Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Obožavam miris ruže. Idealna su mi ljetna predvečerja na selu kod mojih roditelja. Velika terasa okružena zelenilom i blagi povjetarac, daleko od užurbane i stresne gradske svakodnevice. Zapalim nekoliko mirisnih svijeća i uz čašicu vina, na velikoj ljuljački čitam omiljene
…prikaži još! knjige, a misli pustim da odlutaju gdje god požele. Mir i tišina s tek pokojim cvrkutom ptica te svjež zrak nošen mojim omiljenim mirisom ruže idealna je antistres terapija vrednija od bilo kakvog wellnessa, a uz to i potpuno besplatna. :)
Uvijek sam voljela vaniliju. Bilo to u kombinaciji sa sladoledom, čokoladama, u kremama za tijelo, tortama, sjajilima, ma svemu. Njen tajanstveni miris me vodio u najdalje krajeve svijeta, gdje se beru mahune vanilije i koriste za čaj. U meni je
…prikaži još! njen miris uvijek budio posebna osjetila i vraćala u rano djetinjstvo kada je usred ljeta moja majka pravila tortu od malina i vanilije, za prste polizati i pustiti sva osjetila da uživaju u toj čaroliji. Zato i dan danas samo gledam što je od vanilije da si mogu kupiti, pa tako koristim i mirisne svijeće. Kada uhvatim vremena samo za sebe, između poslova, djece i gradske vreve, upalim si par svijeća i stavim na kadu, pustim toplu vodu i stavim kreme za kupanje, pogodite od čega? Tako zalegnem na pola sata - sat, otputujem daleko dok moj nos i koža upijaju ovaj savršeni miris. Nakon ovog rituala osjećam se kao nova. Miris vanilije me vratio u život, napunio energijom i opet sam spremna na sve obaveze jer znam da postoji ona, koja je uvijek tu da me oraspoloži, u bilo kojem obliku.
Božićno vrijeme je nezamislivo bez mirisa cimeta i bora... To je oduvijek bio moj omiljeni zimski miris...
No sad želim proljeće, želim miris svježe rose, proljetnog cvijeća i svježine...
Beach Wood mi je najdraža...podsjeća me na miris mora u Tunisu na maturalcu,zalazak sunca,provod do ranih jutarnjih sati,pjevanje i plesanje na plaži uz naravno neke "spasioce" na plaži...podsjeća malo i na neku ukusnu večericu uz kamin i čašu vina...;)
Moj omiljeni miris Yankee Candle je Cherries On Snow jer volim slatke voćne mirise. Svijeća je toliko jaka da prilikom otvaranja zamiriše pola sobe, čini mi se u trenu. Kad se upali miriši nježnijim mirisom, a traje...čini mi se vječno.
…prikaži još! Uz svijeće se opuštam u večernjim satima kada sam s dragim kod kuće i odmaramo ili ju upalim u kupaonici kada si priprem kupku. Tada mi odgovara Coastal Waters ili French Lavander svijeća u čaši. Svijeće u staklenci obožavam jer poslije izgaranja svijeće ostane staklenka, koja je praktična, i u kojoj držim ukosnice, gumice za kosu i ostale sitne "ženske" stvarčice. Totalno praktično, cool, retro-home made. Like a lot!
Njdraži mirisi su mi lagano voćni i cvjetni mirisi koje uvijek palim kad se bavim poslovima vezanim uz svoj posao odgojiteljice koji me ionako opušta, a sa upaljenom svijećom doživljaj je samo još bolji :)
Pineapple Cilantro - najdraži miris svijeća mi je voćni miris. Kupovala sam svakakve svijeće kako bi unijela miris u stan, međutim niti jedna svijeća mi nije donijela ono što sam željela- dugotrajan voćni miris u stanu. Stoga bih željela isprobati
…prikaži još! ove svijeće, jer mi se čini kako će one biti upravo ono što sam tražila. Studentica sam i volim uz dosadno gradivo upaliti mirisnu svijeću kako bi mogla uživat u njenom mirisu i opustit se :)
Nisam probala ove svijece, nazalost, nisam ih imala priliku osvojiti. Svida mi se Spicedorange jer je privlačan, intenzivan miris naranče, s prirodnim ekstraktima. Uz Yankee Candle svijeće mogu se ugodno opustiti u svom domu jer svijeće dugo traju, lijepo i
…prikaži još!po i intenzivno mirisu jer imaju prava ulja. Voljela bi ih osvojiti i probati kako bi moj dom bio ugodnije, mirisnije i opustenije mjesto za mene i moje ukucane.
Već sedam godina prakticiram meditiranje i obožavam sve vrste svijeća i mogu se nazvati ovisnikom o svjećama,te njenih podložaka.Svako večer moju dnevnu sobu obasjava ugondna aroma i atmosfera svijeće.No moram priznati da nisam još upalila yankee candle,te bi rado htjela
…prikaži još! isprobati With a twist
Meni najdraži miris svijeće je lavanda i paprena metvica. Lavanda za opuštanje, a paprena metvica za podizanje raspoloženja. Uvijek ispune svoju svrhu. Yankee Candle nikada nisam probala, a voljela bi. O njima se u zadnje vrijeme jako puno piše, s
…prikaži još! razlogom ili ne?, voljela bi znati! Zdrava Krava imaš tu čast uvesti me u Yankee Candle Land, bilo bi mi drago :)
Ups, nisam napisala kako se opuštam uz njih..Nema ništa bolje od kupke u kadi uz fantastičan miris lavandinih svijećica na rubu...S boljom polovicom u kadi,naravno ;))
Nakon cjelodnevne strke i stresa, obaveza i trčanja za klincima, savršen način opuštanja: kupka i mirisne svijeće. Još ako se ubaci nešto slatko.... raj.... Volim voćne note ali i lavanda mi je super.
