Komentari 104

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    lindora
    Ja sam se susrela s vivera žitaricama kad sam ostala trudna. Ima sam problema s probavom i iako sam se dovoljno kretala,pila dosta vode i jela lako probavljivu hranu ništa mi to nije pomoglo. Do tada još nisam znala za …prikaži još!
  • Default avatar -
    smokvica
    i ja bi uzivala u ovoj zdravoj nagradnjaci :)
    Jany
    Dan mi započinje doručkom Vivera žitarica. Predstavljaju jednostavan i hranjiv obrok kakav mi je potreban u izvršavanju dnevnih obaveza. Najviše ih volim u kombinaciji s voćnim jogurtom ili kao samostalan obrok tj. "grickalice" ispred tv-a. Viverin poklon paket baš bi me razveselio! :-)
  • Default avatar -
    mekimeki
    Moja cijela obitelj obožava žitarice, jedemo ih svaki dan bitno mi je da cijela obitelj ima zdravi obrok.
    m_bucka
    Žitarice su ukusne, lako probavljive i lagane, a opet zasitne.
  • Default avatar -
    vjevevica
    doručak treba biti zdrav i zato je moj svakodnevni izbor-žitarice sa svježe mljevenim lanom.ponekad dodam suho voće...sa jogurtom ili mlijekom i medom,mijenjam okuse i kombinacije ,ali žitarice su uvijek u opciji.dugo me drže sitom i zato ih volim :)
  • Default avatar -
    marali
    Koliko sam smotana da sam umjesto VIVERA, napisala Viverin...ispričavam se zbog moje brzopletosti! :)
  • Default avatar -
    Jana28
    Dok djeca još spavaju, grijem šalicu mlijeka i prelijem svoj savršeno zdravi i ukusni doručak, dok ga jedem to mi je jedan od dražih trenutaka u danu, samo moj trenutak.
  • Default avatar -
    MARADONA
    Svako jutro jedem žitarice sa mlijekom ili pomiješane sa voćnim sokom u obliku kaše. Lako probabvljive, nenametljivog okusa, hranjive i zasitne, sve su to jako lijepi razlozi zašto su žitarice moj prvi izbor kad je u pitanju odabir mog prvog …prikaži još!
  • Default avatar -
    isollea
    Ja moram priznati da ne volim započeti dan s nikakvim žitaricama, ali kad bi probala Vivera žitarice možda bih promijenila mišljenje :) Ma, kad vidim što svi ostali pišu i koliko su oduševljeni - SIGURNO bi promijenila mišljenje!
  • Default avatar -
    TamaraPremus
    U našoj obitelji žitarice vole i mali i veliki. Ja već godinama jutro započinjem sa žitaricama i osjećam se jako dobro! Moji sinovi su sve više počeli uz mene "papati" žitarice. Žitarice nam pomažu da skupimo snage za nove radne …prikaži još!
  • Default avatar -
    pplawusha
    Zato jer se naprave u trenu, a još brže pojedu! =) Zdrave su, lagane za želudac, a stvarno zasite.
  • Default avatar -
    maljevacdjurdja
    Nisam tip od jutra,buđenaj a pogotovo doručka ali kao "savjesna" majka moram djeci biti uzor i zajedno s njima doručkovati.Isprva su to bili minimalistički komadi tosta koje sam gutala teškom mukom dok su oni tamanili sve vrste žitarica koje postoje …prikaži još!
    rokolina
    Vivera žitarice, za dobro jutro i zdravi početak dana. Zdrav doručak, lagan i hranjiv , omogučava mi ubrzavanje metabolizma, tako da cijeli dan, koji je zahtjevan i pun obaveza, sa lakoćom mogu izdržati. Također, i kao međuobrok za vrijeme radnog …prikaži još!
  • Default avatar -
    Atinna
    Volim Vivera žitarice, a naročito Corn flakes jer su ukusne, zasitne, a još k tome i jeftine tako da su prilikom kupovine takve vrste hrane uvijek moj prvi izbor, a tako će ostati i dalje! Pomažu mi zadržati željenu tjelesnu …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ibud
    Nikad ne započinjem dan bez doručka, nikad ne započinjem dan bez žitarica. Zdjelica žitarica prelivena mlačnim mlijekom i posipana cimetom. I tako svaki dan, i nikad mi ne dosadi. Ponekad pokušam promijeniti doručak i pojesti tost sa namazom, ali prebrzo …prikaži još!
  • Default avatar -
    stankica
    Nekada je moj doručak u podne bio Ali takav na brzinu baš mi i nije bio mio. Sada jedva čekam ujutro da se probudim Koliko za Vivera žitaricama ludim. Čak nisam umorna preko dana A ni u mojoj probavi više …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirjam11
    Zašto su ukusne, zdrave od njih se osjećam sito, a male su energetske vrijednosti i što je najvažnije izgledaju primamljivo. :)
  • Default avatar -
    fliska
    Žitarice doručkujem svako jutro jer smatram da je to najbolja hrana za moj organizam ujutro. Tanjur žitnih pahuljica s mlijekom i za mene nema ništa bolje od toga jer znam da je to zdrav i ukusan doručak. Najdraži su mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    Rorry
    Inace nisam tip osobe koji voli doručkovati čim ustane, međutim i osoba koja će radije spavati pola sata duže nego ustati ranije i jesti. Problem nastane kad nakon 2-3 sata (nakon što nisam doručkovala) moj želudac počne razgovarati s okolinom …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.