Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Cijeli život imam problema s lijenim crijevima usprkos silnoj zelenjavi koju jedem. Ono što mi doista pomaže jeste doručak sačinjen od integralnih žitarica i zobenog mlijeka. Prije godinu dana sam rodila svoje drugo dijete i još uvijek mi se od
…prikaži još! trudnoće probava nije regulirala jer ne mogu puno toga jesti pošto moj bebač i dalje puno sisa. Ali sam sigurna da bi nas oboje imali puno koristi upravo od Viverinih Probavin instant žitarica zato se nadam da će poklon paket stići i na našu adresu.
Nekada je moj doručak u podne bio Ali takav na brzinu baš mi i nije bio mio. Sada jedva čekam ujutro da se probudim Koliko za Vivera žitaricama ludim. Čak nisam umorna preko dana A ni u mojoj probavi više
…prikaži još! više nema mana.
Od Vivera Probavina moje se tijelo od otrova čisti
A uz koncentraciju i um se bistri.
Sadrži vitamine B kompleksa, vitamin E i puno minerala
A činjenica da je ukusan a bez dodatka šećera nije šala.
I zašto započeti jutro Vivera žitaricama volim?
Pa zato jer ne postoji način kako da im odolim.
Ujutro se zbog njih na vrijeme dižem
A uvečer samo zbog njih kući brže stižem.
Ali postoji još jedan razlog zašto volim za doručak jesti Probavin
Naime uz jogurt to je obrok strašno fin.
Svako jutro jedem žitarice sa mlijekom ili pomiješane sa voćnim sokom u obliku kaše. Lako probabvljive, nenametljivog okusa, hranjive i zasitne, sve su to jako lijepi razlozi zašto su žitarice moj prvi izbor kad je u pitanju odabir mog prvog
…prikaži još! jutarnjeg obroka. Ponekad ih koristim i za izradu zdravih kolača, posebno volim spravljati energetske pločice od žitarica koje uvijek imam sa sobom u torbi i koje mi tokom dana odlično dođu kao zdrava užina kad mi je potrebno podizanje razine energije i koncentracije. Doručak je najvažniji obrok u danu, a žitarice su za mene definitivno najveće "kraljice" tog kraljevskog obroka! :)
Moji klinci obožavaju jesti pahuljice i one se obično za doručak na našem stolu.Bilo da su sa mlijekom,jogurtom,kefirom...nestanu za tren! Ako se jedu obične corn flakes u njih obavezno dodam i neko voće,bananu,grožđice,bademe..I ja kao mama sam onda sretna,jer znam
…prikaži još! da su doručkovali nešto zdravo i što će im donijeti snage i energije za cijeli dan.
I mene su naučili toj dobroj i zdravoj navici i često im se pridružim-s obzirom da sam prije dan počinjala samo sa kavom i ništa ne bi pojela do ručka-to je za mene velika prekretnica!
Svima koji imaju niski tlak,spori metabolizam,lošu probavu..toplo preporučam započeti dan sa doručkom,pogotovo pahuljicama i u kratkom roku primjetit će veliku razliku:)
Žitarice ujutro - energija cijeli dan!
Komentari 104
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.