Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Mirisna svijeća s mirisom mandarine,naranče ili limuna! Zašto? Zato jer me podsjeća na djetinjstvo,vrt pun prekrasnih voćki s mirisnim plodovima. Kad se vratim s posla,sva umorna i iscrpljena,najviše si volim napraviti toplu pjenušavu kupku i upaliti mirisnu svijeću s mirisom
…prikaži još!m agruma,i tako se bar u mašti vratiti u bezbrižno djetinjstvo,miris proljeća,zelene pokošene trave,cvrkut ptica i šum lišća.U svojim mislima otputujem u prošlost i kao da se ponovno ljuljam na ljuljački ispod krošnje velikog stabla i letim visoko,visoko...Zato najviše volim svijeće s mirisom agruma jer njihov me miris me najlakše oslobađa stresa i podsjeća na djetinjstvo i prekrasan obiteljski vrt!
Miris limuna jer limun volim i sam po sebi. Što u jelima i pića, te čak i kao sam plod. Limun je svjež, predstavlja nešto predivno i novo, i zato biram opuštanja uz knjigu baš uz njega.
Miris lavande je moj prvi izbor kod kupnje mirisnih svijeća. Podsjeća me na moju baku, miris svježe opranog rublja i male buketiće tog sušenog cvijeća stavljene u ormar među njene uredno složene plahte. Pomisao na bjelinu plahti, plavoljubičaste cvjetiće, miris
…prikaži još! nekih davnih minulih vremena čistijih nego ova sad, umiruju me i vraća u djetinjstvo.
Najdraži miris mi je Turquise sky, savršena svijeća za morski ugođaj. Plamen polako gori i po zidu pravi sjene, uživam u laganoj glazbi uz kolače omiljene. Dok tako sjedim i pijem mlijeko, misli mi lete tamo daleko... gdje je sve
…prikaži još!je sve u znaku ljeta,
tamo gdje se po vrućem pijesku šeta.
Miris mora, mošus i morska trava,
Yankee mirisna svijeća savršeno dočarava.
Sklopim oči na trenutak,
baš je savršen ovaj moj kutak!
Moja soba sad je kao najljepša plaža,
Turquise sky svijeća mi je definitivno najdraža.
yankee svijeća je sve sto mi treba,
da bi osjetila i ja taj komadić neba!
Ima više mirisa svijeća koje obožavam. To su osvježavajući limun, naranča i ostali citrusi, jasmin te lavanda. Uz njih se opuštam na najjednostavniji način. Upalim svijeće, a ja se zavalim na krevet ili u kadu i uživam! Bitno mi je
…prikaži još! da mirisi nisu preintenzivni, nego onako laki i blagi.
MMMM daa ja obožavam mirisne svijeće, Najdraži mirisi su mi jagoda i vanilija nadam se da će proizvesti i čokoladu koju tako obožavam, obavezno jednu upalim nakon što dođem iz škole ,zavalim se u najbolju fotelju i pogledam najdražu seriju
…prikaži još! i tako barem pola sata imam samo za sebe,malo relaksacije i poslije toga prebacim se na svakodnevne obaveze ...Svatko bi trebao odvojiti 1 sat samo za sebe a od toga barem pola sata na relaksaciju i svaki dan ce vam biti lijep :)
MIRIS NARANČE-obožavam jer podsječa na kolače i blagdane,uz dobar film i topao dnevni boravak dok vani u Slavoniji pada snijeg,ovaj miris je "šlag na torti"...
Miris vanilije u zimske dane dok sjedim omotana najdražom dekom na kauču i uz pomoć knjige i prekrasnih mirisa putujem dalekim zemljama. Miris naranče u proljetne dane kada sa svojim dragim promatram zalaske sunca. Miris mora i lavande podsjećaju me
…prikaži još! me po ljeti na prošle dane mog djetinjstva kada sam kao malena trčkarala obalama jadranskog mora.
Miris jabuke i cimeta ili divlje trešnje podjećaju me u jesenskim danima na fine mamine pite od jabuka ili kolača od trešnji.
Svaki miris budi svoje uspomene, odvode nas u daleke krajeve, pobuđuju našu maštu, bude naše osjećaje...
