Fitness 31. svibnja 2011.

Zdrava i fit u trudnoći

Mirela_450X300_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Knjigu 'Zdrava i fit u trudnoći' uz koju dolazi bonus DVD 'Pilates za trudnice' pilates trenerica Mirela Anić pripremila je zajedno sa svojim suradnicama Draganom Klarić, Matildom Ivaniš Knez, Jadrankom Boban Pejić i Darijom Vranešić Bender

DVD i knjigu možeš pronaći na svim kioscima i ostalim prodajnim mjestima, po cijeni od 79,90 kuna.

Vježbaj uz DVD ''Pilates za trudnice''

Mirela Anić pionir je pilates metode, direktorica je Body & Mind Edukacijskog Centra, certificirani je edukator Stott Pilates metode, te jedna od najcjenjenijih pilates trenera u Hrvatskoj.

DVD program obuhvaća vježbe Prenatal pilatesa drugog i trećeg tromjesečja. Kako u takvim uvjetima nema trenera koji kontrolira izvedbu vježbača, DVD pokriva osnovne, nisko intenzivne vježbe kojima na siguran način jača i mobilizira cijelo tijelo.

Osim snaženja mišića ruku i nogu, posebna se pozornost daje mišićima zdjeličnog i ramenog obruča te kralježnice.

Knjigu "Zdrava i fit u trudnoći" s bonus DVD-om "Pilates za trudnice" potraži na kioscima ili ju naruči preko 24sata Shopa!

 • Default avatar -
  SIGMA

  Hvala .

 • Avatar Zdrava__Krava
  Zdrava__Krava

  Draga SIGMA, knjige trenutno nema na kioscima, ali je možeš nabaviti direktno preko BM Pilates studija. Pošalji im upit preko e-maila studio@bm-pilates.com ili na telefon 01 3490 433 pa će ti knjigu poslati na kućnu adresu.

 • Default avatar -
  SIGMA

  Dodatak na prijašni komentar: Tražila sam knjigu i dvd po svi večim kioscima ali nema je. Hvala

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.