Komentari 128

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Lepr
    Samo tako nastavite. Imat ćete tijelo kao da vas je Ivan Meštrović pravio.
  • Default avatar -
    casper
    curke samo naprijed, moj komentar vam je da ne slusate druge, ljudi su zavidni i rijetko tko vam iskreno nesto kaze, same si zacrtajte u glavi da to zelite, da ce te se vi osjecati bolje sa manje kilograma i …prikaži još!
  • Default avatar -
    edyt
    U osam dana 2 kg na vagi su manje.Strogo pazim što jedem,vježbam na traci 30 minuta,stavljam anticelulitni gel.U večernjem naletu gladi sjetim se da ne smijem zaostati za Karmelom i Anom pa me brzo prođe,a ako ne izdržim tu je …prikaži još!
  • Default avatar -
    glava
    DRŽIMO VAM FIGE CURE - USKORO ĆET BITI JAKO PONOSNE NA SEBE!!!
    _Lucijaa_
    Samo naprijed! Najvažnija je dobra volja i želja, ako je imate sve će biti puno lakše. Kad se jednom počne, nema predaje, ide se do kraja. Pozitivan stav je ono što vam treba, bez njega neće biti ništa od toga.
  • Default avatar -
    Lepr
    U borbi protiv kilograma sve je dopušteno-ne birajte sredstva da ostvarite cilj. A što se tiče širine-širokogrudnost u duši da, ali ne i u struku. Naše curice svojom pojavom izazivat će prometni kaos na cestama :)
    vlatkatina
    Baš bi voljela napisat i nešto što se rimuje, jer moje srce od viška kila zimuje. Oh, da mi je Somatoline osvojit samo, najsretnija bi bila, jer da ta kozmetika djeluje-znamo! Uz Karmelu i Anu tada bi mršavila i zgodna …prikaži još!
  • Default avatar -
    sanjaija
    Samo naprijed cure, uz vas sam i ne posustajmo...
    Zdrava__Krava
    Prati sudionice akcije "Mršavimo zajedno" Karmelu Vukov-Colić i Anu Butara i podrži ih svojim komentarima! Najbolje komentatore i motivatore nagradit ćemo orbitrekom X-PLORER Avantis 909 i paketom Somatoline Cosmetic proizvoda uz koje će i sami lakše smršavjeti! Više o igri …prikaži još!
  • Default avatar -
    zoe
    Drage naše sudionice, Karmela i Ana ponosni smo na Vas! Velika čestitka na Vašem uspjehu, trudu , odricanju i volji koju ste uložile u same sebe, a pri tome obogatile sve nas svojim iskustvom , znanjem i zajedničkim učenjem zdrave …prikaži još!
  • Default avatar -
    zoe
    Pozdrav svima! Drage moje žene, za početak velika pohvala za hrabrost, a naravno i za ustrajnost! I ja sam jedna od ¨nas¨ ženskica obilnijih oblina :-), kurpulentnije ženske građe, da se razumijemo! Katkad ponosna, a katkad isfrustrirana svojim izgledom. Zbog …prikaži još!
  • Default avatar -
    mm1106
    pratim cure od samog početka, ali odlučila sam se na koji komentar.... naime, kada mi je bratić na fejsu stavio moju sliku prije 4 god, zapitala sam se... 175 cm i 60 kg je zavidna figura....a sada se ta kilaža …prikaži još!
  • Default avatar -
    ciklama
    poruka za anu: draga ana, upravo me malo rastuzio ovaj tvoj clanak da ti je tesko s vjezbanjem:( glavu gore, pa nije to strasno! zar moramo to svi voljeti? jesi probala trcati vani? role? tenis? mozda nesto zavolis! znam dobro …prikaži još!
  • Default avatar -
    Lepr
    MOJA MALA Skoči lijevo mrdni desno Pa opet na isto mjesto Vou vou vou Moja mala sve je jela Zato ne stane u bikini koji bi htjela Vou vou vou Moja mala vid'la Fani Sada 'oće biti stani pani Vou …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivanica26
    Cure, samo naprijed! Ja sam čisti primjer da uz puno volje i čvrst karakter rezultati neće izostajati. U dvije godine izgubila sam preko 40 kila. Sve se može kad se hoće! I naravno, imajte na umu da je kile puno …prikaži još!
  • Default avatar -
    mia123
    drage prijateljice važno je biti dosljedan i uporan s obzirom da ste pod vodstvom strucnjaka zdrave krave(smatrajte to velikim darom)toga vam sigurno neće nedostajati .Uživajte u prirodi svaki slobodan trenutak bez obzira na vremenske uvijete.Ja npr idem pješke do dvorane …prikaži još!
  • Default avatar -
    zoe
    PS. pošto Vas dvije svi hvale, ja ću iskoristiti trenutak i sebe pohvaliti, ali naravno da bez Vas to ne bih mogla. I ja sam sa Vama naučila ispravo doručkovati, i sada čim se ustanem slijedi ritual; umivanje, uzimanje jogurta …prikaži još!
  • Default avatar -
    batanona
    Samo naprijed cure! Ono što će svi vidjeti, biti će tijelo, a ono što ćete samo vi osjetiti, to se ne može opisati u dvije riječi. Nova snaga, novi duh, nova radost, nova mladost. Probala sam to i osjetila. Na …prikaži još!
  • Default avatar -
    ch
    Ana mršavi, zdravo se hrani, puno vježba u teretani! Već je smršala jako, ali Karmela je stiže polako! Vježbanje im je sad fora, nije im više noćna mora! Izgubiti kile znaj, pravi je doživljaj, ali još malo pa je kraj, …prikaži još!
  • Default avatar -
    Elka
    Najljepšše smo kada zračimo radošću, zadovoljstvom i samopouzdanjem. Pobijediti sebe nije lako, ali sve što su uspjele mnoge druge prije, možete i vi, draga Karmela i Ana.svakim novim danom ste sve bliže cilju,a velika ste motivacija i meni pa vrlo …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.