Komentiraj i osvoji Vivera poklon paket!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    stankica
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:56

Nekada je moj doručak u podne bio
    Ali takav na brzinu baš mi i nije bio mio.
    Sada jedva čekam ujutro da se probudim
    Koliko za Vivera žitaricama ludim.
    Čak nisam umorna preko dana
    A ni u mojoj probavi više nema mana.
    Od Vivera Probavina moje se tijelo od otrova čisti
    A uz koncentraciju i um se bistri.
    Sadrži vitamine B kompleksa, vitamin E i puno minerala
    A činjenica da je ukusan a bez dodatka šećera nije šala.
    I zašto započeti jutro Vivera žitaricama volim?
    Pa zato jer ne postoji način kako da im odolim.
    Ujutro se zbog njih na vrijeme dižem
    A uvečer samo zbog njih kući brže stižem.
    Ali postoji još jedan razlog zašto volim za doručak jesti Probavin
    Naime uz jogurt to je obrok strašno fin.

• Default avatar -
    MARADONA

Svako jutro jedem žitarice sa mlijekom ili pomiješane sa voćnim sokom u obliku kaše. Lako probabvljive, nenametljivog okusa, hranjive i zasitne, sve su to jako lijepi razlozi zašto su žitarice moj prvi izbor kad je u pitanju odabir mog prvog jutarnjeg obroka. Ponekad ih koristim i za izradu zdravih kolača, posebno volim spravljati energetske pločice od žitarica koje uvijek imam sa sobom u torbi i koje mi tokom dana odlično dođu kao zdrava užina kad mi je potrebno podizanje razine energije i koncentracije. Doručak je najvažniji obrok u danu, a žitarice su za mene definitivno najveće "kraljice" tog kraljevskog obroka! :)

• Default avatar -
    Sprig

Moji klinci obožavaju jesti pahuljice i one se obično za doručak na našem stolu.Bilo da su sa mlijekom,jogurtom,kefirom...nestanu za tren! Ako se jedu obične corn flakes u njih obavezno dodam i neko voće,bananu,grožđice,bademe..I ja kao mama sam onda sretna,jer znam da su doručkovali nešto zdravo i što će im donijeti snage i energije za cijeli dan.
    I mene su naučili toj dobroj i zdravoj navici i često im se pridružim-s obzirom da sam prije dan počinjala samo sa kavom i ništa ne bi pojela do ručka-to je za mene velika prekretnica!
    Svima koji imaju niski tlak,spori metabolizam,lošu probavu..toplo preporučam započeti dan sa doručkom,pogotovo pahuljicama i u kratkom roku primjetit će veliku razliku:)

• Default avatar -
    monster95

Htjela bih osvojiti ovaj poklon paket za svakog malog brata. On je veliki ljubitelj pahuljica I nadam se da cete obradovati I njega I mene.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani