasti miris! uz njih se opuštam tako da upalim svijeću i pustim si neku relaksirajuću pjesmu. neopisiv osjećaj!
Najdraži mirisi svijeća ovise mi o raspoloženju, dijelu dana, godišnjem dobu, čak i o tome koji je dan u tjednu! U proljeće volim citrusne mirise, mirise buđenja, energije, mirise koji mi bude sva osjetila i daju taj potrebni "kick" kad proljetni umor sredinom tjedna uzme svoj danak.
U jesen i zimi sam češće raspoložena za vanilijaste mirise, slatke i tople. Za njih imam osjećaj da me grle u kišnim večerima dok čitam knjigu, uživam u kupki ili gledam neku zanimljivu seriju.
obožavam miris mošusa...nakon što upalim sviću, skuham tursku kavu, sidnem na balkon, a miris sviće me odvede daleko putevima bliskog istoka i prepustim se njihovim čarima...bar na nekoliko tih minuta...a ovaj vaš turquise skay bi mi baš dobro došao na stolu na balkonu, u ovo lipo prolitje vrime :)
Miris mediteranskog vrta bi definitivno meni bio najdraži(kada bi ga probala)! Obožavam proljeće i sve mediteranske mirise(a nemam vrt)!Bilo bi lijepo uživati u mirisima: lavande,smilja,komorača,majčine dušice,bosiljka i ružmarina...samo pripaziti da propuh sve čarobne mirise ne otpuše!
Moj omiljeni Yankee candle miris je Christmas cookie iz božićnog asortimana. Prekrasno nešto!
Pretpostavljate da i inač volim slatkaste mirise, koji mirišu po bakinim kolačima, slasnom sladoledu ili najfinijem frapeu!
Upalim si svjećicu, zalegnem sa psom na kauč i tako se u slasnom mirisu prostorije opuštamo skupa :)
Moj omiljeni miris je miris mog najdražeg muškarca. Svaki put kad mi raspoloženje malo padne, kad me zaboli glava, kad mi zatreba poticaj da u ovom ludom životu krenem dalje ili kada se jednostavno želim opustiti od tog istog života, približim se njemu, "šnjofnem" ga malo, nasmiješim i pokušam što dulje zadržati u nosnicama. Ponekad mi se čini da je taj miris moja osobna droga...
najdraži miris svijeće mi je jabuka i cimet. najviše me opušta kada prigušim svjetlo, upalim lijepu mirisnu svijeću,te CD s opuštajućom ili klasičnom glazbom. tada zaronim u neki potpuno drugačiji svijet u kojem lebdim na oblacima,gdje nema briga i gdje su svi nasmijani :)također me opušta i mirišljava kupka uz miris svijeće,te dobra glazba i knjiga,tada je cijeli svijet moj!
Naranča za zimu a vanilija ostali dio godine moji su omiljeni mirisi svijeće. Svaku večer kad uspavamo malca, suprug i ja, upalimo svijećice i gledamo film. Kada si priredim kupku obvezno su i svijeće oko mene. Inače volim svježe mirise parfema i osvježivača pa me ovaj Vaš Turquise sky skroz zainteresirao.
Uvijek sam voljela vaniliju. Bilo to u kombinaciji sa sladoledom, čokoladama, u kremama za tijelo, tortama, sjajilima, ma svemu. Njen tajanstveni miris me vodio u najdalje krajeve svijeta, gdje se beru mahune vanilije i koriste za čaj. U meni je njen miris uvijek budio posebna osjetila i vraćala u rano djetinjstvo kada je usred ljeta moja majka pravila tortu od malina i vanilije, za prste polizati i pustiti sva osjetila da uživaju u toj čaroliji. Zato i dan danas samo gledam što je od vanilije da si mogu kupiti, pa tako koristim i mirisne svijeće. Kada uhvatim vremena samo za sebe, između poslova, djece i gradske vreve, upalim si par svijeća i stavim na kadu, pustim toplu vodu i stavim kreme za kupanje, pogodite od čega? Tako zalegnem na pola sata - sat, otputujem daleko dok moj nos i koža upijaju ovaj savršeni miris. Nakon ovog rituala osjećam se kao nova. Miris vanilije me vratio u život, napunio energijom i opet sam spremna na sve obaveze jer znam da postoji ona, koja je uvijek tu da me oraspoloži, u bilo kojem obliku.
u ovim , sve samo ne proljetnim danima, zapalim svijeću lavande,koja me podsjeti na , nadam se, skorašnje ljetne dane... odlutam u ljeto i zaboravim na sve.... predobro, nije li? :)
Kumca mi je davnih dana obečala kupiti te " najfinije na svjetu svječke koje jednostavno moooorraaaammmm imati" kako je opisla; ali, od svječki još ništa a ja čekam i čekam i čekam.
Vjerujem da je kravica ( sem kaj je zdrava ) šire ruke od moje kumce pa ću ja ipak do Yankee svječkica; moj doma vapi za njima.
Ok, kumu nedam mjenjati :D
Yankee candleee woooohooooo.
Pozdrav
Miris cimeta - podsjeća me na tople, zimske večeri uz kolače i šalicu čaja s najdražom osobom <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji