Komentari 104

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    dumai
    Zato jer je zdravo i jer se ja osjećam zdravije i bolje,a samim time i moja obitelj. Dan mi počne nekako poletnije i puna sam optimizma i snage.
  • Default avatar -
    Jekele
    "Fuj, ovo je odvratno! Više nikad to neću jesti!"- s gađenjem i kroz suze sam prokomentirala svoj prvi, ne obrok, već samo žlicu pahuljica kad sam bila mala. Tek koji mjesec kasnije saznala sam da je moj brat slučajno umjesto …prikaži još!
  • Default avatar -
    amaretica
    Nakon dugog eksperimentiranja zaključak je da su žitarice jednostavno najbolji doručak za moj organizam. Od preskakanja doručka, do sendviča, pašteta, namaza, jaja. Sve je to bilo ok, ali moj organizam je na svaku od tih namirnicia reagirao drugačije. Nakon obilnog …prikaži još!
  • Default avatar -
    MEAH
    Iskreno ne jedem žitarice, slično tome možda samo čokolino, ako dobijem poklon paket, probat ću sve i osjećat se bolje, jer sam čula da je jako zdravo, i uz Zdravu kravu, kupovat ću žitarice.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.