Komentari 104

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    georgina
    Cijeli život imam problema s lijenim crijevima usprkos silnoj zelenjavi koju jedem. Ono što mi doista pomaže jeste doručak sačinjen od integralnih žitarica i zobenog mlijeka. Prije godinu dana sam rodila svoje drugo dijete i još uvijek mi se od …prikaži još!
    imeime
    Žitarice su najbolji izbor za moj zdravi doručak. Trudim se odabrati žitarice koje nisu dodatno zaslađivane razno raznim šećerima.Rado ih jedem sa mlijekom,a volim dodati i orašasto voće.Ponekad ih kombiniram i sa nemasnim svježim sirom i jogurtom.Sve Vivera žitarice volim,no …prikaži još!
  • Default avatar -
    Sretnaz
    Žitarice su već niz godina moj prvi izbor za zdrav doručak. Ali od kad sam trudna one su moj JEDINI izbor za zdrav doručak. Ali ne samo to, ponekad su one i međuobrok ili lagana večera. A VFIvera probavin dio …prikaži još!
  • Default avatar -
    jana84
    Obožavam hrskavi zvuk žitarica dok ih jedem. Već godinama žitarice obavezno jedem za doručak i za večeru. Brze su i jednostavne za pripremu, ujutro mi daju snagu i koncentraciju da preživim novi radni dan a navečer pak osjećaj sitosti i …prikaži još!
    medoKartonski
    ja moram komentirati Viveru i moju sestru. Pa mislim da si je mogla kupiti stančić koliko je novaca potrošila na njih ... Svako jutro u isto vrijeme je doručak, dali sam napomenila da je isti i doručak - Vivera ... …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivonacar
    studentski život zna biti naporan tako da si ujutro uzmem vremena za doručak i početak dana koji ne uključuje ustajanje na lijevu nogu :) zato gotovo svako jutro papam zobene pahuljice s mlijekom, malo meda i sjeckanim bademima ili lješnjacima. …prikaži još!
  • Default avatar -
    blackstar
    Moram priznati da sam zdravi doručak sa žitaricama otkrila tek kad sam sinu počela u dohranu uvoditi žitarice za doručak. Zobene kaše i cornflakes su otada postali naša jutarnja zdrava navika! Zdrav i ukusan doručak-to je dovoljno dobar razlog! :9
  • Default avatar -
    damac
    Brzo je , ukusno, zdravo, pakiranje je praktični i primamljivo!
  • Default avatar -
    micak
    Dobro jutro Kravo, hranio bi se zdravo. Vivera je zdrava, izusti Krava.
    Holocaustbaby
    Nisam baš ranojutarnji tip, tako da svako moje ustajanje i odlazak iz kuće prije podne bude u žurbi, te su mi žitarice idealan izbor, jer, osim što ne moram potrošiti mnogo vremena na pripremanje doručka, jedem zdravo i ukusno. Jedem …prikaži još!
    kisica
    Obožavam dan započeti žitaricama jer se brzo i lako pripremaju, a ja uz dijete baš nemam vremena smišljati što bi mogla pojesti. Uz sve to zaista postoje razni okusi žitarica, i veoma su ukusne. Zasiti me malena količina njih, nisam …prikaži još!
  • Default avatar -
    marmax
    Uz to što ih jako volim i što mi najviše odgovara započeti dan upravo s njima, primjetila sam da imam puno bolju koncentraciju i brže pamtim, daju mi energiju, moje tijelo opskrbljuju prijeko potrebnim nutrijentima koji su potrebni za održavanje …prikaži još!
  • Default avatar -
    CIKO
    Žitarice su moja jako omiljena hrana, zaista, to je moj savršen doručak bez mana. Svako jutro potrebnu energiju mi daju, omogućuju mi da u tom danu sve svoje obveze uspješno privedem kraju. Odlično ih kombiniram uz apsolutno sve, mlijeko, jogurt, …prikaži još!
  • Default avatar -
    pilekpilek
    Po zanimanju sam plesač/pjevač te pokušavam što prirodnije i zdravije živjeti. Vrlo mi je važan doručak za početak dana jer od jutra krecem u akciju, napori koji me čekaju traže fizičku spremnost od mene ali i moj organizam mora biti …prikaži još!
    gregori
    Zato što volim jesti pahuljice u bilo koje doba dana
    Imutak
    Buđenje,pa zatim brzinska gimnastika:spremi djecu u školu,pa zatim muža jer za svakog posebno provjeri da je sve uzeo sa sobom,pa zatim pokupi za njima stvari koje su ostavili za sobom i sve to brzo, brzo jer trebaš dalje i ko …prikaži još!
  • Default avatar -
    Inchy
    Kad doručkujem žitarice, osjećam se sretno, veselo, poletno, odgovara mi okus, fino je, a i pomisao da jedem zdrav obrok, čini me totalno sretnom. Daju mi energiju, jednostavno ih obožavam.
  • Default avatar -
    lukrezia
    Novi je dan. Klasični jutarnji rituali uz buđenje. Često se uhvatim i pokušavam sebi objasniti zašto su mi toliko bitni ti jutarnji rituali. Prva jutarnja kava mi je odavno postala bitan dio života,a nakon toga i doručak jer mi je …prikaži još!
  • Default avatar -
    jopa09
    Kad sam bila trudna sam odlučila se zdravo hraniti i od onda svako jutro jedem žitarice s mlijekom za doručak, nema šanse da izađem iz kuće bez ovog kvalitetnog, laganog, a zasitnog i ukusnog doručka koji se brzo priprema.
  • Default avatar -
    vandax
    Pošto sam prije 4 mjeseca rodila i počela jesti kao luda, puno više nego dok sam bila trudna, odlučila sam da se moram zdravo hraniti jer ću se inače udebljati više nego u trudnoći. I stoga jedem žitarice za doručak …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.