Komentiraj i osvoji Vivera poklon paket!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Wesi
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:56

Žitarice su moje omiljeno jelo za doručak.Obožavam ih sa vočnim jogurtima ,tako dobijem svu potrebnu energiju za početak dana.Reguliram probavu i osječam se lagano za nastavak dana.Za večeru su također super jer su lagane za spavanje ,a i mršavi se od njih.Tako da su žitarice obavezne u mojoj košarici kad idem u kupovinu.Jedi zdravo ,živi zdravo i budi zdrav.

• Default avatar -
    bogatstvo

moja žena me natjerala da svako jutro jedem žitarice za doručak jer ona veli da je to zdravo i ja se osjećam super kad ih jedem i kad slušam ženu :)

• Default avatar -
    ivankasab

Obožavam žitarice, one su neizostavan dio mog dana- za doručak ili za večeru uvijek pri ruci.

• Default avatar -
    sogica

S Vivera pahuljicama započinjem dan
    i sve mi je lijepo kao san
    Energija dobra od jutra me vodi
    zdravlje je opet u modi
    Hvala Zdravoj kravi što nagrade daje
    neka nam zdravlje zauviejk traje !!

• Default avatar -
    isollea

Ja moram priznati da ne volim započeti dan s nikakvim žitaricama, ali kad bi probala Vivera žitarice možda bih promijenila mišljenje :) Ma, kad vidim što svi ostali pišu i koliko su oduševljeni - SIGURNO bi promijenila mišljenje!

• Default avatar -
    dumai

Zato jer je zdravo i jer se ja osjećam zdravije i bolje,a samim time i moja obitelj. Dan mi počne nekako poletnije i puna sam optimizma i snage.

amarie66679

Nikada nisam razmišljala o tome da sam se nekih problema s kojima sam muku mučila godinama mogla vrlo jednostavno riješiti jednim ukusnim, zdravim i kvalitetnim doručkom. Naime, prije škole sam se uvijek žurila i nikada nisam mogla doručkovati, osobito ako je u pitanju toga dana bilo neko usmeno ili pismeno ispitivanje - bila sam toliko nervozna da bi mi se smučilo na samu pomisao da doručkujem. Kasnije mi je to preskakanje doručka ušlo u naviku pa nisam doručkovala vikendima ni praznicima. A posljedice koje sam zbog svoje nepromišljenosti trpila bile su velike. Osjećala sam se mrzovoljno, pospano, bila sam toliko bezvoljna da se nisam mogla ponekad koncentrirati na svoje svakodnevne zadaće u školi, cirkulacija mi je bila slaba pa su mi ruke i stopala uvijek bila hladna, ponekad me je "iz čistoga mira" uhvatila drhtavica, vrtoglavica te bi me znoj oblio najvjerojatnije zbog smanjene razine šećera u krvi, tu i tamo bi me uhvatili jaki napadaji gladi baš u vrijeme školskoga sata kada nisam imala ništa pri ruci da utažim glad, onda bih jela kada dođem kući i po nekoliko puta, prejedala sam se navečer što je dovelo do problema s probavom i povećanja tjelesne težine, a za osjetljivu tinejdžersku dob u kojoj sam se tada nalazila, to je značilo i veliko nezadovoljstvo samom sobom, a osim toga imala sam toliko slab imunitet da samm imala osjećaj da bih na sebe nakačila baš svaku infekciju. A onda sam jedne ljetne praznike provela kod tete koja vodi zdrav način života i koja me poučila koliko je doručak važan obrok. Svaki dan mi je priređivala doručak i nekako sam se tjerala da ga pojedem. Svakim danom mi je bilo sve lakše i lakše i nakon nekog vremena sam stekla naviku doručkovanja. Najviše sam zavoljela müsli i jedem ga gotovo svakodnevno u raznim kombinacijama, a najčešće u njega dodam bananu narezanu na kolutiće što mi daje svu potrebnu energiju za taj dan. Sada, kada sam na faxu, jednostavno ne mogu zamisliti dan bez doručka i doručak bez žitarica. Otkada doručkujem osjećam se mnogo zdravije i poletnije (fizički i psihički!) i sada razumijem zašto moja mama kaže da je doručak najvažniji obrok u danu. Šteta što ju ranije nisam poslušala, ali kako kažu: mladost - ludost ...

• Default avatar -
    Lepr

Vodim dvostruki život koji zna biti iscrpljujući pa ne stignem doručkovati. Vivera bi mi dobro došla.

rokolina

Vivera žitarice, za dobro jutro i zdravi početak dana. Zdrav doručak, lagan i hranjiv , omogučava mi ubrzavanje metabolizma, tako da cijeli dan, koji je zahtjevan i pun obaveza, sa lakoćom mogu izdržati. Također, i kao međuobrok za vrijeme radnog vremena, pruža mi osjećaj zadovoljstva i daje mi snagu.

zelenkapica

Volim započeti dan sa žitaricama jer si ih serviram u trenu, pa imam vremena za grickanje, mljackanje, žvakanje... Između dva zalogaja nahranim ptičice, a često i zapjevam. Tada naravno i one zapjevaju. A onda i maca od susjeda zamjauče. Pa pas od drugog susjeda zalaje. I tako u nedogled. Mljac mljac. La la la. Ćiju ćiju. Mijaaaau. Vau vau. Ne mogu si zamislit bolji početak dana. :)