Htjela bih isporbati Yankee Candle svijeće jer sam o njima čula samo pozitivne komentare :) Volim voćne mirise svijeća. Kad počistim stan,ako poslije ne upalim mirisnu svijeću to mi je kao nedovršen posao pa mi je tako najveći gušt poslije
…prikaži još!e spremanja upaliti sviječicu, skuhati kavu i uživati u svom čistom i mirisnom "carstvu" :)
NAJLJEPŠI MIRIS JE MIRIS JAGODE, ZRELE, SOČNE, MIRIS SE OSJETI, PO CIJELOME STANU, ČAK I U DRUGU PROSTORIJU. MIRIS TOG MALOG, CRVENOG VOĆA PODSJEĆA NA UGODNE TRENUTKE OPUŠTANJA, MIRISNA, PROLJETNA POPODNEVA,JAGODE SA ŠLAGOM, A YANKEE CANDLE SVIJEĆE, PRIDONOSE TOME MILOM
…prikaži još!M UGODJAJU. MIRIS SE OSJETI, ČAK I U DRUGU PROSTORIJU, PRODONOSE TOME SRETNOM, MIRISNOME UGODJAJU
Prošla godina bila mi je izuzetno teška. Teška bolest i još puno problema ušla je u moj dom. Bila sam pod jakim stresom 24 sata na dan. Jedan dan sam "pukla" i mislla da je kraj i da ja više
…prikaži još! ne mogu izdržati sav taj teret koji se nadvio nad mene. Sjetila sam se savjeta moje mame. Rekla mi je da se ona opušta uz mirisnu svijeću. Nisam tome pridavala puno važnosti, ali sada sam odlučila ipak probati sa svjećama. Otišla sam u trgovinu i u jednom kutku police sa svjećicama ugledala malu, pomalo neuglednu svjećicu s mirisom jabuke i cimeta. Kupila sam je. Kod kuće sam upalila svjećicu i legla a kauč. Pustila sam laganu muziku i zaspala. Da, ipak sam se uspjela malo opustiti i nakon dva sata "lakše se disalo". Nisu moji problemi nestali, ali imala sam više snage. Moja mala prijateljica mirisna svjećica postala mi je doista vjerna prijateljica i često smo se mi dve "družile". Ona bi mirisala, a ja bi spavala,ponekad bi ja i suzu pustila i znala sam da ta mala mirisna stvarčica nikome neće reći koliko sam ranjiva i koliko mi je teško. I danas kada je "malo lakše" u mojoj kući se stalno širi prekrasan miris jabuke i cimeta.
Najbolje se u ovo tmurno vrijeme prisjetiti slatkog i mirisnog proljeća uz Yankee Candle :D Prava stvar za opuštenu atmosferu i punjenje baterija nakon zime.
najdraži mi je miris citrusa, osobito naranče! ako koristim ulja, napravim kombinaciju i gotovo svakodnevno gori lampica s mirisnim uljima, ne na sat dva, već cijelo prijepodne, poslijepodne... volim kad mi je prostor u kojem boravim ispunjen mirisima. i na
…prikaži još!na svoj udjecu sam prenjela ljepotu uživanja u mirisnim svijećama ili lampama s uljima. mislim da je imaju veliku moć na naša osjetila, a time i na
osjećaje.
ako trebam nešto opuštajuće, najradije protrljam u dlanovima lavandu, koju uvijek imam doma u jednoj kutiji ( otvorena stoji u mojoj spavaćoj sobi ;) ). predivan mi je njen miris (takodjer i boje), i moja obitelj jako voli lavandu pa tako djeca, naizmjence, spavaju s jednim krasnim jastučićem napunjenim lavandom...
dakle, moj najdraži izbor je lavanda...nježna, divna, opuštajuća, i nadasve ljučibasta....
Obožavam mirisne svijeće. Moj suprug uživa u svojoj kolekciji slonova, a ja u svojim mirisnim svijećama. Kao zaposlena mama mi je jedan od rijetkih trenutaka koje uspijem ukrasti tak kada si pripremim omiljenu kavu, upalim mirisnu svijeću i pustim kompilaciju
…prikaži još! Buddha bar. Volim svježe mirise poput tirkiznog neba,a ta boja me uvijek iznova oduševljava. Divno je biti žena i znati uživati u malim stvarima.
Moj omiljeni Yankee candle miris je Christmas cookie iz božićnog asortimana. Prekrasno nešto! Pretpostavljate da i inač volim slatkaste mirise, koji mirišu po bakinim kolačima, slasnom sladoledu ili najfinijem frapeu! Upalim si svjećicu, zalegnem sa psom na kauč i tako
…prikaži još!tako se u slasnom mirisu prostorije opuštamo skupa :)
Dobitnici Yankee Candle svijeća!
Komentari 166
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.