Fitness Let's Get Fit! 04. travnja 2022.

Upoznaj Željku koja je odlučila istopiti kilograme (jednom za svagda!)

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Laboratorijska tehničarka, majka četvero djece i predsjednica Udruge 'Palčići', Željka Vučko, jedna je od ukupno tri čitateljice koje su osvojile program mršavljenja i usvajanja zdravih navika u sklopu projekta Let's Get Fit!

Razbijanje okova (loših) navika prvi je i jedini pravi korak da se postane fit. Također, itekako je dobrodošla stručna pomoć. Zato su missZDRAVA i PIK Vrbovec pokrenuli projekt Let's Get Fit! kako bi čitateljicama pomogli da izravno uz stručnu pomoć naših Zdravolovaca usvoje zdrave navike te opremljene stručnim savjetima liječnika, trenera, psihoterapeuta i nutricionista počnu na pravi način brinuti za svoje tijelo, a tako i cijeli svoj život. 

Projekt prati 3 kandidatkinje na njihovom putu ka pozitivnoj promjeni, a ukoliko i vi želite pratiti njihov napredak u mršavljenju, posjetite microsite Let's Get Fit!

Predstavljamo vam Željku Vučko, prvu od ukupno tri kandidatkinje koje su se prijavile s istim ciljem - da uspješno istope neželjene kilograme i usvoje zdrave navike koje će primijeniti tijekom cijelog života. 

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

51-godišnja Željka je laboratorijska tehničarka, no javnosti je itekako poznata po svom humanitarnom radu. Kao predsjednica Udruge 'Palčići' godinama pomaže prijevremeno rođenoj djeci i njihovim roditeljima, a sada su missZdrava i PIK Vrbovec odlučili pomoći njoj.

Kako nam je ispričala u videu, kilogrami su se počeli nakupljati u menopauzi, a u posljednje vrijeme je primijetila da joj višak kilograma počinje smetati kada je u pitanju zdravlje. Nije više poletna kao nekad pa trčkaranje za unucima nije uvijek jednostavno. U Let's Get Fit! prijavila se prvenstveno zbog zdravlja, kako bi još dugo godina mogla uživati u društvu svojih najbližih. Oni su njena najveća snaga i motivacija da izgura tri mjeseca svakodnevnih treninga i novog režima prehrane.

Željka je visoka 175 cm i ima 80 kilograma, a voljela bi imati 68 kilograma. Najviše bi voljela ponovno imati ravan trbuh na koji je nekad bila ponosna pa će se na taj dio tijela najviše koncentrirati. 

Priznaje kako je tip osobe kojoj je potrebno dati jasne smjernice koje će pratiti i u tom slučaju joj nije problem pridržavati se ni najrigoroznijih dijeta. Obzirom da je veliki radnik i borac, uopće ne sumnjamo da će Željka putem posrnuti ili odustati. Osim toga, navikla je biti fizički aktivna. Dva puta tjedno vježba i svakodnevno šeta, a mi se nadamo da će joj savjeti naših stručnjaka i iznenađenja koja smo pripremili za nju dodatno pomoći da se dovede u top formu.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Željki će na raspolaganju biti ekipa trenera u teretani OrlandoFit gdje će kandidatkinje vježbati prilagođene vježbe posebno kreirane za njih, uz pomoć stručnog vodstva i najsuvremeniju opremu za vježbanje. Osim klasičnog vježbanja u teretani, u SpeedFit studiju će se pobrinuti da kandidatkinje čim prije stignu do željenih rezultata. Zahvaljujući EMS tehnologiji vježbanja nisko-frekventni bezbolni impulsi prodiru u spora i brza mišićna vlakna, postižući maksimalnu učinkovitost treninga. 20 minuta ovog treninga jednako je kao 60 do 90 minuta konvencionalnog treninga u teretani.

U pomoć Željki i ostalim kandidatkinjama uskočit će i Zdravolovci – fitness trener Denis Rajčić će im biti na raspolaganju za sva pitanja i pomoć oko odabira vježbi te će po završetku projekta za kandidatkinje pripremiti personalizirani program vježbanja koji će im pomoći da nastave njegovati usvojene zdrave navike, psihoterapeutkinja Iva Stasiow će s kandidatkinjama održati radionicu na kojoj će im pomoći pobijediti žudnju za hranom i održati ih motiviranima, dok će se nutricionistica Sandra Krstev Barać pobrinuti da kandidatkinje dobiju smjernice za zdravu i uravnoteženu prehranu koja će im pomoći da čim prije dostignu željene ciljeve.

Uz PIK šunke sa samo 2% masnoće lako je biti i sit… i fit! PIK Kuhana šunka i Šunka u ovitku su zbog vrlo malog udjela masnoće idealan odabir za sve one koji paze na prehranu i biraju aktivan život. Više saznaj ovdje!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.