• Default avatar -
    marijakoletic

MI STARIJI TEŠKO IŠTA JEDEMO ALI ŽITARICE OBOŽAVAM.BRZO IH SPREMIM,NISU TEŠKE NA ŽELUDAC A I SA TABLETAMA KOJE PIJEM NA TONE SLUŽE KAO ZDRAVA PODLOGA I UKUSNE SU.ODUVJEK JE BILI SA PRIRODA DAJE NAJBOLJE ALI MI SMO POSTALI OBJESNI PA ZABORAVIMO TAKVE STVARI,ZAŠTO ŽIVOTINJE JEDU ČAK I SIROVE ŽITARICE,ZATO ŠTO ZNAJU KAKO REGULIRATI PROBAVU,POBOLJŠATI KRVNU SLIKU I DLAKA I KOŽA JE SJAJNIJA A I POTENCIJA.JEDNA POSUDA DNEVNO I ŽIVOT KVALITETAN DO STOTE.

• Default avatar -
    Atinna

Volim Vivera žitarice, a naročito Corn flakes jer su ukusne, zasitne, a još k tome i jeftine tako da su prilikom kupovine takve vrste hrane uvijek moj prvi izbor, a tako će ostati i dalje! Pomažu mi zadržati željenu tjelesnu težinu, i dugo mi daju onaj željeni osjećaj sitosti pa zbog njih ne moram posezati za nezdravim namirnicama, što mi je vrlo važno.

• Default avatar -
    Inchy

Kad doručkujem žitarice, osjećam se sretno, veselo, poletno, odgovara mi okus, fino je, a i pomisao da jedem zdrav obrok, čini me totalno sretnom. Daju mi energiju, jednostavno ih obožavam.

• Default avatar -
    CIKO

Žitarice su moja jako omiljena hrana,
    zaista, to je moj savršen doručak bez mana.
    Svako jutro potrebnu energiju mi daju,
    omogućuju mi da u tom danu sve svoje obveze uspješno privedem kraju.
    Odlično ih kombiniram uz apsolutno sve,
    mlijeko, jogurt, sok, sušeno voće i sireve.
    Uz njih moja probava savršeno funkcionira,
    što me još više dodatno fascinira.
    Obiluju brojnim vlaknima, mineralima, vitaminima,
    u njima iz srca prirode uistinu svega ima.
    Zahvaljujući njima, moj svaki dan,
    pretvara se u najljepši životni san.
    Osjećam se moćno, osjećam se jak,
    uz žitarice moj je život postao zdrav i iznimno lak! :)

• Default avatar -
    SilkyCoco

Ključnu stvar koju bih napomenula jest da ne shvaćam pod kojim pojmom mislite žitarice. Shvaćam tko je sponzor... ali... evo mog doručka.
    Svaki dan jedem žitarice, ključno je da su cjelovite. Jedem ih zato što ih volim.
    Jedan dan su to muesliji s mlijekom, drugi dan cjeloviti kruh s namazom, treći dan muesliji i cornflakes s mlijekom, treći muesliji i jogurt... važna mi je raznovrsnost i da su žitarice koje jedem nutritivno prihvatljive. I fine. :)

• Default avatar -
    biba26

Najbitnije je da su zdrave i ukusne (naročito one sa komadičima voća). Uspjela sam pomoću njih regulirati probavu i probleme sa zatvorom. Moram priznati da mi prilikom putovanja nedostaju, tako da sam počela spremati u male vrečice, vakumirati (radi praktičnosti) i nosi sa sobom na put.

• Default avatar -
    aquila

Otkad sam ih probala sa kašom od jabuka obožavam ih, dođu mi dobro i kao desert a s jogurtom su me napuhivale.....za doručak su mi najbolje jer na poslu nemam vremena za marendu a one me dugo održe sitom. Probajte i vi koji ih ne podnosite s jogurtom tako kao ja!

• Default avatar -
    jaki

najradije ujutro sa svojom djecom pojedem žitarice, jer su ukusne, zdrave a moram priznati i brzo pripravljive, što je jako važno jer vrijeme mogu iskoristiti za igru sa djecom. meni osobno su važne za probavu jer imam zdravstvenih problema

JADRICA

NEMOGU IH HVALITI,JER NISAM IH NIKAD JELA.NADAM SE DA ĆU IH DOBITI NA POKLON!

georgina

Cijeli život imam problema s lijenim crijevima usprkos silnoj zelenjavi koju jedem. Ono što mi doista pomaže jeste doručak sačinjen od integralnih žitarica i zobenog mlijeka. Prije godinu dana sam rodila svoje drugo dijete i još uvijek mi se od trudnoće probava nije regulirala jer ne mogu puno toga jesti pošto moj bebač i dalje puno sisa. Ali sam sigurna da bi nas oboje imali puno koristi upravo od Viverinih Probavin instant žitarica zato se nadam da će poklon paket stići i na našu adresu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani