Komentari 166

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ogisanka
    Mirisna svijeća s mirisom mandarine,naranče ili limuna! Zašto? Zato jer me podsjeća na djetinjstvo,vrt pun prekrasnih voćki s mirisnim plodovima. Kad se vratim s posla,sva umorna i iscrpljena,najviše si volim napraviti toplu pjenušavu kupku i upaliti mirisnu svijeću s mirisom …prikaži još!
    kisica
    Miris limuna jer limun volim i sam po sebi. Što u jelima i pića, te čak i kao sam plod. Limun je svjež, predstavlja nešto predivno i novo, i zato biram opuštanja uz knjigu baš uz njega.
  • Default avatar -
    arielle87
    Miris lavande je moj prvi izbor kod kupnje mirisnih svijeća. Podsjeća me na moju baku, miris svježe opranog rublja i male buketiće tog sušenog cvijeća stavljene u ormar među njene uredno složene plahte. Pomisao na bjelinu plahti, plavoljubičaste cvjetiće, miris …prikaži još!
  • Default avatar -
    nani7
    Najdraži miris mi je Turquise sky, savršena svijeća za morski ugođaj. Plamen polako gori i po zidu pravi sjene, uživam u laganoj glazbi uz kolače omiljene. Dok tako sjedim i pijem mlijeko, misli mi lete tamo daleko... gdje je sve …prikaži još!
  • Default avatar -
    Inchy
    Ima više mirisa svijeća koje obožavam. To su osvježavajući limun, naranča i ostali citrusi, jasmin te lavanda. Uz njih se opuštam na najjednostavniji način. Upalim svijeće, a ja se zavalim na krevet ili u kadu i uživam! Bitno mi je …prikaži još!
    anam6
    MMMM daa ja obožavam mirisne svijeće, Najdraži mirisi su mi jagoda i vanilija nadam se da će proizvesti i čokoladu koju tako obožavam, obavezno jednu upalim nakon što dođem iz škole ,zavalim se u najbolju fotelju i pogledam najdražu seriju …prikaži još!
  • Default avatar -
    AngelinaN123
    MIRIS NARANČE-obožavam jer podsječa na kolače i blagdane,uz dobar film i topao dnevni boravak dok vani u Slavoniji pada snijeg,ovaj miris je "šlag na torti"...
  • Default avatar -
    Trysh
    Miris vanilije u zimske dane dok sjedim omotana najdražom dekom na kauču i uz pomoć knjige i prekrasnih mirisa putujem dalekim zemljama. Miris naranče u proljetne dane kada sa svojim dragim promatram zalaske sunca. Miris mora i lavande podsjećaju me …prikaži još!
  • Default avatar -
    Dijananola
    Moj najdraži miris je miris limuna. :) obožavam taj miris jer djeluje nekako opuštajuće i širi pozitivnu energiju. Svaki put kad se osjećam loše, upalim Yankee Candle i bude mi mnogo bolje! Svijeća je vrh vrhova,i ubjedljivo najbolja barem meni …prikaži još!
  • Default avatar -
    marta1150
    Kako izabrati samo jedan od svih mirisa Yankee Candle-a? Kada bih vec morala izdvojiti, bila bi to Turquise sky jer me podsjecaju na more i Dalmaciju koji mi iz dana u dan sve vise nedostaju, a obavezama sam sprijecena. Najviše …prikaži još!
  • Default avatar -
    sogica
    obožavam mirise citrusa-naranče,limuna.grejpa-osvježavaju,podižu energiju i dobro raspoloženje koje nam svima tako treba.Miris limuna budi u mojim osjetilima osjećaj čistoće,naranča i grejp podsjećaju na kolače,pršte pozitivnom energijom i podižu na noge i kad pomislim da su mi baterije potpuno prazne. Mirisi …prikaži još!
    Mrzla
    Moj najdraži miris svijeće je upravo ovaj opis mirisa za proljetno raspoloženje Garden Hideaway ili A childs wish.. Udaljena od gradske vreve i užurbanog načina života, opuštam se svaki dan u svojem mirisnom vrtu na proljetnom povjetarcu, okružena zelenilom,cvijećem, šumskim …prikaži još!
  • Default avatar -
    freedom123
    Svijeća: parafin plus fitilj uz stras pravljenja postaje pravo malo čudo koje donodi mir svojim plamenom i mirisom. Osobno sam ljubitelj vanilije, svojom slatkoćom me odvodi u smiren i opušten svemir... :) Zaboravljamo važne stvari, a to su upravo te; …prikaži još!
  • Default avatar -
    magda59
    Volim svijeće koje mirišu na hranu. Znam da se neću udebljati pa onda bezbrižno uživam u njima. Najbolje me opusti miris onog što znam da mi se neće zalijepiti za guzu. Osim ako ne sjednem na nju...
  • Default avatar -
    ananan
    Kao vecina studenata, zivim s cimericom, i iako to ima prednosti, ima i mana poput njene navike pusenja:( Mirisna svijeca, pogotovo kvalitetna poput yankee candle bi zakamuflirala duahnski dim i spasila me bar na nekoliko dana, jer ako cijela Gunduliceva …prikaži još!
  • Default avatar -
    cerovac10
    Nedjelja ujutro..topli čokoladni muffini i miris naranče...neodoljiva kombinacija...uz dragu osobu i topli plamičak svijeće.jutro za poželjeti.
  • Default avatar -
    lancik
    Nema ničeg ljepšeg nego u ovo kišno vrijeme leći u kadu i upaliti svijeću mirisa mediterana,mirisa mora,mirisa lavande, svega onoga što naš mozak podsjeća na godišnje doba koje svi toliko željno iščekujemo....s tim mirisima uspijemo zaboraviti i ovu dosadnu kišu …prikaži još!
  • Default avatar -
    marina021
    Meni su sve mirisne svijeće cvijetnih mirisa više manje drage, ali ono što obožavam je miris kokosa. Nažalost, još nisam pronašla svijeću koja tako miriše. :) Uz to, pomalo sam čudna što se tiče mirisa, volim npr. miris knjiga, ali …prikaži još!
  • Default avatar -
    ancica25
    Miris mediterana je za mene najbolji, jer je dovoljno intenzivan i stimulirajući. Idealan za jačanje koncentraciju prilikom učenja za ispite :)
  • Default avatar -
    fireflyyy
    Obožavam svijeće od malena, bilo mirisne ili samo ukrasne, i skupljala sam ih. Imala sam oko 80 različitih mirisnih i ukrasnih svijećica, ali počela sam ih trošiti/paliti i sad su ostale samo neke jako mi drage, npr. anđeli, što mi …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.