Komentari 166

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    VeLu
    Obožavam miris ruže. Idealna su mi ljetna predvečerja na selu kod mojih roditelja. Velika terasa okružena zelenilom i blagi povjetarac, daleko od užurbane i stresne gradske svakodnevice. Zapalim nekoliko mirisnih svijeća i uz čašicu vina, na velikoj ljuljački čitam omiljene …prikaži još!
  • Default avatar -
    ellica18
    Uvijek sam voljela vaniliju. Bilo to u kombinaciji sa sladoledom, čokoladama, u kremama za tijelo, tortama, sjajilima, ma svemu. Njen tajanstveni miris me vodio u najdalje krajeve svijeta, gdje se beru mahune vanilije i koriste za čaj. U meni je …prikaži još!
  • Default avatar -
    gomuhr
    Božićno vrijeme je nezamislivo bez mirisa cimeta i bora... To je oduvijek bio moj omiljeni zimski miris... No sad želim proljeće, želim miris svježe rose, proljetnog cvijeća i svježine...
  • Default avatar -
    malakrava94
    Beach Wood mi je najdraža...podsjeća me na miris mora u Tunisu na maturalcu,zalazak sunca,provod do ranih jutarnjih sati,pjevanje i plesanje na plaži uz naravno neke "spasioce" na plaži...podsjeća malo i na neku ukusnu večericu uz kamin i čašu vina...;)
    TanjaLana
    Moj omiljeni miris Yankee Candle je Cherries On Snow jer volim slatke voćne mirise. Svijeća je toliko jaka da prilikom otvaranja zamiriše pola sobe, čini mi se u trenu. Kad se upali miriši nježnijim mirisom, a traje...čini mi se vječno. …prikaži još!
  • Default avatar -
    Linppa
    Njdraži mirisi su mi lagano voćni i cvjetni mirisi koje uvijek palim kad se bavim poslovima vezanim uz svoj posao odgojiteljice koji me ionako opušta, a sa upaljenom svijećom doživljaj je samo još bolji :)
  • Default avatar -
    kovrcavasue1109
    Pineapple Cilantro - najdraži miris svijeća mi je voćni miris. Kupovala sam svakakve svijeće kako bi unijela miris u stan, međutim niti jedna svijeća mi nije donijela ono što sam željela- dugotrajan voćni miris u stanu. Stoga bih željela isprobati …prikaži još!
    Tinna7
    Nisam probala ove svijece, nazalost, nisam ih imala priliku osvojiti. Svida mi se Spicedorange jer je privlačan, intenzivan miris naranče, s prirodnim ekstraktima. Uz Yankee Candle svijeće mogu se ugodno opustiti u svom domu jer svijeće dugo traju, lijepo i …prikaži još!
  • Default avatar -
    ANELEH2
    Već sedam godina prakticiram meditiranje i obožavam sve vrste svijeća i mogu se nazvati ovisnikom o svjećama,te njenih podložaka.Svako večer moju dnevnu sobu obasjava ugondna aroma i atmosfera svijeće.No moram priznati da nisam još upalila yankee candle,te bi rado htjela …prikaži još!
  • Default avatar -
    laurie
    Meni najdraži miris svijeće je lavanda i paprena metvica. Lavanda za opuštanje, a paprena metvica za podizanje raspoloženja. Uvijek ispune svoju svrhu. Yankee Candle nikada nisam probala, a voljela bi. O njima se u zadnje vrijeme jako puno piše, s …prikaži još!
    kristinchi
    Ups, nisam napisala kako se opuštam uz njih..Nema ništa bolje od kupke u kadi uz fantastičan miris lavandinih svijećica na rubu...S boljom polovicom u kadi,naravno ;))
  • Default avatar -
    goga80ovan
    Nakon cjelodnevne strke i stresa, obaveza i trčanja za klincima, savršen način opuštanja: kupka i mirisne svijeće. Još ako se ubaci nešto slatko.... raj.... Volim voćne note ali i lavanda mi je super.
  • Default avatar -
    ANA0711
    Htjela bih isporbati Yankee Candle svijeće jer sam o njima čula samo pozitivne komentare :) Volim voćne mirise svijeća. Kad počistim stan,ako poslije ne upalim mirisnu svijeću to mi je kao nedovršen posao pa mi je tako najveći gušt poslije …prikaži još!
  • Default avatar -
    gmalisevic
    NAJLJEPŠI MIRIS JE MIRIS JAGODE, ZRELE, SOČNE, MIRIS SE OSJETI, PO CIJELOME STANU, ČAK I U DRUGU PROSTORIJU. MIRIS TOG MALOG, CRVENOG VOĆA PODSJEĆA NA UGODNE TRENUTKE OPUŠTANJA, MIRISNA, PROLJETNA POPODNEVA,JAGODE SA ŠLAGOM, A YANKEE CANDLE SVIJEĆE, PRIDONOSE TOME MILOM …prikaži još!
  • Default avatar -
    555
    Miris vanilije,za slobodno nedjeljno popodneu dvoje..e to je moje opustanje:)
  • Default avatar -
    doroteica
    Prošla godina bila mi je izuzetno teška. Teška bolest i još puno problema ušla je u moj dom. Bila sam pod jakim stresom 24 sata na dan. Jedan dan sam "pukla" i mislla da je kraj i da ja više …prikaži još!
    socunkaceti
    Najbolje se u ovo tmurno vrijeme prisjetiti slatkog i mirisnog proljeća uz Yankee Candle :D Prava stvar za opuštenu atmosferu i punjenje baterija nakon zime.
  • Default avatar -
    waterlilly
    najdraži mi je miris citrusa, osobito naranče! ako koristim ulja, napravim kombinaciju i gotovo svakodnevno gori lampica s mirisnim uljima, ne na sat dva, već cijelo prijepodne, poslijepodne... volim kad mi je prostor u kojem boravim ispunjen mirisima. i na …prikaži još!
    1step2far
    Obožavam mirisne svijeće. Moj suprug uživa u svojoj kolekciji slonova, a ja u svojim mirisnim svijećama. Kao zaposlena mama mi je jedan od rijetkih trenutaka koje uspijem ukrasti tak kada si pripremim omiljenu kavu, upalim mirisnu svijeću i pustim kompilaciju …prikaži još!
  • Default avatar -
    ciara1202
    Moj omiljeni Yankee candle miris je Christmas cookie iz božićnog asortimana. Prekrasno nešto! Pretpostavljate da i inač volim slatkaste mirise, koji mirišu po bakinim kolačima, slasnom sladoledu ili najfinijem frapeu! Upalim si svjećicu, zalegnem sa psom na kauč i tako …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.