Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja sam se susrela s vivera žitaricama kad sam ostala trudna. Ima sam problema s probavom i iako sam se dovoljno kretala,pila dosta vode i jela lako probavljivu hranu ništa mi to nije pomoglo. Do tada još nisam znala za
…prikaži još!za vas,ali kad se je pojavio taj problem svašta sam isprobavala i mekinje i druge žitarice samo ta potaknem rad
crijeva.Došao je i red na vivera Probavina žitarice i one su mi stvarno pomogle da se osjećam lakše i zadovoljno.Stalna napuhnutost i težina u želucu
je nestala.Otdada ih jedem svako jutro za doručak.Moje dijete sad ima godinu dana,ali ta navika nije nestala jer se osjećam lakša.Ujutro se ne budim teško,
i imunitet mi je jači,nisam se cijelu zimu razbolila.
Dan mi započinje doručkom Vivera žitarica. Predstavljaju jednostavan i hranjiv obrok kakav mi je potreban u izvršavanju dnevnih obaveza. Najviše ih volim u kombinaciji s voćnim jogurtom ili kao samostalan obrok tj. "grickalice" ispred tv-a. Viverin poklon paket baš bi me razveselio! :-)
doručak treba biti zdrav i zato je moj svakodnevni izbor-žitarice sa svježe mljevenim lanom.ponekad dodam suho voće...sa jogurtom ili mlijekom i medom,mijenjam okuse i kombinacije ,ali žitarice su uvijek u opciji.dugo me drže sitom i zato ih volim :)
Dok djeca još spavaju, grijem šalicu mlijeka i prelijem svoj savršeno zdravi i ukusni doručak, dok ga jedem to mi je jedan od dražih trenutaka u danu, samo moj trenutak.
Svako jutro jedem žitarice sa mlijekom ili pomiješane sa voćnim sokom u obliku kaše. Lako probabvljive, nenametljivog okusa, hranjive i zasitne, sve su to jako lijepi razlozi zašto su žitarice moj prvi izbor kad je u pitanju odabir mog prvog
…prikaži još! jutarnjeg obroka. Ponekad ih koristim i za izradu zdravih kolača, posebno volim spravljati energetske pločice od žitarica koje uvijek imam sa sobom u torbi i koje mi tokom dana odlično dođu kao zdrava užina kad mi je potrebno podizanje razine energije i koncentracije. Doručak je najvažniji obrok u danu, a žitarice su za mene definitivno najveće "kraljice" tog kraljevskog obroka! :)
Ja moram priznati da ne volim započeti dan s nikakvim žitaricama, ali kad bi probala Vivera žitarice možda bih promijenila mišljenje :) Ma, kad vidim što svi ostali pišu i koliko su oduševljeni - SIGURNO bi promijenila mišljenje!
U našoj obitelji žitarice vole i mali i veliki. Ja već godinama jutro započinjem sa žitaricama i osjećam se jako dobro! Moji sinovi su sve više počeli uz mene "papati" žitarice. Žitarice nam pomažu da skupimo snage za nove radne
…prikaži još! pobjede, a djeci da se pravilno razvijaju i rastu. Stariji sin koji je "pubertetlija" počeo je "razmišljati" o svojoj prehrani i sada zajedno doručkujemo i večeramo žitarice. On više voli čokoladne, a ja sa puno voća. Ujutro za dobar dan, uveče za dobar san - ŽITARICE!
Nisam tip od jutra,buđenaj a pogotovo doručka ali kao "savjesna" majka moram djeci biti uzor i zajedno s njima doručkovati.Isprva su to bili minimalistički komadi tosta koje sam gutala teškom mukom dok su oni tamanili sve vrste žitarica koje postoje
…prikaži još! na ovom svijetu.A onda sam i ja krenula.Isprva mrzovoljno ali kad je moj želudac (vječito nezadovoljan) pohvalio taj hvale vrijedan moj trud nastavila sam.Sad je moj jutro jutro uz žitarice,doručak je ono o čemu prvo mislim kada se ustanem i osjećam manje tj.nikakve probavne probleme.a ono što je njavažnije od svega hranim se zdravo a i konačno djeci pokazujem na svom primjeru kako se treba hraniti.
Vivera žitarice, za dobro jutro i zdravi početak dana. Zdrav doručak, lagan i hranjiv , omogučava mi ubrzavanje metabolizma, tako da cijeli dan, koji je zahtjevan i pun obaveza, sa lakoćom mogu izdržati. Također, i kao međuobrok za vrijeme radnog
…prikaži još! vremena, pruža mi osjećaj zadovoljstva i daje mi snagu.
Volim Vivera žitarice, a naročito Corn flakes jer su ukusne, zasitne, a još k tome i jeftine tako da su prilikom kupovine takve vrste hrane uvijek moj prvi izbor, a tako će ostati i dalje! Pomažu mi zadržati željenu tjelesnu
…prikaži još! težinu, i dugo mi daju onaj željeni osjećaj sitosti pa zbog njih ne moram posezati za nezdravim namirnicama, što mi je vrlo važno.
Nikad ne započinjem dan bez doručka, nikad ne započinjem dan bez žitarica. Zdjelica žitarica prelivena mlačnim mlijekom i posipana cimetom. I tako svaki dan, i nikad mi ne dosadi. Ponekad pokušam promijeniti doručak i pojesti tost sa namazom, ali prebrzo
…prikaži još! ogladnim, i uvijek se vraćam mojim žitaricama jer od njih sam najduže sita i najbolje se osjećam. ŽIVJELE ŽITARICE I ZDRAV DORUČAK!!!
Nekada je moj doručak u podne bio Ali takav na brzinu baš mi i nije bio mio. Sada jedva čekam ujutro da se probudim Koliko za Vivera žitaricama ludim. Čak nisam umorna preko dana A ni u mojoj probavi više
…prikaži još! više nema mana.
Od Vivera Probavina moje se tijelo od otrova čisti
A uz koncentraciju i um se bistri.
Sadrži vitamine B kompleksa, vitamin E i puno minerala
A činjenica da je ukusan a bez dodatka šećera nije šala.
I zašto započeti jutro Vivera žitaricama volim?
Pa zato jer ne postoji način kako da im odolim.
Ujutro se zbog njih na vrijeme dižem
A uvečer samo zbog njih kući brže stižem.
Ali postoji još jedan razlog zašto volim za doručak jesti Probavin
Naime uz jogurt to je obrok strašno fin.
Žitarice doručkujem svako jutro jer smatram da je to najbolja hrana za moj organizam ujutro. Tanjur žitnih pahuljica s mlijekom i za mene nema ništa bolje od toga jer znam da je to zdrav i ukusan doručak. Najdraži su mi
…prikaži još! Vivera crunchy müsli i njih najčešće i kupujem. Prirodni su izvor energije, vitamina i minerala, a to je ono najvažnije za početak novog dana!
Inace nisam tip osobe koji voli doručkovati čim ustane, međutim i osoba koja će radije spavati pola sata duže nego ustati ranije i jesti. Problem nastane kad nakon 2-3 sata (nakon što nisam doručkovala) moj želudac počne razgovarati s okolinom
…prikaži još! :) Jedina hrana koju zapravo ponekad i pripremim ujutro su žitarice. Lako se spreme, nisu teške za želudac i duže vrijeme se osjećam sito što se vidi i po tome da želudac nema potrebu "pjevati". :)
Zato, Žitarice za jutro svako, da bi dan izdržat' bilo lako! :)
Žitarice ujutro - energija cijeli dan!
Komentari 104
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.