Fitness Vježbe za mršavljenje 23. kolovoza 2016.

Uz ove 4 vježbe imat ćeš manju stražnjicu u samo mjesec dana

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Na internetskim stranicama magazina Health predstavljeno je još nekoliko vježbi kojima možeš učvrstiti i zategnuti stražnjicu. Savjetuje se izvođenje vježbi tri puta tjedno tijekom četiri tjedna.

Savjetuje se izvođenje vježbi tri puta tjedno tijekom četiri tjedna. Jedna seansa sa sve četiri vježbe traje dvadesetak minuta. Opisani pokreti možda ti se mogu činiti nedovoljno zahtjevnima i možda nedjelotvornima protiv masnog tkiva, ali budeš li ih redovno izvodila, za mjesec dana stražnjica će ti se učvrstiti i smanjiti za nekoliko centimetara.
 

Dok stojiš oblikuj svoj gluteus

  • Stani iza stolice i uhvati se rukama za naslon. Stani s nogama razmaknutima u širini kukova, a neka stopala budu paralelna. Ispruži lijevo stopalo 30 centimetara unatrag i dotakni tlo nožnim prstima.
  • Opusti oba koljena, nagni zdjelicu prema naprijed te savij lijevo koljeno kako bi odvojila stopalo od tla. Uz još uvijek savinuto koljeno, podigni stopalo unatrag, tako da bude gotovo paralelno s potkoljenicom, a prsti neka budu upereni u suprotnom smjeru od koljena.Vježbu ponovi dvadeset puta. Potom malo iskreni stopalo ulijevo i podigni ga još dvadeset puta.
  • Izravnaj lijevu nogu. Podigni je ravno unatrag i izvedi ovo dvadeset puta. Potom malo pomakni potkoljenicu ulijevo (kao maloprije stopalo) i podigni nogu blago ulijevo dvadeset puta.
  • Vrati se u početni položaj i ponovi sve opisano s desnom nogom, pazeći na obrnuti smjer pokreta: umjesto da je usmjeravaš ulijevo, zakreći je udesno.
     

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.