Komentari 104

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    luckyluke
    Ja ću svoj komentar posvetiti onima koji se još traže ili koji npr. ne vole mlijeko... moj način: navečer žitarice staviti u zdjelicu, dodati smrznuto voće (maline ili borovnice), ako su žitarice bez šećera malo vanilin šećera ili samo ekstrakta …prikaži još!
  • Default avatar -
    actress18
    Zašto žitarice? Jer to je jedini način da svako jutro dobijem dovoljno energije, i pobijedim činjenicu da dan traje samo 24 sata. Lagan, brz i ukusan doručak koji me spremi za sve izazove koji me čekaju, a često mu ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    nelluska
    Zbog toga što je najlakše organizirati doručak u jutarnjoj žurbi. Također me zasite i napune energijom kao malo koja druga vrsta doručka. A da se ni ne spominje kombinacija voća i pahuljica - savršenstvo. Posebno je ukusno i zdravo, a …prikaži još!
  • Default avatar -
    denisf
    Od njih sam najsitiji- ukusno i korisno :) - idealno za početak dana :)
  • Default avatar -
    fantac
    Ja volim započeti jutro žitaricama jer mislim da nema zdravijeg načina da se tijelo nahrani i pripremi za cijeli radni dan. Lagane su,zasitne i opskrbljujuće. Za mene su one izvor snage, zdravlja i ljepote!
  • Default avatar -
    Enasis
    Kažu da ono što jedeš znatno utječe na to kako se osjećaš. Uz Vivera Probavin, ja sam najsretnija.
  • Default avatar -
    ninica23
    Već mjesec dana sam na dijeti, a odmah prvi dan odlučila sam kupiti žitarice. Moj izbor bile su Vivera musli sa šumskim voćem. Sada kada sam pročitala, Vivera Probavin izgledaju kao idealan obrok za mene, stvara osjećaj sitosti i ima …prikaži još!
  • Default avatar -
    Lepr
    Vodim dvostruki život koji zna biti iscrpljujući pa ne stignem doručkovati. Vivera bi mi dobro došla.
  • Default avatar -
    Livergirl88
    Od malena me mama učila da se hranim pravilno i zdravo, i redovito uvijek domaće i provjereno . Ta mi je navika ostala dan danas, kada pazim da ne preskačem niti jedan obrok a naročito ne doručak koji je zaista …prikaži još!
  • Default avatar -
    kandina
    E, pa ovako,...Ja sam velika spavalica i zbilja mi se teško dignuti ujutro, no otkada sam odlučila zdravije živjeti i doručkovati , nekako je sve postalo lakše. Zašto?? Jer jedem Vivera Corn flakes s kefirom svako jutro i toliko uživam …prikaži još!
  • Default avatar -
    Volim jesti žitarice za doručak jer tada rastem kao prava žitarica :) Cijeli dan sam zadovoljan , sretan i pun energije. Uz to jako su dobre za naše tijelo jer pomažu regulirati Ph vrijednost i još puno toga čine za naše tijelo :)
  • Default avatar -
    Vladi
    ja ih volim jest jer su jednostavno fini :)
  • Default avatar -
    trnje
    ujutro lijena do bola jedva smognem snage ugrijati mlijeko i preliti preko pahuljica i dok ih onako sneno jedem osjećam kako se punim pozivnom energijom,kako mi se usne razvlače u osmijeh i kako se počinjem veseliti nadolazećem danu-pa zar ima …prikaži još!
  • Default avatar -
    panthera
    ujutro kad se probudim, odmah krenem u razgibavanje, pa,vjezbe istezanja- vjerujte mi - zene drage- ja sam sam sada s cetrdeset godina naucila da nisi sretna, ako nesto ne ucinis samo za sebe, naravno, uz pravilnu prehranu, zene moje drage, …prikaži još!
  • Default avatar -
    latica87
    Da bi nam dan bio radostan, žitarice su pravi izbor za doručak i koristan. Hranjive, s malo kalorija i šećera, svakodnevno su sastavni dio moga doručka. Vitamina i vlakana tada dobijem dovoljno za cijeli dan, a i osijećam se bolje …prikaži još!
  • Default avatar -
    SilkyCoco
    Ključnu stvar koju bih napomenula jest da ne shvaćam pod kojim pojmom mislite žitarice. Shvaćam tko je sponzor... ali... evo mog doručka. Svaki dan jedem žitarice, ključno je da su cjelovite. Jedem ih zato što ih volim. Jedan dan su …prikaži još!
  • Default avatar -
    pero2001
    O da, zitarice su moj omiljeni dorucak, i to ne samo dorucak - posluze kao snack ili vecera. Cak i na posao nosim porciju. Isprva su svi skicali na moj gablec koji veslo zvecka po posudi, a sada sam primjetila …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tejek
    Dan volim započeti s ukusnim i hranjivim doručkom kako bih što duže bila sita i puna energije za ono za što još ni ne znam da će biti. Svaki novi dan-novi izazov :-). Ujutro obavezno popijem kavu i pojedem svoju …prikaži još!
  • Default avatar -
    anagu
    napokon.,..registriranje uspjesno:))evo ja imam iskustva sa viviera zitaricama ..ispocetka su mi bile jako neukusne medutim kako sam odlucila promjeniti nacin ishrane i baciti se na zdravu hranu prvo sto mi je bilo u trgovini kupiti ih..smrsala nisam ..ali se osjecam …prikaži još!
  • Default avatar -
    maajedaia
    Nakon bezbroj pročitanih članaka, savjeta i isprobavanja, bez ikakve sumnje i premišljana - žitarice jesu najbolji početak dana! Em su fine, em su zasitne, em su hranjive...ma nema boljeg od žitarica! Ja ih obožavam sve..i čokoladne i hrskave, i sa …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.