Moj najdraži miris je miris limuna. :) obožavam taj miris jer djeluje nekako opuštajuće i širi pozitivnu energiju. Svaki put kad se osjećam loše, upalim Yankee Candle i bude mi mnogo bolje! Svijeća je vrh vrhova,i ubjedljivo najbolja barem meni
…prikaži još!i :) Volim kad mi cijeli prostor zamiriši po limunu, inače samo njega koristim,ali vjerujem da su i ostale itekako dobre :)
Kako izabrati samo jedan od svih mirisa Yankee Candle-a? Kada bih vec morala izdvojiti, bila bi to Turquise sky jer me podsjecaju na more i Dalmaciju koji mi iz dana u dan sve vise nedostaju, a obavezama sam sprijecena. Najviše
…prikaži još! se volim opustiti u kadi uz mirisnu svijecu i neku dobru knjigu. I volim kada mi cijela soba nakon ciscenja mirise po Yankee Candle svijecama :)
obožavam mirise citrusa-naranče,limuna.grejpa-osvježavaju,podižu energiju i dobro raspoloženje koje nam svima tako treba.Miris limuna budi u mojim osjetilima osjećaj čistoće,naranča i grejp podsjećaju na kolače,pršte pozitivnom energijom i podižu na noge i kad pomislim da su mi baterije potpuno prazne. Mirisi
…prikaži još!i su nam potrebni-oni su začin života.Po mirisu pamtimo djetinjstvo,po mirisu pamtimo ljude,po mirisu odabiremo jela...
Volim kad mi dom fino miriše-po dobrim ljudima,lijepim sjećanjima i finim kolačima !!!
Moj najdraži miris svijeće je upravo ovaj opis mirisa za proljetno raspoloženje Garden Hideaway ili A childs wish.. Udaljena od gradske vreve i užurbanog načina života, opuštam se svaki dan u svojem mirisnom vrtu na proljetnom povjetarcu, okružena zelenilom,cvijećem, šumskim
…prikaži još! životinjama, slušajući žuborenje potočića, gledajući lastavice, čitajući knjige... A kad tulipani, narcise, božuri i ostalo cvijeće svojim prekrasnim bojama i preugodnim mirisima ispune vrt, najljepše od svega mi je boraviti u njemu od jutra. Na taj način sam opuštena, vesela i puna pozitivne energije koju dalje prenosim na druge ljude putem masaže.
Svijeća: parafin plus fitilj uz stras pravljenja postaje pravo malo čudo koje donodi mir svojim plamenom i mirisom. Osobno sam ljubitelj vanilije, svojom slatkoćom me odvodi u smiren i opušten svemir... :) Zaboravljamo važne stvari, a to su upravo te;
…prikaži još!pravo te; male stvari kroz dan, poput mirisa i ostalih osjetila. Uživajte u svome njuhu! :)
Volim svijeće koje mirišu na hranu. Znam da se neću udebljati pa onda bezbrižno uživam u njima. Najbolje me opusti miris onog što znam da mi se neće zalijepiti za guzu. Osim ako ne sjednem na nju...
Kao vecina studenata, zivim s cimericom, i iako to ima prednosti, ima i mana poput njene navike pusenja:( Mirisna svijeca, pogotovo kvalitetna poput yankee candle bi zakamuflirala duahnski dim i spasila me bar na nekoliko dana, jer ako cijela Gunduliceva
…prikaži još! mirisi kad se vrata trgovine otvore, e onda ce i moj stan:)
Nema ničeg ljepšeg nego u ovo kišno vrijeme leći u kadu i upaliti svijeću mirisa mediterana,mirisa mora,mirisa lavande, svega onoga što naš mozak podsjeća na godišnje doba koje svi toliko željno iščekujemo....s tim mirisima uspijemo zaboraviti i ovu dosadnu kišu
…prikaži još! i tmurno vrijeme...ma prava uživancija za dušu i tijelo!a tek svijetlost svijeće.....romantika!
Meni su sve mirisne svijeće cvijetnih mirisa više manje drage, ali ono što obožavam je miris kokosa. Nažalost, još nisam pronašla svijeću koja tako miriše. :) Uz to, pomalo sam čudna što se tiče mirisa, volim npr. miris knjiga, ali
…prikaži još! i benzina, laka za drvo i sl. (nemojte sad odmah reći da sam čudakinja jer to ne znači da u slobodno vrijeme sjedim u garaži i "šnjofam" benzin, a znam da ima još ljudi kojima benzin "miriši" :D). No budući da sumnjam da će takvi "mirisi" zaživjeti i u obliku svijeća, zasad se samo nadam da ću barem uspjeti pronaći neku s mirisom kokosa pa da ju zapalim i opustim se dok jedem svoju omiljenu poslasticu - Raffaelo od kokosa! ;)
Obožavam svijeće od malena, bilo mirisne ili samo ukrasne, i skupljala sam ih. Imala sam oko 80 različitih mirisnih i ukrasnih svijećica, ali počela sam ih trošiti/paliti i sad su ostale samo neke jako mi drage, npr. anđeli, što mi
…prikaži još! ih je žao trošiti jer ih čuvam još od prvog razreda osnovne škole. Jako volim svijeće sa mirisom ruže i miris ruže uopće, mamina sam Trnoružica :D, jer sam rođena u svibnju, mjesecu ruža i nekako mi je prirođeno da volim miris ruže. Jako volim i svijeće od pravog pčelinjeg voska, prekrasno gore i daju poseban miris, starinski, ugodan...
Dobitnici Yankee Candle svijeća!
Komentari 166
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.