Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Volim žitarice u svako doba dana, a posebno za doručak budući imam malu bebu, a prije podne smo same i budući je moja mala bebica poprilično zahtjevna žitarice su mi savršeni odabir budući se lako i brzo pripremaju. Evo i
…prikaži još! u ovom trenutku dok beba spava pišem i jedem žitarice :)
Žitarice doručkujem svako jutro jer smatram da je to najbolja hrana za moj organizam ujutro. Tanjur žitnih pahuljica s mlijekom i za mene nema ništa bolje od toga jer znam da je to zdrav i ukusan doručak. Najdraži su mi
…prikaži još! Vivera crunchy müsli i njih najčešće i kupujem. Prirodni su izvor energije, vitamina i minerala, a to je ono najvažnije za početak novog dana!
Kad sam bila trudna sam odlučila se zdravo hraniti i od onda svako jutro jedem žitarice s mlijekom za doručak, nema šanse da izađem iz kuće bez ovog kvalitetnog, laganog, a zasitnog i ukusnog doručka koji se brzo priprema.
ja moram komentirati Viveru i moju sestru. Pa mislim da si je mogla kupiti stančić koliko je novaca potrošila na njih ... Svako jutro u isto vrijeme je doručak, dali sam napomenila da je isti i doručak - Vivera ...
…prikaži još! i da i sestričnu je navukla na njih.
Zato jer su one jedino sto mi ujutro moze popraviti raspolozenje. Obicno se budim mrzovoljna, rascupana, pospana, tesko se rastajem od kreveta, ali onda se sjetim da je vrijeme za dorucak pa se to sve nekako i da napraviti. Osim
…prikaži još! toga nisam bas strucnjak u kuhinji a one se pripremaju tako jednostavno. Volim ih s mlijekom, jogurtom, vocem...ma na sve moguce nacine :D
Ja volim započeti jutro žitaricama jer mislim da nema zdravijeg načina da se tijelo nahrani i pripremi za cijeli radni dan. Lagane su,zasitne i opskrbljujuće. Za mene su one izvor snage, zdravlja i ljepote!
ujutro kad se probudim, odmah krenem u razgibavanje, pa,vjezbe istezanja- vjerujte mi - zene drage- ja sam sam sada s cetrdeset godina naucila da nisi sretna, ako nesto ne ucinis samo za sebe, naravno, uz pravilnu prehranu, zene moje drage,
…prikaži još! ja imam kcer od 17 godina, i sada je red da se posvetim malo i sebi, a, to nije nimalo sebicno, upravo, jako godi, kad ponovo navucete stare traperice,zar ne-
Pošto sam prije 4 mjeseca rodila i počela jesti kao luda, puno više nego dok sam bila trudna, odlučila sam da se moram zdravo hraniti jer ću se inače udebljati više nego u trudnoći. I stoga jedem žitarice za doručak
…prikaži još! jer je važno započeti dan s pravim doručkom, a i bliži se ljeto pa je poželjno jesti nešto fino i lagano, ali ipak zasitno! Dok muže reže špekić za doručak ja fino punim svoju zdjelicu sa žitaricama i svi smo sretni. :-)
Uz to što ih jako volim i što mi najviše odgovara započeti dan upravo s njima, primjetila sam da imam puno bolju koncentraciju i brže pamtim, daju mi energiju, moje tijelo opskrbljuju prijeko potrebnim nutrijentima koji su potrebni za održavanje
…prikaži još! ravnoteže u organizmu i od njih se dobro osjećam. Živjele žitarice :)
Moram priznati da sam zdravi doručak sa žitaricama otkrila tek kad sam sinu počela u dohranu uvoditi žitarice za doručak. Zobene kaše i cornflakes su otada postali naša jutarnja zdrava navika! Zdrav i ukusan doručak-to je dovoljno dobar razlog! :9
Žitarice su najbolje prvenstveno zbog probave,osječam se manje napuhnuto cijeli dan,zasite me dovoljno do ručka,a vole ih i klinci pa svi zajedno papamo za još jedan prekrasan dan
Ne volim preskakati doručak,i to mi je najvažniji dnevni obrok ,jer ujutro potrošim najviše energije ,pa ju odnekud i moram i crpiti .Volim brze , zdrave i hranjive obroke ,zato je često na mom jutarnjem meniu obrok s žitaricama,i to
…prikaži još! u kombinaciji sa rižinim ili zobenim mlijekom,suhim voćem, agavinim sirupom i cimetom...a kad se zasitim onda ide slana kombinacija .
Žitarice ujutro - energija cijeli dan!
Komentari 104
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.