Komentiraj i osvoji Vivera poklon paket!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    damac
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:56

Brzo je , ukusno, zdravo, pakiranje je praktični i primamljivo!

• Default avatar -
    mirjam11

Zašto su ukusne, zdrave od njih se osjećam sito, a male su energetske vrijednosti i što je najvažnije izgledaju primamljivo. :)

• Default avatar -
    fliska

Žitarice doručkujem svako jutro jer smatram da je to najbolja hrana za moj organizam ujutro. Tanjur žitnih pahuljica s mlijekom i za mene nema ništa bolje od toga jer znam da je to zdrav i ukusan doručak. Najdraži su mi Vivera crunchy müsli i njih najčešće i kupujem. Prirodni su izvor energije, vitamina i minerala, a to je ono najvažnije za početak novog dana!

m_bucka

Žitarice su ukusne, lako probavljive i lagane, a opet zasitne.

Cupanka

Žitarice doručkujem jer se brzo pripreme,vrlo su ukusan i zdrav početak dana,a odlično mi djeluju na probavu,s kojom inaće imam problema.

• Default avatar -
    denisf

Od njih sam najsitiji- ukusno i korisno :) - idealno za početak dana :)

• Default avatar -
    jopa09

Kad sam bila trudna sam odlučila se zdravo hraniti i od onda svako jutro jedem žitarice s mlijekom za doručak, nema šanse da izađem iz kuće bez ovog kvalitetnog, laganog, a zasitnog i ukusnog doručka koji se brzo priprema.

• Default avatar -
    pplawusha

Zato jer se naprave u trenu, a još brže pojedu! =) Zdrave su, lagane za želudac, a stvarno zasite.

• Default avatar -
    marali

Kako sam periodično zatvorena u kući, učeći i spremajući ispite, imam problema sa zatvorom kojeg sam se pokušavala riješiti na svakojake načine, dva kivija natašte, jogurt, šalica crne kave ( iako ne volim ni kavu , a nisam baš ljubiteljica niti mliječnih proizvoda), no onda mi je baka donijela kutiju Viverin pahuljica, dok sam je ja u čuđenju gledala, jer kako mi može donijeti nešto za što zna da ne jedem, no samo je rekla:"ako mogu ja, možeš i ti!" I kako onda proturječiti baki. Probala sam jedno jutro, priznajem, nije mi bilo ukusno, no natjerala sam se i imalo je učinka! Pokušavala sam svako jutro barem mali tanjurić njih pojesti, i iz dana u dan sam se navikavala na njihov okus tako da mi sada više i nisu toliko mrske...dapače, ne mogu zamisliti jutro bez njih, a što je najbitnije, riješila sam se opstipacije! za zdravlje ništa nije mrsko!!! :)

• Default avatar -
    marali

Koliko sam smotana da sam umjesto VIVERA, napisala Viverin...ispričavam se zbog moje brzopletosti! :)

medoKartonski

ja moram komentirati Viveru i moju sestru. Pa mislim da si je mogla kupiti stančić koliko je novaca potrošila na njih ... Svako jutro u isto vrijeme je doručak, dali sam napomenila da je isti i doručak - Vivera ... i da i sestričnu je navukla na njih.

• Default avatar -
    suzi_91

Zato jer su one jedino sto mi ujutro moze popraviti raspolozenje. Obicno se budim mrzovoljna, rascupana, pospana, tesko se rastajem od kreveta, ali onda se sjetim da je vrijeme za dorucak pa se to sve nekako i da napraviti. Osim toga nisam bas strucnjak u kuhinji a one se pripremaju tako jednostavno. Volim ih s mlijekom, jogurtom, vocem...ma na sve moguce nacine :D

• Default avatar -
    fantac

Ja volim započeti jutro žitaricama jer mislim da nema zdravijeg načina da se tijelo nahrani i pripremi za cijeli radni dan. Lagane su,zasitne i opskrbljujuće. Za mene su one izvor snage, zdravlja i ljepote!

• Default avatar -
    panthera

ujutro kad se probudim, odmah krenem u razgibavanje, pa,vjezbe istezanja- vjerujte mi - zene drage- ja sam sam sada s cetrdeset godina naucila da nisi sretna, ako nesto ne ucinis samo za sebe, naravno, uz pravilnu prehranu, zene moje drage, ja imam kcer od 17 godina, i sada je red da se posvetim malo i sebi, a, to nije nimalo sebicno, upravo, jako godi, kad ponovo navucete stare traperice,zar ne-

gregori

Zato što volim jesti pahuljice u bilo koje doba dana

• Default avatar -
    vandax

Pošto sam prije 4 mjeseca rodila i počela jesti kao luda, puno više nego dok sam bila trudna, odlučila sam da se moram zdravo hraniti jer ću se inače udebljati više nego u trudnoći. I stoga jedem žitarice za doručak jer je važno započeti dan s pravim doručkom, a i bliži se ljeto pa je poželjno jesti nešto fino i lagano, ali ipak zasitno! Dok muže reže špekić za doručak ja fino punim svoju zdjelicu sa žitaricama i svi smo sretni. :-)

• Default avatar -
    marmax

Uz to što ih jako volim i što mi najviše odgovara započeti dan upravo s njima, primjetila sam da imam puno bolju koncentraciju i brže pamtim, daju mi energiju, moje tijelo opskrbljuju prijeko potrebnim nutrijentima koji su potrebni za održavanje ravnoteže u organizmu i od njih se dobro osjećam. Živjele žitarice :)

• Default avatar -
    maljevacdjurdja

Nisam tip od jutra,buđenaj a pogotovo doručka ali kao "savjesna" majka moram djeci biti uzor i zajedno s njima doručkovati.Isprva su to bili minimalistički komadi tosta koje sam gutala teškom mukom dok su oni tamanili sve vrste žitarica koje postoje na ovom svijetu.A onda sam i ja krenula.Isprva mrzovoljno ali kad je moj želudac (vječito nezadovoljan) pohvalio taj hvale vrijedan moj trud nastavila sam.Sad je moj jutro jutro uz žitarice,doručak je ono o čemu prvo mislim kada se ustanem i osjećam manje tj.nikakve probavne probleme.a ono što je njavažnije od svega hranim se zdravo a i konačno djeci pokazujem na svom primjeru kako se treba hraniti.

• Default avatar -
    blackstar

Moram priznati da sam zdravi doručak sa žitaricama otkrila tek kad sam sinu počela u dohranu uvoditi žitarice za doručak. Zobene kaše i cornflakes su otada postali naša jutarnja zdrava navika! Zdrav i ukusan doručak-to je dovoljno dobar razlog! :9

• Default avatar -
    sierrapahuljica

Žitarice su najbolje prvenstveno zbog probave,osječam se manje napuhnuto cijeli dan,zasite me dovoljno do ručka,a vole ih i klinci pa svi zajedno papamo za još jedan prekrasan dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani